soloness 0 Napisano Listopad 12, 2011 Hej, od 3 miesięcy nie mam okresu, zawsze miałam nieregularne okresy, czasem się spóźniały miesiac, czasem 2 ale teraz już 3 miesiace. W ciąży nie jestem na pewno, byłam i gina dał mi skierowanie na badanie PROGESTERONU I i coś jeszcze ale nie mogę się rozczytać, no i okazało się, że w dniu w którym miałam iść na pobieranie krwi coś mi wypadło. Czy te badania mogę wykonać w dowolnym dniu cyklu czy to trzeba jakoś konkretnie? Ja teraz jestem przed okresem, czuje to bo mnie sutki bolą i nie wiem kiedy udać się na to badanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soloness 0 Napisano Listopad 12, 2011 nikt mi nie pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 12, 2011 Lekarz powinien Cię poinformować w jakim dniu cyklu powinnaś zrobić badanie. Coś mi się kojarzy, że progesteron powinno się badać na początku cyklu, ale równie dobrze mogłam coś pomieszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soloness 0 Napisano Listopad 13, 2011 jak lekarz dał mi skierowanie na badanie to powiedział, ze mam je zrobić następnego dnia. No więc ide sie umówić do recepcji a ona mi mówi. że mają wolny termin dopiero za 2 tygodnie (na pobieranie krwi hahahah) no to się umówiłam ale niestety coś mi wypadło i nie mogłam iść. No i teraz nie wiem co mam robić, mam w ogóle dosyć tych wszystkich terminów u lekarzy i na badania. Tak samo byłam u innego lekarza, on mi mówi, ze mam przyjść za 3 miesiace, idę do recepcji i jej mówię, ze lekarka kazała mi przyjść za 3 miesiace a ta mi mówi, ze najbliższy wolny termin jest za pół roku. Jak pacjent ma dostosować się do leczenia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lightnight Napisano Październik 7, 2012 pomóżcie..dzień przed wyjazdem za granicę dostałam okresu 28.07 trwał 8 dni.. wróciłam do Polski i dzień po powrocie dostałam 13 dniowego plamienia (3.09)na początku śluz z niteczkami krwi a potem brązowe plamienie.. strasznie bolą mnie piersi i plecy.. zrobiłam test 28.09 wyszedł negatywnie.. a teraz mam śluz taki z grudkami jest go strasznie mało.. nie wiem co się ze mną dzieje ..;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach