Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony jak cholera

kochanka mnie wkurza

Polecane posty

Gość czkawka_
Facet zawsze chce seksu. :P

żadna_wiedza Jak mam wierzyć mężczyźnie, który czuje do mnie słabość? Przecież on powie wszystko, żeby mi dobrze zrobić. To już wam bardziej wierzę. Jak to jak, normalnie, stąd się na ten przykład małżeństwa biorą.

Gość muszę to powiedzieć choc niemi
nie polecaj się na przyszłość, bo kijem bym Cie nie tknęła. A żonka niech chodzi głodna spać skoro taka nieudacznica a zniej, że kolacji porządnej nie zrobi. Fajna konbieta to taka, która dobrze gotuje (i lubi to robić), jest piękna , w łóżku najlepsza i nie kocha mężczyzny za bardzo, no na pewno nie bardziej niż siebie. Dobrze stwierdziłeś, że nuda mnie tutaj przywiała jak cała reszta, a facet, który ma branie nudy nie zna!!!

Gość żadna_wiedza
wkurzony Twoja myśl była bardzo mylna. Poważnie. Coś jeszcze?

Gość czkawka_
Tego pytania tu nie było. Gdy padnie, od razu na nie odpowiem! :P

pewna38 mozna mnie zawstydzic, rzadko ale jednak i dobrze prawisz zadnej wiedzy ze chlop by jej dobrze zrobil nie tylko oralnie (czyt. slowem)ale i...

Wcześniejsze wypociny poniżej krytyki, nie skomentuję nawet. - Dobrze stwierdziłeś, że nuda mnie tutaj przywiała jak cała reszta, a facet, który ma branie nudy nie zna!!! Facet który ma branie spiernicza przed kobietami w poszukiwaniu świętego spokoju w miejsce, w którym może z nimi normalnie porozmawiać (a nie tylko flirtować i opędzac się od lepkich rączek). Czyli tu. Tak jak ja. :-)

Gość czkawka_
Jasne, że chce! Tylko czasami nie wypada się do tego przyznawać. Pieprzone konwenanse. :P

Gość żadna_wiedza
Mąż została moim mężem, bo zakochałam się w nim jak w nikim innym. Jego błąd był taki, że rozpieścił mnie sobą za bardzo. Nie zamierzam wyjaśniać. Nie wiem czy masz męża, piszesz jakbyś nie miała. Bo jak można męża z kochankiem porównywać?!

tak sie oszukuj ;) :D:D:D\ gdybyś miał branie to właśnie gładziłbyś jakieś mięciutki ciało na zgrabnych pośladkach ...itd a nie takie nudne konwersacje prowadził. Nie skomentujesz bo nie umiesz :D

zadna wiedza jak to nie mozna porownywac, mozna ?? a co to jakis kodeks etyki kochankow a ja nic nie wiem??

- gdybyś miał branie to właśnie gładziłbyś jakieś mięciutki ciało na zgrabnych pośladkach ...itd Tym wpisem wyrażasz jakieś własne potrzeby i marzenia. Ja nie mam z tym nic wspólnego...:-/. - a nie takie nudne konwersacje prowadził. Jak powiadał pisarz Sofronow..."mądremu wystarczą dwa slowa, a głupiemu to i referatu malo..."

Gość żadna_wiedza
Ty mnie negujesz z zasady, prawda? Nie. Może nie zrozumiałam pytania. ;) Nie zauważyłeś, ale ja się tu prawie z nikim nie zgadzam. Staram się podchodzić do ciebie poważnie. Jak do wszystkich zresztą.

Gość czkawka_
Bo jak można męża z kochankiem porównywać?! Normalnie. To chłop i to chłop. Maż zanim zostaje mężem tez zachowuje się jak kochanek. Potem mu się odechciewa :P Po to się szuka kochanka - ot taki mały substytucik :P

może teraz kamieniem i ja dostanę bo mnie Wkurzony konwersacje z Tobą i naszą bandą zdrajców w ogóle nie nudzą :)

dziabnęłam Cię ałć...nie miało tak boleć ;) wrzuć na luz nie wszystkim musisz imponować :D

muszę to powiedzieć choc niemi dziabnęłam Cię ałć...nie miało tak boleć wrzuć na luz nie wszystkim musisz imponować mnie koleżanka na myśli miała? a z tym imponowaniem to dokładnie o co biega? kompleksy jakieś czy cuś?

