Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna z akcentu

od zawsze ciągnęło mnie do 'zakazanych; facetów. Nie wiem czemu

Polecane posty

Gość nunczako
pisała przecież, że była w związku z róieśnikiem, ale po seksie z capem zaczęła sie brzydzić młodym męskim ciałem. Chlopak cos przewąchał, to mu powiedziała, że owszem w kimś "się zauroczyła" ale chyba nie zerwali, zwodzi go jeszcze. to urocza osóbka ta panna.

Gość linowdkio98
Podaj swój e-mail to dam Ci skuteczną radę.

Gość hahah smieszne to
Wodzili za toba wzrokiem bo taka paskudna jesteś ze nadziwic sie nie mogli.To ze stary byk pisze ci smsa raz na 4dni to dla ciebie szczyt marzeń?spotykacie sie chociaz czy tylko te smsy w ktorych pisze jak to wspomina chwile z toba wystarczaja ci?załosna jesteś.Prawda jest taka ze w dupie cie facet ma tak naprawde stad te twoje topiki na tym forum.Codziennie ,wkółko ,namietnie to samo.Czego oczekujesz ze ktos ci napisze jakie to masz szczescie ? Zaden normalny facet nie poleci na szmate ktora daje za darmo dupska jakiemus staruchowi.

A gdzie ja napisałam, że raz na 4 dni? Zadzwonić też potrafi, ale oczywiście wiesz lepiej heh. Bez komentarza. Forum jest po to, aby wyrazić myśli. Jedni zakładają tematy o jedzeniu kupy a inni o relacjach z facetami. Ja nie gadam w realu o tym z koleżankami, chyba nie muszę mówić czemu. Jak nie odpowiada ci, co piszę, to po co wchodzisz i czytasz?

Czyli byłaś w związku i mimo to pieprzyłaś się z tamtym podstarzałym gościem?

Gość hahah smieszne to
Dobrze to ujelas forum jest do wyrazania swoich mysli-wiec??? Wchodze tam gdzie chce i pisze tam gdzie chce... Jesteś beznadziejnie głupia dziecko drogie.Czytam wszystkie twoje wypociny .Na erotycznym jakieś pierdy o erotycznym smsie hahahahaa tu milion tematów które po jednym dniu umieraja bo nikt nie chce twojej głupoty komentować. taaaa dzwoni i pisze...hahaha...raz na tydzien jak sama go zagadasz

Gdybym był na miejscu twojego chłopaka to zrobiłbym ci krzywdę. Nie powiem co dokładnie, bo długo by pisać i na długo zostałoby to tutaj zapamiętane. Powstrzymam się także od epitetów na twój temat. Kończę rozmowę z tobą i mam nadzieję że na ciebie na tym forum już nie natrafię. W głowie mi się nie mieści kim a raczej czym jesteś i co zrobiłaś. Gdybym wpadł na twój trop, chociażby przypadkiem to postaram się twojemu lubemu naświetlić dokładnie co się tutaj o tobie dowiedziałem. Niedobrze mi jak sobie o tobie pomyśłę. Spadam stąd. 🖐️

Gość hahah smieszne to
czytam czytam ze piszesz ze to on pierwszy sie kontaktuje hahaha dobry bajer to połowa sukcesu..jesteś niedorozwinięta -tyle można wyczytać z twoich wypocin