czarna_06 0 Napisano Listopad 15, 2011 No witam witam :) U mnie dzisiaj 2 dzień PP, jutro ostatni, a potem warzywaaaaaaaaaaa :) Dziś menu: Śn. pół serka wiejskiego II śn. jajecznica z łososiem wędzonym i szynką + placek dukanowy + kawka z mlekiem obiad: placek dukanowy + szynka przekąska; wędlina + pół szklanki mleka kolacja: makrela wędzona Woda, herbata, zielona herbata Ciekawe jak jutro waga mnie przywita? Bo dziś wzrost rano, mimo, że PP Zresztą nie mogłam jeść za bardzo, bo byłam u dentysty rano i ani jedną stroną nie mogę gryźć, ani drugą :P Jutro ostatni dzień PP, a potem 3 dni P+W Aha! Rozpisałam sobie moje dni i wychodzi, że 24,25,26 grudnia mam P+W, potem PP ( czas na wrócenie do wagi sprzed świąt ) i potem 30, 31 grudnia i 1 stycznia P+W, a potem 3 dni PP, na powrót do równowagi po sylwestrze :D Obym miała siłę się dostosować :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Joaśka Napisano Listopad 18, 2011 Czarna, odchudzasz się jeszcze z dukanem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnissia Napisano Listopad 20, 2011 Hej, byłam na Dukanie W ubiegłym roku przez ok.3 miesiące. Potem zrezygnowałam ze względów finansowych, choć na diecie i tak jadłam produkty z niższej półki. Na moje oko to ty za mało jesz, jedz więcej to szybciej schudniesz. Jeśli nadal jesteś na diecie to podeślę ci rewelacyjny przepis na chleb Dukanowski, ja go do tej pory piekę czasami, choć na diecie nie jestem od roku. I jadłam więcej niż zalecane 2 kromki dziennie a i tak chudłam. Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama 2 synków Napisano Listopad 21, 2011 Cześć dziewczyny, Czarna, i co dalej jesteś na DuKanie? Ja narazie będę Was podczytywała... Chcę zacząć od początku stycznia, bo w święta chcę jeszcze poszaleć po raz ostatni... zamierzam po diecie odżywiać się normalnie, a nie jak dotychczas... Mam 29 lat, 2 dzieci (i męża), 160 cm, a waga to nawet nie wiem, jakieś 80 kg... Życzę wytrwałości!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mama 2 synków Napisano Listopad 21, 2011 Agnisia Możesz mi powiedzieć ile schudłaś i czy nie masz efektu jojo? Ja bym bardzo prosiła o przepis na ten chlebek... Masz zamiar powtórzyć tą dietę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukanka., Napisano Listopad 21, 2011 ja juz schodlam 6 kilo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dukanka., Napisano Listopad 21, 2011 schudlam,eh zle literke wbilam i wyszlo ó Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnissia Napisano Listopad 21, 2011 Schudłam 9 kg w 3 miesiące, ale troszkę grzeszyłam. Efektu jojo nie miałam, bo dukan nauczył mnie panowania nad swoim apetytem.Obecnie zaczęłam dietę turbo wn, bo bardziej mi pasuje niż Dukan. A oto przepis na chleb 4 szkl mielonych otrąb owsianych i 2 szkl otrąb pszennych 1 szkl skrobi kukurydzianej 500g serka wiejskiego (polecam z Biedronki) 8 białek ubitych na sztywno + 8 żółtek 0,5l maślanki ( też z biedronki) 1 łyżka soli niskosodowej 1 torebka mała proszku do pieczenia zioła do smaku( czosnek, koper, tymianek)można bez ziół Wymieszać suche składniki,ser wymieszać z żółtkami,dodać do suchych, dodać maślankę, wymieszać, dodać pianę,Wlać do 2 foremek,piec w 200stopniach ok.0,5 godz.. Po wyłączeniu zostaw w piekarniku na jakieś 0,5 godz, dopiero wyjmij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnissia Napisano Listopad 21, 2011 Bardzo fajne przepisy ze zdjęciami są na srtonce dukan.blox.pl Polecam, same zdjęcia potraw zachęcają do diety, zwłaszcza ciasta. Przed świętami na pewno się przyda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnissia 0 Napisano Listopad 21, 2011 Na stronce miało być :) Eh te literówki ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamma77 0 Napisano Listopad 22, 2011 witam dziewczyny:) ja już jestem po fazie fascynacji dukanem i ze smutkiem mówiąc - nie polecam. schudłam 15 kg w 2,5 m-ca a po ok 6m-cach odbilam 17kg:( jojo jak byk................muszę stwierdzić z żalem............. na dodatek skończyło sie kamieniami nerkowymi i atakiem kolki (po ok 2 m-cach po zakończeniu diety).że jest szkodliwa wiedziałam ale nikogo nie słuchałam,chciałam schudnąc szybko i przestać być pączuszkiem. teraz wiem że cudów nie ma:( biore sie na nowo za siebie dieta 1000 kalori i 3 razy w tygodniu siłownia trening cardio. mimo wszystko życzę powodzenia Ps przemyślcie to sobie czy naprawdę warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarna_06 0 Napisano Grudzień 7, 2011 Ja dalej na dukanie. Miesiac i efekt marny, bo na minusie 3,5 kg. Zastój tygodniowy zaliczony i wzrost wagi przy @ też. Jem niewiele, ale nie mam ochoty na jedzenie taka prawda. Już bylam w zeszlym roku na dukanie, schudlam wtedy ok. 18 kg, przybrałam tylko 3 przez nastepny rok, az do teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewekass Napisano Sierpień 26, 2013 witam Jutro zaczynam diete dukana.Juz jestes po wszystkich weselach , urodzinach bliskich ,okres grila juz sie konczy, wiec do odchudzania.Moja waga wacha sie miedzy 65 kg a 63kg przy wzroscie 163.Taka malutka kluseczka ze mnie :) marze o wadze tak 53 :) moze sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach