Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

E Nomine

czemu tyle kobiet perfidnie zdradza swoich facetów?

Polecane posty

czytam tak sobie to forum i czytam, do tego dochodzą życiowe przeżycia i obserwacje i jak na dłoni wychodzi że sporo kobiet wali po rogach swoich mężów, narzeczonych czy chłopaków. i powiem że o wiele łatwiej namówić na seks właśnie taką zajętą anieżeli singielkę, bynajmiej ja mam tak ostatnio...

Gość MalaWrednaKobieta
Bo faceci w zwiazku sie nie staraja. Ot cała tajemnica. Mysla ze nie musza sie starac bo "zdobycz" upolowana..

Nie jest to regułą ale tak bywa. Może te zajęte szukają u innych tego czego mąż/chłopak im nie daje.

Gość MalaWrednaKobieta
Pomysl, dlaczego kobieta zdradza. Niemal zawsze usłyszysz, ze kochanek prawił kompementy, zawsze miał czas, zabiegał o nia itp.

no ok, są takie co sie faktycznie w związku u nich nie klei i jak się trafi ktoś ciekawy to iskrzy. ale też są takie co same szukają wrażeń mimo tego że mają stałego partnera. i co najciekawsze, jak kobieta zdradza to pozwala na wiele więcej temu facetowi z którym seks uprawia niż swojemu partnerowi.

Kobiety nie zdradzają bez uczuć. To raczej mężczyźni zdradzają perfidnie i kłamią. Nowa chemia, nowy ja, stary przedmiot do utylizacji.

Po pierwsze te "w związku" mniej mają do stracenia bo jak "zajdą" to jeleń w domu siedzi. Po drugie mają mniej do stracenia bo nie szukają potencjalnego partnera więc nie muszą udawać "porządnych". Po trzecie z kochankiem mogą sobie pozwolić bezkarnie na więcej bo nie będzie od nich się potem domagał powtórki z rozrywki a stałemu by się mogło spodobać i musiały by się jeszcze przemęczać. Po czwarte lecz niemal najważniejsze dla kochanka muszą o siebie zadbać tylko wtedy kiedy chcą się parzyć a dla stałego partnera musiały by cały czas więc bardziej na rękę jest im w związku się zaniedbywać a aj znajdzie sie frajer to się odstrzelić. Po piąte wynikające z poprzedniego są zaniedbane na co dzień więc ich stałemu partnerowi przestają się kojarzyć z atrakcyjną kobietą którą poznali bo im się nie chce o siebie dbać więc jak się trafi chętny to się chcą dowartościować i pokazać że one jeszcze mogą. (jak by dla swojego były takie miłe jak dla przybłędy to by też miały udany sex ale... za dużo wysiłku tak na co dzień :D ) Po szóste muszą się dowartościowywać. Na każdym kroku ciągle udowadniać sobie że je ktoś jeszcze chce że są atrakcyjne. Skoda że są tak głupie ze nie rozumieją że nie ważne jakie są do cwaniaczków zawsze usłyszą jakie to są super jeśli potem rozłożą nogi :( Po siódme nie muszą być miłe cały czas.... A tylko przez chwilę. A w domu mogą być bezkarnie wredne :D Po prostu tak jest wygodniej :)

Perfidnie za słownikiem: celowo, planowo, rozmyślnie, specjalnie, umyślnie, z rozmysłem, zamierzenie ... tak potrafią tylko mężczyźni :)

Hugona -> jesteś w wielkim błędzie tak myśląc, facet jeśli zdradza to raczej nie robi tego tak jak rozwinęłaś słowo perfidnie w poście z 19:48. raczej to kobiety dorabiają sobie sto ideologii do tego, że w rogi walną stałego partnera. i co ciekawe potrafią zaraz po seksie z kochankiem czule i ciepło świergotać do swojego faceta. myśliciel999 -> świetnie to opisałeś, taka jest właśnie prawda. :-)

Nie Myśliciel. Uwazam, że kobieta ponosi większą odpowiedzialność za skutki seksu. dlatego kobiety są rzadziej zainteresowane zdradą i seksem. Kobiety jeśli już zdradzają, to dlatego że czuja się niekochane, szukają w romansie uczucia, bliskości,satysfakcji emocjonalnej. Mężczyźni zdradzają częścieji zdradzają nawet wtedy gdy są bardzo zadowoleni ze swoich związków, zdradzają mimo, że czują większą więź emocjonalną z zoną niż z kochanką. Kochance łamią, że jest inaczej. jak w piosence...Żona go nie rozumie, od lat ze sobą nie śpią.... Mężczyzni zdradzają, bo potrzebują się dowartościować. Nie ma to nic wspólnego z inteligencją czy mądrością. Po prostu biologia i myslenie pewną częscią ciała.

