Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z akcentu

od zawsze ciągnęło mnie do 'zakazanych; facetów. Nie wiem czemu

Polecane posty

Podobali mi się, odkąd sięgnę pamięcią starsi, często zajęci itp. Dodam, że miałam dobre wzorce w rodzinie bo róznica między rodzicami to 2 lata i od ponad 24 lat kochające się małżeństwo.

Bierz się z Benedykta XVI. Zakazany, nietykalny i w dodatku stary- czego Ci potrzeba więcej? :)

Gość taki jeden facet 27
To normalne zawsze to co niedostępne , nieosiągalne jest równocześnie bardziej podniecające takie prawidło tego świata i nic tego nie zmieni.

No to tym bardziej się za niego bierz :) Być papierzową to chyba zaszczyt dla takiej niewiasty jak Ty :D

1. żyjesz złudzeniami, stąd pociagaja cie nieosiagalni, 2. on nie ma klasy, gdyby miał nie zradzałby żony

Gość zakazany żonaty
spróbuj ze mną, niektórzy są nie do wyjecia ha ha

Gość superrr
a ze mną ? zerknij www.showup.tv/pp/apocominick

Beliar, jakby głupota miała skrzydła, już byś latał:) Ja nie jestem katoliczką, ale nawet dla mnie Twoje żarty są niesmaczne... zaraz mohery się zlecą i cię zlinczują chłopcze:p żyjesz złudzeniami, stąd pociagaja cie nieosiagalni - niekoniecznie, miałam bujne życie

No i fikuśna już umoralnia.:D Panno, żyjesz dla siebie czy dla ludzi?

"Podobali mi się, odkąd sięgnę pamięcią starsi, często zajęci" "I zdaje się, nikomu nie robię krzywdy" To taki mały żart? :) Sięgając po żonatego robisz krzywdę kilku osobom za jednym zamachem. Njawiekszą krzywdę robisz sobie, godząc się na bycie "tą drugą", panienką na chwilę, jakojego odskocznia od prawdziwego życia. Traktujesz siebie jak jego panienka do towarzystwa.

nie umoralniam, tylko mówienei, że ma klasę skoro oszukuję żonę (którą przecież mógłby zosatwić dla autorki) no to jednak klasy brak.

Panno z akcentu to weź się za Jarosława Kaczyńskiego. Ma kasę, jest stary- czego więcej chcieć? Tylko jeden problem, jego kot musiałby Cię zaakceptować, ale co to za problem. Jak ten kot jest kocurem, w dodatku starym to pewnie dasz radę :)

Gość hm............................
Jak kogoś pociągają niedostępni faceci, oznacza to po prostu niedojrzałość emocjonalną i brak gotowości do stworzenia normalnego, zdrowego związku, bez "fajerwerków" w postaci "zakazanego owocu" jakim jest np. żonaty facet. I tyle w temacie. :)

Gość świeta magdalenaa
dobre wzorce w rodzinie miałaś :D to że podświadomie krzywdzisz inną rodzinę to próba zemsty za to że w twojej wystąpiła patologia:) mamusia się puszcza czy tatula? wyobraź sobie patrząc na tatunia jak młoda laska mu łyka:D wow:P

Gość świeta magdalenaa
ja mogę twojemu ojcu autorko tak łyknąć jestem podobna do tej z filmiku tylko mam europejskie rysy :D dawaj starego zobaczysz jaka jazda z drugiej strony;)

Panno z akcentu, dobra porzućmy jakieś skrajnie nieuprzejme wymiany zdań :P Znudziło mi się to. Ty nie lubisz mnie a ja nie lubię Ciebie, to dosyć oczywiste. Bez specjalnej obrazy ale mam pewną sugestię, dlaczego tak lubisz starych kolesi.. Bowiem 40 czy 50 letni chłop, którego żona sflaczała (nie twierdzę że każda 40 jest sflaczała, bo niektóre to ostre laski są, jednak wieeele kobiet w tym wieku już wygląda jak wyglada), chciałby zamoczyć w młodym ciałku. Nie interesuje go jakiej jakości jest to młode ciałko, bo wiadomo że i tak będzie lepsze od sflaczałej żony. Wobec tego śmiem przypuszczać że Ty droga Panno z akcentu miałaś jakieś kompleksy, rówieśnicy ani troszkę starsi chłopcy Cię nigdy nie chcieli. Wiedziałaś i pewnie dalej wiesz że nie jesteś atrakcyjna nawet dla kogoś takiego jak ja w momencie upojenia alkoholowego. Twoją jedyną szansą na poczucie bliskości z facetem było zostać kochanką jakiegoś podstarzałego gościa, który ma Cię w doopie, pomijając fakt że lubi Cie bzykać. Pewnie mu się nawet nie podobasz, ale wiadomo dla niego i tak jesteś lepsza od ręki albo żony, której cycki wiszą do podłogi. Życzę Ci szczęścia u boku kolesi w średnim (lub starszym) wieku, bo u młodzieńców nie masz kompletnie żadnych szans, chyba że u desperatów. :)

Beliar, to żeś się napocił:p Muszę cię chłopie głęboko rozczarować, albowiem, nic co napisałeś nie jest prawdą. Byłam w kilku związkach 'legalnych' - z facetem o 12 lat starszym (wolnym!) w liceum, z dwoma rok starszymi ode mnie a obecnie jestem w związku z chłopakiem o 3 lata młodszym i uwierz, desperatem nie jest:) Co do mojego wyglądu, też gruba pomyłka. Pięknością klasyczną nie jestem, ale faceci zwracają na mnie uwagę i to w różnym wieku, ba, nawet trzeźwi:classic_cool: Nie mam super ekstra wielkiego powodzenia, ale jakieś tam utrzymujące się w średniej przeciętnej jest:) Jakbym nie daj boże spodobała się takiemu osobnikowi jak ty lub tobie podobni, to byłaby to obraza dla mojego honoru:O Co do kochanka, którego określiłeś 'podstarzałym gościem' zapewniam, że podobam mu się i na to nie mam co narzekać. Zresztą, nie tylko on to stwierdził, ale również znajomi z pracy bo nikt nie wodzi ciągle wzrokiem za nieatrakcyjną w jego mniemaniu kobietą oraz nie traktuje z takimi względami. W pracy sezonowej było wiele kobiet, miał w czym wybierać bo to jak na swój wiek przystojny facet i wcale nie zdziwiłoby mnie to, że wypadłbyś blado na jego tle, choć niby masz te 18 lat:classic_cool: i na przyszłość radzę nie oceniać pochopnie, jak się nie zna danych ludzi i kontekstu🖐️

Gość nunczako
panna, a ty na pewno studiujesz polonistykę ? bo byków sadzisz tyle, że to musiałaby być alterpolonistyka ;)

Gość świeta magdalenaa
dawaj namiary na starego:D i się tu nie wymiguj:P zobaczysz jaką frajdę będzie ze mną miał :P

Gość nunczako
masakra, mgr polonistyki pisze i mówi poprawnie nawet zbudzony ze snu w środku nocy.

Kiedy dałaś doopy temu staruchowi to byłaś w normalnym związku z tymi niestarymi chłopakami? Czy przypadkiem nie zdradziłaś chłopaka?