Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wesoła Dwudziestka

topik dla dwudziestoparolatek

Polecane posty

No to ja napiszę: przez pół dnia siedziałam przed komputerem i oglądałam seriale online, potem posprzątałam dom i byłam na zakupach. Doprawdy, dzień godny wybitnego intelektualisty :P Muszę iść do pracy, bo oszaleję w tym domu. Ale za to właśnie się pakuję, bo jutro jadę do domu mojego chłopaka na rogale marcińskie, mmm... :) A Ty, Wesoła Dwudziestko, jak spędziłaś dzień?

Gość Vova zilova
hej wszystkim:) mam 23 lata i studiuje na uniwersytecie im Jana Kochanowskiego w Gdańsku:) A Wy?

Gość inicjatywa123
Hej mam pytanie. Na ile zdałyście mature dostajac sie na dane studia ?

Gość kahdskhajhkdjsahdkjshdkjh
jetsem 23 lata zero szns na prace zero persw=ektyw

Hej:) Nudy póki co Zaraz syn wstanie z porannej drzemki A ja?Nie spałam dzis wcale bo syn wstawał co 20 minut:(Takze dziś jestem jak zombie:P

Hm robię porządki na kompie i format zrobię bo chyba jakiś wirus się schował:P A potem zabawa z synem Moze troche na kafe?:PO ile syn nie zainteresuje się laptopem na kolanach mamy:P Ech czuje ze dzis ciezki dzień bedzie..... A Ty?co dziś planujesz?

No znam ten ból:P Co prawda po porodzie nie odczuwam boleści ani przed ani w trakcie okresu:D Ja to liczę ze mi ktos tak jak zawsze tu cisnienie podniesie bo padam na twarz

Gość wenus83
28 lat, pracuje w biurze mam narzeczonego, w przyszłym roku slub,mieszkamy razem nie mam dzieci mam szczeniaczka ;) w zeszłym roku prawo jazdy zdałam planuje kupno samochodu zwiedziłam kawałek świata w planach dalsze podróże Jetem szczęśliwa!!!

ja juz sie wybieram do gina od pół roku,okresy zrobiły sie nie do zniesienia kiesy przestałam uprawiać regularnie seks,ból zaczyna sie tydzień przed a konczy tydzień po wiec makabra poczekaj poczekaj zaraz sie zacznie tłok na kafe to i ci ciśnienie podniosą

No na to czekam ale wiesz - gimnazjum poszło do szkoły to i tematów prowokacyjnych mniej:P

Cześć, dziewczyny! Wróciłam właśnie z pięciodniowego weekendu i cieszę się, że mogę sobie pobyć w swoim domu. Jutro rozmowa o pracę, brrr... Strasznie się boję :(

Byłam w okolicach Leszna, u chłopaka w domu. Pierwszy raz tak długo tam byłam, ale było bardzo miło :) Myślę, że rodzina chyba mnie lubi. No i nawcinałam się rogali marcińskich, które odkryłam dopiero w wieku 24 lat i uważam, że moje życie bez nich było puste i smutne ;) A co Ty porabiałaś w długi weekend?

Ja to nie lubię tak na ostatnią chwilę, najchętniej to bym już kupiła, zapakowała i miała z głowy ;) Tylko tak jakoś konkretnych pomysłów brak, a chodzić po sklepach nie ma kiedy 😭