Hugona_ czyli kobiety zdradzają bo są biedne i nieszczęśliwe a faceci bo są parszywi i źli :D Dobre.... My kochani i rozpieszczani jesteśmy zdradzającymi świniami a kobiety biedne i zapuszczone... Przepraszam miało być opuszczone :) Zdradzacie z potrzeby miłości :D kobieta w związku zawsze zwali odpowiedzialność za sex na stałego partnera :) więc nie opowiadaj bajek. Kobiety które zdradzają w większości i to rosnącej większości nie szukają uczuć a rżnięcia i nie dopisuj ideologi. Faceci nie są lepsi ja nie wybielam :) Kochanka tak jak i kochanek jest tylko "wibratorem" i usłyszą to co muszą żeby "dać dupy" więc nie powinni sie dziwić że słyszą kłamstwa. Szczególnie że w większości wypadków wiedzą że zadają się z kłamcami :D Jak kobieta wierzy zdradzającemu z nią żonę facetowi to jest najnormalniej bezdennie głupia. Co do dowartościowania to masz racje wielu facetów w związkach czuje się tak niedowartościowanymi że zaczynają szukać u innych kobiet potwierdzenia bądź zaprzeczenia swej wartości. jednak jeśli chodzi o sensowność tego działania to wybacz.... U facetów ma to jeszcze jakikolwiek sens (coraz mniejszy w czasach kiedy kobiety dają każdemu napalonemu :D ) u kobiet nie bardzo :) Powody zdrady po obu stronach są bardzo podobne. Nie ma co dopisywać ideologi i bronić zdrady. Zasadniczo i tak najważniejszym powodem jest po obu stronach to że nie mają zdradzający odwagi uczciwie zmienić swojego życia :D Po prostu jaj nie mają bo cą żałosnymi cipami.

Przedstawianie w krzywym zwierciadle niczego nie zmieni, tak jest, kobiety mogą obyć się bez seksu,częściej wiążą seks z uczuciem, potrzebują powodu. Mężczyźni tylko miejsca i bez seksu od razu są nieszczęśliwi,łatwiej im też pojsć do lóżka, bo to tylko seks, jak wysmarkanie nosa. Z kobietami tak nie jest. Zobaczyć jak to wygląda z punktu widzenia faceta, po prostu bezcenne.

mysliciel999 -> niestety ale takie właśnie dorabiają sobie ideologie co niektórzy, a raczej niektóre. facet zdradzi bo to podła świnia myśląca tylko fiutem, kobieta zdradzi - nieszczęśliwa bidulka, o którą nie dbał stały partner. zauważ jak na forach jest to przyjmowane, z reguły jak facet napisze o tym to pozostaje zjechany a jak kobieta to zawsze sie utworzy jakieś babskie lobby, które będzie sie wzajemnie wspierać. :-D Pamiętam jak kiedyś boki zrywałem, czytając tu temat, gdzie koleżka opisał swoją sex-przygode, jak poznał w pociągu panienkę i przeleciał ją, a wcześniej widział jak ona na peronie się czule całowała żegnając ze swoim chłopakiem. Gościu pisał że jest wolny i mu to rybka była ale ciekawiło go co nią kierowało i co? nikt mu nie odpowiedział na pytanie tylko utworzyła się babska gromadka, która zwyzywała go od kuurviarzy i szmaciarzy, że po kilku chwilach znajomości idzie do łóżka, zero złego słowa o tej dziewczynie :-D

sorry ale to co uprawiasz to "pieprzenie kotka za pomocą młotka" :D Faceci tez potrzebują uczucia i miłości i nie każdy ma podejście do seksu jak do smarkania nosa. Tak samo jak jest trochę kobiet które uprawiają sex bez żadnej ideologi po prostu maja ochotę się pobzykać. Parę takich poznałem nie było mowy o miłości czy innych pierdołach był po prostu czysty sex dla samego seksu więc nie dopisuj mi tu ideologii. ok? Czy kobiety mogą się obyć bez sexu? Pewnie że mogą :D Tak samo jak faceci :D Zapewniam cię że bez seksu możemy się obyć. Czy jest nam łatwiej pójść do łóżka? Kurde jakoś tak dziwnie kobieta zawsze znajdzie chętnego :) facet jednak musi się postarać :D Czy dla kobiet sex to coś więcej? Wiesz może i tak... Przynajmniej do końce drugiego piwa ;) No tak kobiety potrzebują powodu.... Ale wiesz to śmieszne tłumaczenie bo jak się pojawi chęć to i powód się znajdzie ZAWSZE!!! Ja niczego w krzywym zwierciadle nie przedstawiam a pisze jak jest :) Wiem że to boli zainteresowanych którzy nie mają jaj żeby przyznać że gówno jest gównem a nie czekoladką. I żeby przyznać że pewne ich (albo ich płci )zachowania są zwykłym żałosnym szambem. Nie próbuj dopisywać ideologii do zdrady bo to żałosne. Osoba zdradzająca ma po prostu w 99% wypadków mentalność łatwego gnojka ;) Ten jeden procent rezerwuje na sytuacje w których ludzie znajdują się nie z własnej woli a z powodu nieziemskiego zbiegu okoliczności połączonego z wyjątkowo zjebanym życiem ;) Tylko że ci najczęściej potem katusze przeżywają biorą wszystko na siebie świadomi swojej małości a nie tłumaczą swojego postępowania i nie atakuj partnera :D

