Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodka kotka

klucie w boku i mdlosci

Polecane posty

Gość slodka kotka

Hej kobietki, moze Wy bedziecie umialy cos poradzic. Od rana mam klucie po lewej stronie brzucha, pod zebrami. Tzn jest to bol ktory trwa pare sekund a potem pare minut przerwy. Po tamtej stronie mam wlasnie lozysko trzeciego stopnia z licznymi zwapnieniami. Mam rowniez mdlosci. Czasami ten bol promieniuje na brzuch caly a czasami jest 30 minut przerwy. Jest to moja pierwsza ciaza-37t4d ciazy. Nie wiem czy to sa skurcze bo powinny sie nasilac, a te poprostu sa i nie sa zbyt mocne. Teraz znowu zaczal mnie kregoslup bolec, ale tez nie jakos bardzo bolesnie tylko zwyczajnie. Nie chce jechac do szpitala jesli nic nie jest. Myslicie ze to skurcze przedporodowe? moze ktoras tam miala? kazda rada bedzie pomocna

Ja Ci jednak radze jechać do szpitala, moze jednak masz te skurcze przedporodowe, lepiej jechac i pobyć na obserwacji, zrób to chociaz dla maluszka.

Gość slodka kotka
niby tak, ale boje sie ze pojade a tam mnie wysmieja ze nie wiadomo po co przyjechalam;/ druga sprawa ze nigdy nie bylam na pogotowiu ani w szpitalu i nie wiem jak sie zachowac;/

Gość ja mialam takiego
ty jeszcze tu? to chyba 2 twoj temat, smigaj do szpitala, zebys sobie potem w brode nie plula jak bedzie cos nie tak czego ci nie zycze.