Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E ona ona E

wynik testu - fota

Polecane posty

Gość no jest ok
widzę tu jakieś podszywy. Dwa wpisy z jednego IP w tej samej minucie nie przejdą.

Gość E ona ona E
No to zaczynają się podszywy. Nie robilam testu, teraz widzialam ze pojawilo sie troszke mocniejsze krwawienie. Ale delikatne. W czw ide na badanie poziomu prolaktyny bo mam z nia klopoty. Jesli @ sie nie rozkręci zrobię tą bete bo i tak będe w laboratorium ale wiem ze wyjdzie 0 bo nie czuje sie w ciazy, to sie dziewczyny wie. Już kiedys przez to przechodzilam, stracilam wtedy ciąże ale sytuacja jest wg mnie oczywista

E ona ona E idź na bete ! bedziesz miała pewność :) a test może jeszcze przez jakis czas wychodzic negatywny.

Gość achhhhhhhhhh
witaj ja mialam negatywne testy a potem pojawila sie blada kreska taka jak na twoich testach, po jakims czasie dostalam plamien i krwawilam nawet przez 3 dni lacznie z plamieniami trwalo to 1,5 tygodnia plus bole takie jak na miesiaczke dzisiaj jestem w 30 tygodniu ciazy i wszystko rozwija sie prawidlowo

Gość E ona ona E
jak silne mialas to krwawienie? a mialas jakies inne objawy? Tylko widzisz mi po 4 dniach od tego testu kolejny wykazal brak ciazy wiec wg mnie ciaza nie jest mazliwa

Gość achhhhhhhhhh
krwawienie nie bylo silne, ale byla to zywo czerwona krew, przez 3 dni no i bole jak miesiaczkowe ktore trwaly az do 10 tyg a mialam blade kreski ze ledwo je bylo widac

Gość achhhhhhhhhh
no i czulam sie tak jakos dziwnie wiedzialam ze cos jest nie tak

Gość achhhhhhhhhh
zrob test paskowy nie plytkowy

Gość E ona ona E
no widzisz, a ja nie czuje sie inaczej. Jest tak jak podczas okresu. Testów juz nie robie, jedyne co moze zrobie to bete w czwartek ale tez nie sądze ;)

Gość E ona ona E
a jaka jest roznica w paskowym w plytkowym jesli chodzi o poprawnosc wyniku?

Gość E ona ona E
mrtwi mnie tylko to ze plamienia trwaja juz 5 dzien w sumie, dopiero dzis jest troche krwi