E Nomine wynika to z prostego faktu. Kobiety mimo wszystko wciąż czują że są wyjątkowe. Wciąż chcą być lepsze ale niestety wiele z nich zaczęło myśleć wyłącznie cipami i ich małość wyłazi wszystkimi szwami. Ale wciąż próbują się okłamywać że nie że one kobiety są lepsze od nas.... Przecież kobieta bez powodu nie może być świnią :D:D:D A my? a pewnie przecież zawsze byliśmy świniami to niemozolenie żebyśmy byli uczciwi i porządni :D Ale to naturalne dla kobiet żeby czarować rzeczywistość. Większość facetów jednak tego nie robi. Pomijam oczywiście nowy szybko pączkujący gatunek jakim są metroseksualne ciamciarmacie :D które nie umieją się przyznać że są świniami :D

Gość nautilus1977
myśliciel1999masz racje popieram

Gość nautilus1977
zdradzają jednio i drudzy z różnych powodów.mam wiele koleżanek które po wypiciu alkoholu mi się zwierzają że faceci im nie dogadzają bo np.nawala się,nie pieszczą ich dostatecznie,w łóżku robią to co im odpowiada i nie zastanawiają się co kobieta w łóżku potrzebuje,faceci poświęćcie swym kobietom więcej uwagi

Gość Pawcio:)
Popieram również myśliciela,dodam jeszcze ,że co najmniej połowa Kobiet piszących na kafeterii jest do,,złapania" przez potencjalnego łapacza okazji.Wystarczy niezły bajer,kilka maili i zaraz wielkie love,zdjęcia i na koniec barabara.Tak jest bo sam jestem tego świadkiem:D

Gość nudewon
jedni drógich warci

No ja akurat taka nie jestem z tym barabara,a nawet z meilami, ale macie racje z tym że kobiety stały sie bardziej wyzwolone, odważne i wykorzystuja to przeciwko Wam. Zawsze szkoda mi faceta w syt. kiedy koleś jest w 100% fear a dziewucha tego nie szanuje i lata na bok, ale jak mąż, chłopak, partner poprostu chodzi na dupy to uważam że kobieta ma prawo do zemsty.

Gość mmmrrr
u mężczyzn libido spada po 25 roku zycia , u kobiet ok 40 r.ż więc ? mam być lojalna wobec faceta ? jak jemu się nie chce to mi się tez nie musi ? no proszę Cię , to jest tak przyjemne , ze nie ma lepszej rzeczy na świecie ,od naprawdę dobrego sex-u ..jesli ktoś twierdzi inaczej widocznie takiego sex-u jeszcze nie przezyl ...

Gość znudzona zdradzona
dlaczego zdardzaja? bo chca byc pierwsze :p ja glupia bylam w porzadku i dobrze na tym nie wyszlam

Gość Pawcio:)
Jedna z panienek mi o tym pisala tak ,że wiem co mówię bo jej wierzę.

Gość nudewon
mam34l i nadal chce mi sie non stop więc nie ściemniaj

Gość mmmrrr
haha wyjątek :p .. statystyki to statystyki , ja mam 30 i rosnie mi w takim tempie ze przylazłam tutaj ;p bo mój mąż sobie śpi ;/

Gość nudewon
ile lat ma twój mąż?może mu się znudziłaś?

Gość nudewon
jak klepiecie cały czas to samo w łóżku to mu się nie dziwię

Gość mmmrrr
31 ..znudziłam ? myślałam ze moze m kogos na boku ..ale nie .. nie wiem czy nie czuje się głupio przy mnie , może go przestraszyłam .. podejście się zmieniło , ja wole mocny sex- a On bardziej romantyczny ... ok , ja też romantycznie lubiłam , ale ..odmieniło mi się , i ciśnienie jest coraz większe .. a później pytaja ,dlaczeo kobiety zdradzają - proste gdybym była na syta nie poszłabym do knajpy coś zjeść ..