Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wesoła Dwudziestka

topik dla dwudziestoparolatek

Polecane posty

Gość to tylko ja 8906
co u was dziewczyny? ja dopiero wstałam,sa tu jakies 20? miłego dnia

ooo wreszcie sie ktos zjawił :-D Ja zdąrzyłam wypić kupek kawy ze skażonej wody i czekam na efekty :-D Na dziś mam w planach posprzątanie swojej póki na zime i wyrzucić niepotrzebne ubrania :-D

Cuevas siemanko 🖐️ ja tam jeszcze nie mysle o prezentach,luuzik,a jak jeeeebbne po tej wodzie skażonej to prezentów nie zdąrze kupić :-D

a u mnie chyba ok, ale tematem naszej rozmowy jesteś TY wiec co u Ciebie słychać:)

kiedy farboawałam się na czarno mogłam kupować wszystko w slepie (miałam 16 lat) teraz mam 20 jestem blondynką i wchodząc do sklepu muszę wyjmowac dowód bo nikt mi sie wierzy :O Pewnie że możesz dołączyć w kupie siła :-D

Wiesz co...cos w kolorze wlosow jest bo blondynka zawsze bedzie wygladala mlodziej niz dziewczyna z czarnymi wlosami! Moja siostra jesr ode mnie mlodsza o 3 lata (ona ma zcarne wlosy ,ja braz) i wiecie co....na jej slubie goscie mysleli,ze jestem od niej mlodsza hahaha Kiedys tez mialam blond wlosy jak tY:d

BIBELOTKA zobacz czasem Duzo osób mówi mi że wygladam o niebo lepiej i przede wszystkim młodziej bo jednak te czarne włosy byly okropne :-D Nie ma to jak blond :-D Po drugie swoj kolor mam ładny wiec nie będę juz farbowac i ich niszczyć,bo juz przeszłam mękę jak schodziłam z czarnego w blond, Cuevas hmmm 20 lat? moj ma 33 :-D

nie wiem czemu ale nie potrafiłaby sie związac z kims młodszym :O poprostu czuje sie bezpieczniej przy starszym facecie, nie wiem czy to jakies zboczenie,czy coś,zawsze tak miałam :-D Cuevas zostańmy przyjaciólmi :-D