[] co to mamy na dzisiaj? rzekł surowo i zajrzał do programu. Aha! Wytłumaczyć i objaśnić uczniom, dlaczego Słowacki wzbudza w nas miłość i zachwyt? A zatem, panowie, ja wyrecytuję wam swoją lekcję, a potem wy z kolei wyrecytujecie swoją. Cicho! krzyknął i wszyscy pokładli się na ławkach, rękami podpierając głowy, a Bladaczka, nieznacznie otworzywszy odnośny podręcznik, zacisnął usta, westchnął, stłumił coś w sobie i rozpoczął recytację. Hm hm A zatem dlaczego Słowacki wzbudza w nas zachwyt i miłość? [] Hm dlaczego! Dlatego, panowie, że Słowacki wielkim poetą był! Walkiewicz! Dlaczego? Niech Walkiewicz powtórzy dlaczego? [] Dlatego, że wielkim poetą był! powiedział Walkiewicz []. Wielkim poetą! Zapamiętajcie to sobie, bo ważne! Dlaczego kochamy? Bo był wielkim poetą. Wielkim poetą był. Nieroby, nieuki, mówię wam przecież spokojnie, wbijcie to sobie dobrze w głowy a więc jeszcze raz powtórzę, proszę panów: wielki poeta, Juliusz Słowacki, wielki poeta, kochamy Juliusza Słowackiego i zachwycamy się jego poezjami, gdyż był on wielkim poetą. Proszę zapisać sobie temat wypracowania domowego: „Dlaczego w poezjach wielkiego poety, Juliusza Słowackiego, mieszka nieśmiertelne piękno, które zachwyt wzbudza? W tym miejscu wykładu jeden z uczniów zakręcił się nerwowo i zajęczał: Ale kiedy ja się wcale nie zachwycam! Wcale się nie zachwycam! Nie zajmuje mnie! Nie mogę wyczytać więcej jak dwie strofy, a i to mnie nie zajmuje. Boże, ratuj, jak to mnie zachwyca, kiedy mnie nie zachwyca? [] NAUCZYCIEL Jak to nie zachwyca Gałkiewicza, jeśli tysiąc razy tłumaczyłem Gałkiewiczowi, że go zachwyca. GAŁKIEWICZ A mnie nie zachwyca. NAUCZYCIEL To prywatna sprawa Gałkiewicza. Jak widać, Gałkiewicz nie jest inteligentny. Innych zachwyca. GAŁKIEWICZ Ale, słowo honoru, nikogo nie zachwyca. Jak może zachwycać, jeśli nikt nie czyta oprócz nas, którzy jesteśmy w wieku szkolnym, i to tylko dlatego, że nas zmuszają siłą [] NAUCZYCIEL Gałkiewicz, to jest niedopuszczalne. Wielka poezja, będąc wielką i będąc poezją, nie może nie zachwycać nas, a więc zachwyca. GAŁKIEWICZ A ja nie mogę. I nikt nie może! O Boże!

Gość czkawka_
może teraz kamieniem i ja dostanę bo mnie Wkurzony konwersacje z Tobą i naszą bandą zdrajców w ogóle nie nudzą I znów cały dzień w plecy, co. :P Po zamknięciu kafe nasze PKB wzrośnie dwukrotnie!

czkawka, o to, to! To właśnie miałam na myśli. "Musi" masz na tyle kamionków? Bo mnie tu też NIE nudno ;)

pewna38 nie podpinaj sie...znowu wlasnie ja nie rozumiem jak mnie cos nudzi to przechodze do innego tematu no to czesc" musze to powiedziec", milo bylo poznac..

i wydało się jesteś nauczycielem, który ma teraz wolne i nie wie biedaczysko co ze sobą zrobić i mydli na kafee :D daj coś innego bo to nudne.

KaDaKa i Ty za chwilę o chęć zaimponowania zostaniesz posądzona, więc siedź cicho :D Początkowo wkurzony, teraz ja dupy nadstawiam. Powoli..przyjdzie i czas na Ciebie :D

muszę to powiedzieć choc niemi i wydało się jesteś nauczycielem, który ma teraz wolne i nie wie biedaczysko co ze sobą zrobić i mydli na kafee daj coś innego bo to nudne. A ja zrozumiałam przesłanie :)