Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgijrgiojtghjthjthj

nie zaszczepiłam swojega dziecka na nic, nie daję wit d i k i..............

Polecane posty

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
jeszcze w Polsce nie było przypadku zeby rodzice zapłacili kare za nieszczepienie, znam lekarza który wiele razy bronił rodziców w sądzie w sprawie nieszczepienia i owszem sąd nakłade kare, rodzice sie odwołuja i wygrywają. Sama toczyłam wojne z sanepidem bo moja 5 latka do dzis nie dostała MMR i wygrałam i to w bardzo prostu sposób ;)

Gość grotek
a czemu mam nie podpisac, ze nie szczepie? To moja decyzja, nie wstydze sie jej.

Gość lalalalalalalalalaaaaa
ja szczepię co roku i siebie i dzieciaki, i jakos nam idzie. naogladalam sie roznych filmikow o powiklaniach wiec dmucham na zimne, poza tym tak jak napisala ":P:P:P:P:P:P:P:P:P" chce byc pewna ze nie zachoruje! znajoma wrzucila linka na fejsie o akcji w metrze jak wszyscy biegali w maseczkach na twarzy, szczepta sie ludzie bo tak bedzie wygladala rzeczywistosc :PP http://www.youtube.com/watch?v=_k-9qWg34tk :P

Gość tez nie zaszczepilam dzieciako
w na nic i tez wszystko jest super, kuzynka szczepila na rota a młody co 3 mce w szpitalu ląduje z rotawirusem

Gość Spodziewająca się dziecka
Ciekawe czym karmiła swoje 3 miesięczne dziecko autorka tematu, już widzę jak ściągała mleko i zanosiła do żłobka. Ekolożka z dzieckiem na mm

Gość a co za problem sciagac
mleko...? ja tak robie i polowa innych mam w zlobku mojej corki tez

Gość Tata Asi
Opisujecie przykłady, że dzieci ciężko rozchorowały sie na odrę świnke i Heine Medine aby zachęcic do szczepień na te grożne chorony. Ale nie piszecie że przecież te dzieci zachorowały pomimo tego że były na nie szczepione. Prawda jest taka że dzieci te chorowały na chorobę wprowadzoną przez szczepienie. Wiele dzieci po szczepieniu chorowało na chorobe podana w szczepionce - i dopiero w badaniech labolatoryjnych stwierdzono wirusa ze szczepionki u chorego dziecka. Siostra mojej sąsiadki rozwijała się normalnie, była wesołą dziewczyną przystąpiła do komuni św a potem po szczepieniu na Heine Medine jest w zakładzie dla upośledzonych umysłowo w Krzywaczce (Kalwaria Zebrzydowska). Sama zamknięta z dala od rodziny .... od 9 roku zycia PRZEZ SZCZEPIENE. Nie dajcie się oszukać i nie szczepcie swoich dzieci !!!