Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wesoła Dwudziestka

topik dla dwudziestoparolatek

Polecane posty

Gość strzałka :)
mąż w domu wrzeszczy, że na forum siedzę, więc uciekam ;)

Nowosiejka:) witam jak tez się z piatku niemiłosiernie cieszę :-D narazie nie mam planów na andrzejki,pewnie chłopak cos wymysli,a Ty co planujesz?

Szczerze, to nic:) Mam żałobę po tacie. A po za tym na 99% mój Mąż będzie szedł do pracy. Jak wyjdzie jutro rano to wróci z rańca w niedzielę-jest kucharzem i takie "uroki" tego zawodu

no to nieźle :o ja dzis musze ogarnąc dom na cacy bo wybieram sie jutro na urodziny i nawet nie będę miała czasu posprzątać,pozatym przede mna gotowanie,kupowanie prezentu więc zakręcony dzień :-D

a ja nie mam planów na andrzejki... pewnie przesiedzimy je z mężem w domu :) dziś mam rozmowę kwalifikacyjną, trzymajcie kciuki bo się cholernie denerwuję...

Gość pani GINEKOLOG
ja siedze w pracy przed kompem hehe , a wiecie nawet fajna mam ta prace, sobie na recepcji siedze pije kawe albo herbate, dzis musze do 17.00 pracowac :) ;)

Gość pani GINEKOLOG
jest tu kto?

Jestem jestem:) Ale dzisiaj są VAT-y i mam urwanie głowy w pracy i nie mam kiedy strony odświerzyć:) PANI GINEKOLOG Ale Ci dobrze z taką praca. Chociaż ja też narzekać nie mogę STRZAŁKA no jasne że będę trzymała kciuki BOSKA LUKRECJA Leniwiec zCiebie wychodzi:p

I jak te flaczki? Złapałaś jakiegoś zwierza już :-P Ja mam ciut luźniej i wcinam jogurt. Ale tu cisza dzisiaj 💤

powróciłam :) mam nadzieję, że kciuki trzymałyście :P

Strzałka i jak Ci poszło? z flaków wyszły nici zrobiłam zupę warzywną :-D w domu taki bałagan że szok,zaraz sie biore do roboty :-D dzis o 17 urodziny więc zapowiada się ok,tylko to sprzatanie mnie przeraża :-D

dziewczyny, rozmowa poszła ok, ale będę mieć jeszcze jedną z prezesem po angielsku :) ale mam ciekawszą nowinkę - dziś się dowiedziałam, że jestem w ciąży :)

Strzałka ciężki temat ja też myślałam ze pod sercem nosze dzidziusia,okazało się że jednak nie ma nic,jest mi tak przykro,tak smutno,tego nie da się opisać

Boska ale w końcu zrobiłaś tylko 2 testy, zrób kolejny z rana (może miałaś za małe stężenie tego hormonu, że drugi test nie wykrył?) mi wyszły 4 testy negatywne, ale ciągle miałam mdłości, utyłam, biust boli i urósł a @ jak nie było tak nie było... dopiero 5 test wyszedł pozytywny, po nim 6 znów pozytywny :)

jutro pójdę do lekarza pozatym zrobie test rano ostatni i sie okaże co jest grane,bo nigdy nie spóźniał mi się okres o 2 tygodnie

strzałka :) jeju gratulacje :D nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę,to musi być wspaniałe uczucie nosić dzieciątko pod sercem,nie mogę sie doczekać tego momentu

Boska szczerze mówiąc to pierwsza myśl to był strach... ale mąż strasznie się cieszy, więc trudno mi też się nie cieszyć ;) planowaliśmy dziecko za jakieś pół roku - rok, a wyszło jak wyszło, więc się cieszymy :)

ja bym wolała synka a mąż córeczkę ;) Boska w Twoim wieku też tak miałam, ale potem mi przeszło i już nie myślałam o dziecku przez kilka lat :)

znowu mój chce chłopczyka :-D w całej jego rodzinie są sami faceci,mówi że nie wie jakby się dogadał z córą :-D to byłoby dla nas niesamowite szczęście :-D

tak naprawdę płeć i tak nie ma znaczenia, bo kocha się dziecko bez względu na wszystko ;) ale "pogdybać" sobie można, hehe ;)