Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wesoła Dwudziestka

topik dla dwudziestoparolatek

Polecane posty

To ja się przedstawię: Mam 25 lat, skończyłam biologię, narazie formalnie nie pracuję bo 7 miesięcy temu urodziłam syna. Czasem sobie dorabiam sprawdzaniem testów i egzaminów które podsuwa mi koleżanka:)Jestem mężatką od 2,5 roku:) A wy???

ja chyba ślubu nigdy nie wezmę :) lekarz weterynarii, na studiach na razie rzecz jasna :) ale mam już troszkę praktyki, obecnie pracuję w zupełnie innej branży jak na razie, lubię muzykę, śpiewanie, mojego faceta :) ale podziwiam kobiety, które zdecydowały się na ślub i to w tak młodziutkim wieku :D

Vampire Bloood oooo weterynaria?Myślałam o tym Ale doszłam do wniosku że skoro planuje zamieszkac na wsi to robota bedzie przy krowach, świnkach itp A ja drobna jestem więc odpada:PWolę kotki i pieski:D

Gość Elizkaaaaa1986
Mam 25l jestem ratownikiem medycznym. Mam 5l synka. Staz małzenski 6lat.

Elizkaaaaa1986 Kolejny zawód o którym myslałam ale wybrałam durną biologię i teraz siedze w domu........

Gość Elizkaaaaa1986
Słuchaj ja tez siedze w domu.O pracy w pogotowiu moge marzyc- zebym została przyjeta musi jezdzic ze mna 2 sanitariuszy- zeby np zniesc chorego na noszach. W naszych warunkach to malo realne. Wiec moge sobie pogratulowac rozwagi w wybieraniu zawodu:(

Może i mozna ale póki co nie ma dla mnie pracy W sumie może i dobrze bo po 5 latach ciężkich studiów odpoczywam sobie I wychowuję syna:)

Gość lolusia1505
witam....a ja mam 27 lat i prawie rozwódką już jestem.....zabrałam córkę i od roku próbujemy układać sobie życie....i jakoś pomału leci....

Elizkaaaaa1986 A no właśnie Ja to nie wiem gdzie miałam głowę wybierając kierunek studiów......No ale teraz to sobię mogę co najwyzej ponarzekac

Bobasek owszem fajny ale urwis że ho ho:) A powiedzcie dziewczyny jak długo na kafe jesteście i jak wrazenia?

ja jestem pare miesięcy, ale komentarze niektórych mnie przerażają :) ale tak ogólnie jest fajnie, fajne kobitki do pogadania :) pośmiaćć si e razem można

adalis86 Czasami opiekuje się 3 letnią siostrzenicą,uwielbiam dzieci :-D Wymysla takie rzeczy,takie słowa że buzia sama się uśmiecha :-D Ja tu zaglądałam jakiś rok temu udzielałam się pod pomaranczkami,dopiero niedawno wróciłam,wybadałam teren i zobaczyłam że nie ma tematu dla nas :-D więc postanowiłam do zalożyc żebyśmy codziennie mogły pogadać o swoich problemach i tak ogólnie :-D

Owszem mozna pogadac Ja to mam tak,że gdzie nie wlazę to zaraz nazbieram kilka obelg:P Byłam już moherem, dewotką,ciemnogrodem,puszczalską, ciulem, bezbożnicą itd:D Bawi mnie to bo co wątek to inne wyzwisko:P Ja oficjalnie jestem od kilku miesięcy:)

Najlepsze jest to że co wątek to inne wyzwisko - najcześciej takie które wyklucza poprzednie np. dewotka-bezbożnica:P Ubaw po pachy;P