Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

Wiesz do ktorego tygodnia tutaj na tyg forum dziewczyna w 9 tygodniu tabletka poronila . W uk tam gdzie jestem do 6 miesiaca robia . Tak zarodek z ktorego rozkwita zycie bez ktorego tego zycia nie bedzie .. Skonczmy temat bo nie chce sie klocic , ja szanuje twoje zdanie choc mam nadzieje ze kiedys zmienisz zdanie . co po za tym juz do domu powoli?

prawdazawszeciezaboli_24 -> wiele rzeczy nie ma sensu w zyciu !!!!!!!!! i wybacz ale ja widze wiekszy "sens" że kobieta robi aborcje niz rodzi i zostawia dziecko na cale zycie w samotnosci ... ty widzisz to jako morderstwo... ze mozna oddac ze zaraz ktos zaadoptuje i zycie bedzie slodkie... ALE TAK NIE JEST !

1. zdania nie zmienie ... wiem jaki jest swiat... 2. rozumiem twoje oburzenie - ale niestety zycie jest inne - i szczerze mowiac... obys nigdy sie nie przekonala ze twoje idealy serio nie maja w prawdziwmy swiecie racji bytu !\ 3. dzis odpracowuje godzine :(

na cale zycie w samotnosci? Zono nie kazde dziecko spedza cale zycie w domu dziecka . Mam wiele znajomych z domu dziecka , szczesliwych ludzi ktorzy pozakladali rodziny . skonczmy ten temat bo budzi we mnie duzo zlosci , a nie chcialabym sie z Toba poklocic bo przeciez trzeba sie liczyc sie z cudzym zdaniem . ok?:)?

Gość fajny facet.
do żony a zastanawiałaś się kiedyś nad przyszłością waszego związku? Gdy Ty będziesz miała 40 lat, a on 35? Czy będziecie mieli podobne zainteresowania i potrzeby? Czy, wiedząc, że kobiety starzeją się szybciej, nie obawiasz się, że jakaś młodsza kobieta zawróci mu w głowie? Nie traktuj tych pytań jako jakieś przytyki, bo po prostu chciałbym się dowiedzieć czy osoby w takich sytuacjach wogóle tego typu potencjalne problemy rozważali/rozważają.

ja licze sie ... i moge rozmawiac dalej... ty chyba trosze zabardzo chcesz "udowodnic" ze twoje racje sa tylko... rozumiem ze jestes osoba ktora broni swoich przekonan .. tez tak mam... ale czasem warto posluchac co inni mowia :)

fajny facet. -> a jaką mam pewnosć ze facet w moim wieku albo starszy mnie nie zostawi kiedys ? takie same jak i mlodszy... serio wiek nie ma sie nic do tego.... albo ktos jest dobrym czlowiekiem i ma poukladane w glowie albo cale zycie niewazne od wieku bedzie nieodpowiedzialnym smarkaczem

Gość fajny facet.
Tak jak powiedzała żona w temacie aborcji, życie nie jest takie proste, czarno-białe. Miłość to wielkie słowo, ale dziś kogoś kochamy, a jutro zakochujemy się w kimś innym. Takie czynniki jak różnica wieku w związku często po paru latach może prowadzić do różnych sytuacji.

fajny facet. -> jak sie naprawde kocha to sie kocha... i nie ma czegos takiego jak "odkochac sie" :/ jakos niewierze ze mozna sie odkochac... albo przestac kochac... tak chyba mowia ci co nie wiedza co jest prawdziwa miloscia

Ja niczego nie udowadniam.Licze sie z zdaniem kazdej osoby tylko Poprostu probuje zrozumiec co takie kobiety maja w glowie . A do tej pory zadna nie przemowila mi do rozumu na tyle bym mogla spojrzec na to z innej strony .Bo prawde mowiac powody usuniecia ciazy z ktorymi do tej pory sie spotkalam sa jak dla mnie z dupy wyjete . Nie chce dluzej na ten temat dyskutowac bo od zawsze mialam takie zdanie i tak rodzice mnie wychowali bym za swoje czyny odpowiadala a nie wyrzucala je do kosza jak nic nie znaczace smiecie ... Hmmm.. Ja zabieram sie za sprzatanie do godziny i tak chodze i chodze i nie wiem za co sie wziasc Narzeczona co powiesz ciekawego:)?

Gość fajny facet.
żona-swojego-męża fajny facet. -> jak sie naprawde kocha to sie kocha... i nie ma czegos takiego jak "odkochac sie" :/ jakos niewierze ze mozna sie odkochac... albo przestac kochac... tak chyba mowia ci co nie wiedza co jest prawdziwa miloscia Prawdopodobnie masz rację. Ja dodam tylko, że prawdziwych miłości jest pewnie 1% ze wszystkich związków.

Gość fajny facet.
smutna przyszla panna mlodaaaa ajj tam bredzisz gdybysmy mieli na codzien sobie zaprzatac tym glowy to nie byloby szczesliwych zwiazkow,bo co chwile kazdy do siebie mial by jakies watpliwosci/uprzedzenia... nie jestesmy jasnowidzami ktorzy przewiduja co bedzie za 20 lat... Moim zdaniem właśnie dlatego tyle jest rozwodów i zdrad bo ludzie nie analizują swoich związków, tylko wydaje im się, że się kochają i będą kochać zawsze.

fajny facet. Prawdopodobnie masz rację. Ja dodam tylko, że prawdziwych miłości jest pewnie 1% ze wszystkich związków. a jak to juz w liczbach jest to nie wiem... ale i tu na kafe widze laski ktore opisują swoje zwiazki i widze w tym prawdziwe uczucie... wiec troche takich jest napewno co nie dziewczyny ? :)

fajny facet. -> nie da sie wszystkiego analizować ... milosc to wiara w ta druga osobe i zaufanie... albo jest albo nie ma ... a to ze sa rozwody to hmmm lepsze to niz zdrady i oszukiwanie siebie i innych !

smutna przyszla panna mlodaaaa -> sa tacy co tak licza i analizuja... i tez dupa z tego wychodzi... a sa i tacy ktorzy podejmuja ot tak decyzje o slubie i cale zycie im sie juz potem samo pieknie uklada... zasady na to zadnej nie ma :)

ja nie trzymam , bo nie mal pewna jestem ze jestem w ciazy ,wczoraj pare razy wymiotowalam dzis zjadlam 2 tabliczki czekolady... ale zobaczymy dzieki:):) hahah wlasnie jej slucham:):) FEEL IT YOUR BONES .. to mi sie podoba nananana :) kurde nie wiedzialam ze taka muzyke lubie