werka84 0 Napisano Listopad 12, 2011 to znaczy paula he.;-)oj mariola chciałam zrobić mamę z Ciebie.;-):-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 12, 2011 to spadam bo Państwo na koń chce iść.:-( sił już na nich brak ech.:-(. Lepiej niech już sobie jadą ;-).miłego popołudnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 12, 2011 no w końcu pojechali.:-) aż mi sie nastrój poprawil tylko że do teściowej znów sie zjezdzaja i abarot ale tort stoi ;-). Morda mi sie cieszy.:-) i tak nie zjem hehe kit z tortem :-) będę pić znów haha nie no żartuje tylko kieliszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 12, 2011 no ja już gotowa ruszam na imprezę.;) dla dziadków hehe . Od jutra zaczynam głodówkę znów dwa tyg jak na początku jabłka i jogurt któraś chętna? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariolka spod czwórki 0 Napisano Listopad 12, 2011 Werka, ja! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 12, 2011 mariola.:-) ok tylko pewna jesteś bo to pięć dni tylko po cztery jabłka dziennie plus dwa litry zielonej plus trzy wody potem pięć dni trzy jogurty małe naturalne bez cukru i pić to samo wkońcu nie musisz wytrzymac ale pięć kg nie ma.:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 12, 2011 no ja będę po siedem dni ale ty jak po trzy zrobisz to starczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 cześć kobitki no to zaczynamy dalej od nowa dziś niedziela czas na długi długi wypad z rodzina na świeże powietrze mariola nie zniechęcaj sie głodówka tylko parę dni i tylko pierwszy jest ciężki.;-) a potem z górki.:-)no to zaczynam bo przez trzy dni zjadłam chyba ze cztery tysiące kalorii ;-) hehe jutro na wadze będą efekty.;-)chociaz nie wiem jak sie dziś postaram to będę je palić jeden za drugim a na koniec dnia tzn wieczorem najwięcej na wybranej pozycji dorotka wie jakiej buahahaha :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shastraa 0 Napisano Listopad 13, 2011 hej dziewczyny, ja tez sie jeszcze trzymam dzis rowno 91;-) powodzenia wszystkim. eh niedziela najgorsza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shastraa 0 Napisano Listopad 13, 2011 tfu 90kg oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shastraa 0 Napisano Listopad 13, 2011 no stopka tez juz poprawiona. wczoraj w sklepie odkrylam ze cala paka warzyw na patelnie ma tylko 100kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mala gogola Napisano Listopad 13, 2011 hej dziewczyny, u mnie przez te zareczyny waga ni drgnela.. nic.. 57 kg ;// ale od dzis znow w garsc, nie moge sie poddac.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 shastra oczywiście wielkie gratki za kg i mała nie przejmuj sie grunt to że nie przybyło a poddac sie nie możesz :-)przecież.;-)na tym topiku nikt sie nie poddaje nie ważne czy schudnie czy nie grunt że walczy.;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 ja też dziś sie ważyłąm i zaraz podam wagę bo takiej dokładnej nie mam a tu u teściowej taka do grama więc skorzystam myślę że nie pęknie.:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 no i już po płaczu.:-) myślałam że przez czwartek będzie gorzej ale jakoś poszło tylko do końca listopada zostało mi sie prawie 3kg ech...nie wiem czy dam radę w dwa tyg no moze troszkę więcej :-( inaczej mój cel listopada nie zostanie osiągnięty.:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 o dzięki za link zaraz poczytamy ta lekturę co ciekawego znajdziemy dla siebie ;-). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 co to za dieta ma być :-)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 superr no raczej na niej nie da sie dziesięć kg w miesiąc co najwyżej dwa no moze przy intensywie to trzy.;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 no ja dziś już zaliczyłam jabłuszko dwie kawy bez cukru bez mleka litr wody pół litra zielonej.:-) no i 45 min cwiczen jeszcze dziś koło dwóch w teren i będzie ok bo jeszcze tylko jutro wolne i we wtorek ruszam pierwszy dzień do nowej pracy.:-) ale tam też będę z Wami bo będę przy kompie znów.:-( i dupa będzie bez ruchu dobrze że głodówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 no biorę sie za obiad dla faceta będzie schabowy a tu ja biedna taka będę go smażyć:-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała gogola 0 Napisano Listopad 13, 2011 czuje sie taka ciezka, ta pogoda, chandra jesienna mnie dopadła.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 mała zrób sobie zielonej z cytryna.:-) jakąś książkę i relaksuj sie.:-) ja dopiero wróciłam z facetem z dwu godzinnego spaceru he;-) ale go przetrenowalam hehe biedny sapał :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 no takie wyjście pomaga zapomnieć o jedzeniu.:-)najgorszy pierwszy dzień jutro już będzie dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 kobiety jestem załamana.:-( we wtorek miałam już na wakacje lecieć a tu dzwonili i na rozmowę na wtorek mam co tu robić,pomóżcie! Myślę że jutro zadzwonie i poprostu zrezygnuje bo co powiem że se wczasy w listopadzie robię.:-(boże kochany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 nie zrezygnuje z wyjazdu bo nie zwrócą pieniędzy.:-( i co teraz? Trudno jak wrócę za tydzień będę szukać dalej bo co kasy tyle mi przepadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 ech kurwa wszystko zawsze pod górkę już od tego braku zarcia szare komórki też mi chudna:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 no tak sobie siedzimy z facetem i mi mówi czy pamiętam o piątkowej rozmowie i że we wtorek wyjazd i spotkanie ja w szoku kurwa mac i co zadzwonie rano i coś wymysle a moze zaproponuje spotkanie jutro ciekawe co będzie huj coś wymysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała gogola 0 Napisano Listopad 13, 2011 pomozcie mi jakos od jutra wziac sie w wgarsc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 mała co sie dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 13, 2011 mała no pomyśl pomyśl w planach ślub tak? To gdzie Ty kupisz kiecke wielkości pałacu kultury? No odpowiedź.;-):-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach