Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ciekawa bo wszyscy na

co dzis ZJEDLISCIE? piszcie! oprocz tych co sa na diecie redukcyjnej

Polecane posty

Gość jestem ciekawa bo wszyscy na

podajcie swoj przykladowy jadlospis lub to co dzis zjedliscie! u mnie: ś: 2 kromki chleba, jajecznica na szynce II ś: słodka kawa, kawałek sernika o: rosol, 2 gołąbki, ziemniaki, sos pomidorowy deser: słodka kawa, 2 delicje, kawałek sernika i mysle nad kolacja. o jeszcze w miedzyczasie byly 2 michalki biale;)

Gość najwyrazniej jestes glupia
ś: po kilka plasterków wędlin: baleronu i polędwicy, ile ich mogło być, po 5 max, ze 4 kromki chleba i kostka tofu oraz kawałki marakui suszonej-kilka. myślę, czy czegoś nie zjeść.

Gość Olivcia...
Byłam na zjezdzie wiec troche mniej niz normalnie :) Tost+sok bułka z serem i woda banan kawa baunty kanapka z serem i pomidorem w domu zupa z dyni, ziemniaki kotlet schabowy+sałatka warzywna znowu tost :)+mleko jablko To tyle.... Mam 165cm waze 52kg.

Gość werrrraaa
rano chipsy potem kawa 2 herbaty 2 jablka zupa pomidorowa z ryzem

Gość mario bolucci
sniadanie: kanapka z twarogiem, kanapka z salata i wedlina kanapka z salata i kielbasa herbata II sniadanie: herbata obiad kluski kladzione schab duszony ogorki kiszone herbata deser: pol torebki żurawin suszonych herbata kolacja 1/3 bagitki z tesco - bez niczego herbata 162cm, 54kg i nadal jestem głodna ;]

Gość femomen kafeteryji
U mnie miała być wczoraj impreza, do której nie doszło, więc miałam więcej żarcia niż zwykle :classic_cool: No i w związku z tym jadłam cały dzień 😭 Śniadanie: 2 ciabatty z twarożkiem, żółtym serem, wędliną, kiełbaską herbata z lipy II Śniadanie: 1 duży kawałek pizzy z ananasem 1 babeczka (taka z Barbie, siostrzenica zrobiła :P) kawa z mlekiem Obiad: Kulki ziemniaczane, kakówka, tzatziki, sałata z vinigretem Podwieczorek: Babeczka siostrzenicy :P 2 tosty z serem, szynką, pieczarkami i pomidorami Kolacja przede mną i będę jeść albo kanapki, albo tosty, albo pizzę - no trzeba skończyć to, co w lodówce :P

Gość d-tka
śniadanie: - kromka chleba żytniego + serek twarogowy - pół pomidora - 1 mała mandarynka po południu: - jogurt naturalny danone - filiżanka płatków - 2 sucharki z serkiem twarogowym,

Gość jewyyy
A ja brokułka! pysznego zielonego brokułka. I tak sobie myślę jak ktoś by mnie zaprosił na imprezę halołinową(wybaczcie że nie siłę się oryginalną pisownie) To przebrałabym się właśnie za brokułka.

Gość mapka123
śniadanie: bułka z szynką i pomidorem gorący kubek pomidorowa drugie śniadanie: 2 bułki z szynką i pomidorem obiad: mega poket z kfc + frytki i cola kolacja mieszanka studencka (orzechy, migdały, rodzynki, owoce suszone) 3 piwa :p chrupki serowe

2 kanapki z szynka i keczupem sałatka z kurczakiem i bułka pomarancz banan rosol zupka chinska pizza domowa

Gość zdegustowana....
Facet, jak mozna jesc cos co ma 3 dni :o fujjjj

Gość cOOle x64 [R]
same tuczniki 🖐️;):classic_cool:

Gość fhgrsxh
herbata 2 bulki z pasta jajeczna kawa ciasto (murzynek) ziemniaki schabowe 2 marchewka z groszkiem kompot ciasto (murzynek) cdn

udko pieczone ryż i salatka z pomidorow 2 ciastka hity waniliowe gorzka kawa rozpuszczalna 2 kawalki pizzy

Gość roraty1231234123
a ja jadłam winiary pomysł na ludzkie serce w spermie