Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaGrudziadz

Szukam przyjaciolki.Kobitki 25-30 latki laczmy sie

Polecane posty

Zono swojego meza- czytałam twoje opinie na temacie: Mąż powiedział, ze mam poprzewracane w du ie, i zastanawia mnie jedno: naprawde tak myslisz jak pisałas na temacie, czy tylko chcesz tam sprowokowac tych ludzi? ;)

naprawde uwazam kazy powinien dorobic sie sam - a jesli juz cos z dobrej woli dostaje od kogos powinien to szanowac i doceniac ... a nie pierdolic że mu cos nie pasuje autorka tego tematu to skonczona materialistka i tyle...

Gość fajny facet.
żono nie odpowiedziałaś czy faktycznie masz 6 lat młodszego męża.

Gość fajny facet.
Jak w takim związku zapatrujecie się na dzieci? Bo w Twoim wieku już czas o tym myśleć, a dla faceta 24 lata to raczej trudna decyzja.

zaskocze cię - to on w chwili obecnej chce bardziej dziecka niż ja:) jak widac nie kazdy facet jest niedojrzaly i boi sie obowiazkow ! a co do mnie to sory ale znam kobiety po 40stce ktore rodza... i wszystko jest ok

Gość fajny facet.
Ja kobiet po 40. nie znam, co nie znaczy, że takie przypadki nie występują. Zazwyczaj jest to jednak kolejne dziecko. Poza tym to nie jest argument w dyskusji. Jest wiele powodów dla których wskazane jest aby rodzić przed 30.

Gość fajny facet.
A jaki jest Twója opinia na temat zdrady? Czy dopuszczasz coś takiego?

a moja ciotka mając 46 lat urodzila (pierwsze dziecko!) ... rodzila normalnie bez zadnej CC ... coreczka piekna i 100proc zdrowa... ona tez bez zadnych komplikacji... za to moja kolezanka 23 lata... ciąza ciągle w łózku... skonczylo sie CC... dziecko ma problemy z serduszkiem... matka na cukrzyce pociązowa...

Gość chceBYCszczesliwa
cześć, chcę być szczęśliwa...

Gość chceBYCszczesliwa
kurde, dziewczyny, siedzę w pracy, która zaczyna mnie już nudzić, niczego więcej się już nie nauczę, nic juz mnie nie cieszy, a spokój osiągam tylko jak jestem w domu z mężem..

Gość chceBYCszczesliwa
HR

Gość chceBYCszczesliwa
z warszawy, której tez nienawidzę, korków, tłoku, ponurych ludzi, którzy ciągle za czymś biegną

Gość chceBYCszczesliwa
masakra!!! :)))

Hej :) Ja postanowilam sobie zrobic dzis wolne bo znow nasila mi sie choroba ..i wole byc ostrozniejsza bo jak mnie rozlozy po calosci to bede miala niezla lipe. a po za tym bylam wczoraj na zakupach i dzis mam ochote zrobic salatke jarzynowa mm palce lizac co u was;)?

hej hej jeszcze raz wszystkim :) fajna przecena:)a bylam na zakupach ale w sklepie spozywczym , lodowke musialam naladowac;) Zono masz dzis zly dzien:)? bo czytalam wlasnie ten temat i twoje posty , jestes nerwus;)!jak by nie bylo ja tez uwazam podobnie do Ciebie tylko ze do takich babek nie dociera , ona dostala ona wymaga a na huj sie pchala tam ? :)