Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość . King

Co lubicie robić w soboty wieczorem?

Polecane posty

Gość . king
Cześć vagnozi 💤

Gość . king
Co tak cicho?

hej-- K --- jak na zajęciach ??? wszystko ok. dobrze się czujesz ?? ;) V--- bywało lepiej. :O gryka mnie dopada. :O zmarzłam dzisiaj jak g** w przerębli :O na własne życzenie :O:(

Gość . king
Hej quis a tak sobie po szkole . . . No nie wiem czy się dobrze czuje. A dlaczego o to pytasz bo nie kumam?

Gość polana dzika
heh cos ruszlo :P Q-musisz sie dobrze wygrzac:P K- no wlasnie, tlumacz sie tlumacz, my wczoraj do ciebie bara bara, a ten nic V-hej przystojniaku:) boli mnie noga :(

Gość polana dzika
ogolnie szalu mozna dostac no, po pierwsze nawet nie wiecie, jak dziecko potrafi sie nudzic w takie podle dni, jak nigdzie nie wychodzi, a wieczory takie dlugieeee, wrrrrr

Gość . king
O wczoraj to lepiej nie pytaj . . . a dzisiaj dostałem 4 z technologi informatycznej i nie spawiedliwą 2 😭

Gość polana dzika
wlasnie sobie slucham moich ulubionych piosenek z lat mlodosci, te czasy, koncerty

Gość polana dzika
2 porzadna ocena:D haha do klasu o jakim profilu chodzisz lub szkoly , bo to czarna magia dla mnie

Gość polana dzika
ja w liceum mialam 2 komisy :( z matmy , w sierpniu, a chemia i fizyka ledwo ledwo a chodzilam do klasy o profili humanistycznym, mialam 2 matmy w tyg, i baba tak sie na mnie uwziela,ze szok

K--- dobrze ze nie but :P I---- na mojego to nie mam co liczyć :O muszę zadowolić się kocem :( wczoraj pyta --julka kiedy kladziesz sie do lozka ??mysle sobie mmmm ;) cos sie ruszylo:P rozochocona odpowiadam ---już do ciebie idę :P a on ---nie o ''to'' mi chodzilo !!! ścisz TV bo ide spac --jestem tak zmeczony :O 😭

Gość polana dzika
znowu pisze sama ze soba:)

Gość polana dzika
haha :P ja wczoraj padlam z malym w pokoju i tez nici z tego

Gość polana dzika
nie ogladalam, ale widzialam ludzka stonoge i do dzis czuje niesmak doslownie i w przenosni

Gość polana dzika
wiesz, ja nawet taniego winiacza bym wypila, ale te czasy byly piekne, ale towarzystwo sie rozpadlo:P i takie tam, ustakowali sie :D nie pytaj cos ie dzialo na tych koncertach, i zlotach:D

Gość polana dzika
ziei panie boze za you tube:D chociaz a przypadku mojego meza to juz nie jest tak kolorowo, haha to co n zapoda nieraz to szok