Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gy675klokiujhytgfvcd

Śmierć Hanki Mostowiak - FILM jest w necie!!

Polecane posty

Gość mogli coś innego zrobić w film
a nie taka tragedia......

Gość episcilla
Podobno nagranie jest bardzo drastyczne i przeciekło już to jakichs amerykańskich gore-portali.

Gość zależy jak komu leży
fascynująca scena, wpadła w kartony i zmarła... Nota bene w necie są też już dzisiejsze parodie tego filmiku ;) Które w niestety dotkliwy sposób ukazują finezję autora scenariusza filmu.

Gość nie lubię hanki ale
szkoda że "umrze"

Gość [kól]
No i gdzie ten film i te parodie?Wreszcie może coś konkretnego obejrzę bo taka nuda i padaka jak chooy.

Gość zależy jak komu leży
a znajdz se na youtube ;P chamskie lekko, ale po obejrzeniu oryginału to nawet ten prymityw jest śmieszny.

Gość na pewno:)
Film niedostępny

Gość papla666
Dzięki Bogu, aktorka uwolniła się już od tej potwornej roli :D. Uwielbiam ją jako postać dynamiczną, pełną energii...Takie role powinna grać a nie jakieś cimci rymci :D.

Gość o co biega z ta hania
ma ktos link?

Gość Mooos Kit
Na YT jest tylko Hanka and Grażyna Fight:)[Na tę chwilę].

Gość Mc Hamster
No właśnie:D Dajcie te linki.Nie można nic znaleść.A nie chce mi się czekać aż temat "spowszednieje:D btw Kiedy ma być ten odcinek M jak Miłość niby w tv ?

Gość Yo Man Yolo
WTF I can't find any vid about it. anyone got some info about ?

Gość zasmuconadziewczynka
Odcinek był w sieci juz w czwartek...ogladałam. Poza tym Hanka miała tętniaka i akurat wtedy jej pękł i dlatego umarła. Ot cała zagadka.

Gość JulCia Fanka M jak
O ja cie...:):)Nawet jakiś Pan z zagranicy napisał.Sporo osób się już tym zainteresowało.Pewnie wkrótce temat trafi do prasy.Hanka.Taka zwyczajna Dziewczyna w sumie będzie znana:)

Gość hjhjh
ludzie wejdzie sobie na twoje seriale i tam ten odcinek jest juz od kilku dniu...i bez kitu zginela masakrycznie cala zmasakrowana:D szczerze myslalam ze stac ich bedzie na cos lepszego ale jak ktos chce to ja moge opowiedziec:D

episcilla Podobno nagranie jest bardzo drastyczne i przeciekło już to jakichs amerykańskich gore-portali. hahaahahah :D

Gość Amadeorollo
Tyle to już wiemy z tabloidów[pod które namiętnie głaszczemy to i owo].To musiał być tego typu uraz.Tętniak wcześniej nie zdiagnozowany.Jasne.W końcu tak potknąć się o kartony i zejść to byłby raczej trywialny pomysł na scenariusz.Zasadniczo chodzi o jakiś link.To w ten czwartek ma być w tv? Mam pytanie.Jak ktoś chce w internecie obejrzeć to jest to usługa płatna czy to w technologii jakiejś innej obrazuczy tak poprostu można se oglądać.?Pytam bo tak seriali tego typu nie oglądałem.

wiecie co tak nie wejdzie woiszczcie poprostu w google swierc hanki w m jal milosc wyskocza wam rozne strony wezcie kliknijecie 8 z kolei i tam bedzie filmik

Gość NoONEknow
JulCia Fanka M jak O Qrde no patrz!A myślałem,że to fikcyjna postać:classic_cool::classic_cool: