Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wesoła Dwudziestka

topik dla dwudziestoparolatek

Polecane posty

Strzałka Ogromne GRATULACJE!!! To się Maleństwo pospieszyło jak planowaliście za ok pół roku:) Super prezent na mikołaja:)

Gość strzałka :)
Nowosiejka dziękuję :) Prezent bardzo zaskakujący, ale zdecydowanie szczęśliwy :D

wg obliczeń na podstawie miesiączki to 8, ale gin powiedział, że dopiero 2-3 :)

No to spora rozbieżność. Jak by gin miał rację to bardzo szybko dowiedziałaś się o ciąży. U mnie znajome to tak ok 4 najwcześniej

Nowosiejka bo ostatnią @ miałam 9.10 - potem nic, zaczęłam mieć objawy, robiłam testy ale wychodziły negatywne, ale @ wciąż się nie pojawiała i jednego dnia uznałam, że chyba jednak jestem w ciąży, zrobiłam test i wtedy wyszedł pozytywny :) potem drugi test potwierdził tę tezę :) ale gin powiedziała, że na razie widać tylko, że jest, ale nie może nic powiedzieć czy wszystko ok, więc muszę iść jeszcze raz za tydzień w piątek - wtedy ma już być widać więcej :)

strzałka :) ja ost okres miałam 10.10 i do tej pory nic,robiłam te testy i wyszło negatywne ale okresu nadal brak wiec jutro ide na usg i juz nie wiem czego mam sie spodziewac

Boska - to masz podobnie jak u mnie, być może jednak ciąża :D u mnie to było tak, że prawdopodobnie zaciążyłam dosłownie 2 dni przed okresem i już się nie pojawił, dlatego, że było to tak szybko to testy wychodziły negatywne, może miałaś podobnie :)

oj Boska, to chyba będziesz mamusią :D ale wiesz - u mnie na usg nie było jeszcze nic dokładnie widać, jedynie potwierdziła ciążę, że "coś tam jest" ale dokładnie dopiero będzie mogła mi powiedzieć w piątek za tydzień... więc nie wiadomo czy z usg czegoś się dowiesz