Fiszkotka 0 Napisano Listopad 15, 2011 Cio dziewczyny:) Promyczek- najważniejsze czuć się dobrze w swoim ciele ! Ja dziś na śniadanko; grahamka z małym "smarnięciem" serka topionego + gorzka herba ( 7.30) 9.30 zielona 10.30- jabłko 50kcal + mięta 12;30 zielona - odczuwam boleści brzucha- to chyba z braku ciepłych posiłków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelka1988 0 Napisano Listopad 15, 2011 Na diecie:) ja rowniez z pracy gniote;) Bo tak to nie mam czasu w domu na komuter:) jesczze 20 minut i ide jesc lunch. glodna jestem jak wilk chyba sie organizm przyzwyczail do tych kilku malych posilkow i wie juz ze sie pora jedzenia zbliza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NA DIECIE.. Napisano Listopad 15, 2011 ja w domu też nie mam czasu za bardzo... mam strasznie daleko do pracy i na to tracę dużo czasu. ale myślę o wynajęciu po nowym roku czegoś bliżej pracy.. no zobaczymy ja póki co jeszcze głodna nie jest, planuję ok. 17.00 coś zjeść :) idę coś popracxować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shastraa 0 Napisano Listopad 15, 2011 ja dzis jablko i serek wiejski z ananasem poki co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota08 0 Napisano Listopad 15, 2011 ja jak zwykle pieczywko chrupkie i koktail na bazie maslanki i owocow do tego lyzke miodu dodalam czas pokaze co dalej a mam sporo do zuzucenia jeszce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota08 0 Napisano Listopad 15, 2011 a i witam nowe dziewczyny..milo ze dolaczylyscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pco mam 0 Napisano Listopad 15, 2011 cześć Dorotka. Witam resztę dziewczyn. Mam pytanie ile macie lat, jeśli to nie tajemnica? Ja mam 34. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na diecie... Napisano Listopad 15, 2011 ja mam 27 lat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shastraa 0 Napisano Listopad 15, 2011 27 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelka1988 0 Napisano Listopad 15, 2011 23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 15, 2011 boże dziewuchy :-(już mnie tyłek boli ale jeszcze jakieś 40min i stolica potem tylko myk na lotnisko i znów nie :-(lubię nie lubię siedzieć w miejscu.:-(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota08 0 Napisano Listopad 15, 2011 ja mam 42 lata jeszcze hehehhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 15, 2011 ja 84 rocznik też 27 :-) ale no prawie 28 bo za pasem 2012 i rokiem już starsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 15, 2011 dorotka to ty młoda dupa jeszcze jesteś :-) uuu to można zaszaleć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werka84 0 Napisano Listopad 15, 2011 :-( zara mi bateria padnie i taki bede mieć finał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota08 0 Napisano Listopad 15, 2011 ta mloda z tylu liceum z przodu muzeum hahhahhahhahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorota08 0 Napisano Listopad 15, 2011 boszzzzzzzz jak ja sie dzis nasycilam ta maslaneczka pewnie juz nic jesc nie bede do wieczorka i dobrze woda do picia ostala ino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelka1988 0 Napisano Listopad 15, 2011 A ja juz doliczam godziny dow yjscia z zpracy jeszcze niecale 2 i spadam do domu szybko sie przebiore i do szkoly. Musze opracowac jakies szybkie jedzonko przed szkola moze mozarella light z pomidorami albo twarod z rzodkiewka znowu:p I po szkole wskakuje na stpper 40 minut bo na orbitrek po szkole nie dam rady za pozno bedzie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promyczek --- 0 Napisano Listopad 15, 2011 jA mam 33 ,jaka starośc hihi:P werka miłego urlopku i miłego wypoczynku i wogle wracaj do nas!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na diecie... Napisano Listopad 15, 2011 podsumowując zjadłam dziś póki co: śniadanie: serek wiejski z płatakami 300 kcl II śniadanie: jabłko małe 50 kcl "obiad" w pracy: jogurt naturalny i 2 sucharki 200 kcl jeszcze 1 h i do domku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewelka1988 0 Napisano Listopad 15, 2011 ja jescze pol godziny i do domkU:)szkola trening i spac:) Czekam juz na weekend ;) a tu dopiero wtorek ha:) Do jutra dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promyczek --- 0 Napisano Listopad 15, 2011 Moje menu- -pół pomidora,sałata,4 łyzeczki serka wiejskiego,sosik czosnkowy własnej roboty,kawa -marchewki gotowane,kawa -jabłko -barszczyk ciekawe ile to kcal ,jakos nie licze nigdy,bo jestem leniuszkiem hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała gogola 0 Napisano Listopad 15, 2011 u mnie ok. nie mam czasu tu zaglądać.. ale 2 dzien i jest gitarka :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pco mam 0 Napisano Listopad 16, 2011 Cześć dziewczyny. Kurcze szukam topiku i szukam, a on na 2 stronie. Dziś 2 dzień dietki lniano-kefirowej.Waga dziś 85,50 kg. bo wczoraj miałam takie czyszczenie,ze hej:D Najważniejsze,ze po tym lnie mnie żołądek mnie boli i zapycha, bo nie chce się obzerać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pco mam 0 Napisano Listopad 16, 2011 o stopke sobie zmieniłam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shastraa 0 Napisano Listopad 16, 2011 siemka z rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
promyczek --- 0 Napisano Listopad 16, 2011 Hej dziewczyny:) widze ze ładnie sie trzymacie:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shastraa 0 Napisano Listopad 16, 2011 PCO spory skok wagi przez jeden dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariolka spod czwórki 0 Napisano Listopad 16, 2011 Czesc dziewczynki.:) Słuchajcie, w sobotę siostra mojego męża robi osiemnaste urodziny dla rodziny i będzie tam mnóstwo jedzenia i zastanawiam się co będę mogła zjesc. Na pewno będą gołąbki, krokiety, jakieś kotlety i sałatki, ogólnie preferują polską kuchnię. :P I co ja tam będę jadła? Powiedzcie mniej więcej co można jesc, na pewno coś tam wypatrzę na tym stole. :P :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pco mam 0 Napisano Listopad 16, 2011 shastraa to efekt sraczki:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach