Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość louizyjanna

Potrzebuje psychiatry...jestem chyba chora...

Polecane posty

Gość louizyjanna

Gdziekolwiek nie wejde na czat czy gdzies na gg nawiazuje znajomosc nie moge sie pochamowac i zaczynam nawijac o sexie,pozycjach, kogo bym wyruchala, jakies stronki z wynaturzeniami, i rozne takie odbiegajace od norm... Predzej czy pozniej maja mnie za wariatke. A ja nie potrafie inaczej funkcjonowac. Na razie jestem sama...gdybym kogos miala pewnie zameczylabym go na smierc. Nic tylko sex sie dla mnie liczy. Nie marzy mi sie bialy welon,slub,dzieci... ja marze tylko o jednym I nie potrafie zamknac tej jadaczki...nie potrafie gadac na inne tematy Ciagle ten sex. Nie wiem co mam zrobic. Jestem walnieta,wiem to. Chocbym nie wiem jak bardzo chciala, nie wiem o czym gadac z innymi ludzmi. Wszystkie inne tematy wydaja mi sie strasznie nudne. Dodatkowo jestem bi...co jeszcze bardziej poteguje i nie krepuje sie napastowac nowo poznane kolezanki. Co o mnie sadzicie? ;/ Idzie cos z tym zrobic? A moze kazdy taki jest tylko sie czai? Ja jestem szczera osoba i zawsze mowie to co mi chodzi po glowie.

Gość louizyjanna
wiem ze napisane chaotycznie... ale nie mam glowy do myslenia

Gość dawaj namiaryy
jestem niewyżytym prawiczkiem chętnie cie poznam :classic_cool:

Gość louizyjanna
Tu nie chodzi juz o samo poznanie... Ja nie potrafie sie odnalezc wsrod ludzi Zawsze wychodze na jakas niewyzyta idiotke ;/

Gość przygnebionaaa
Glupic podniecony koles.. kolejne prowo :P

Gość dawaj namiaryy
5 godzin seksu dziennie i jesteś wyleczona

Gość louizyjanna
Myslicie ze problem tkwi w tym ze jestem abstynentka? Zniknie jak sobie znajde kochanka i zaczne byc normalna? Jakby co to mam 25 lat

Gość louizyjanna
nikt ze mna nie pogada?

Może to jakaś choroba rzeczywiscie... Masz po rpstu nadmierny popęd seksulany.... Zab. hormonalne leczy się u ednktrynologa, ew. do psychiatry tez by mozna isc jesli piszesz powaznie...

Gość louizyjanna
Taaaa,i da mi jakies leki po ktorych nie bedzie mi sie chcialo nic??? Nie ma mowy! Zachowuje sie jak dziwka w stosunku do facetow i oni tez mnie tak traktuja. Dlatego nie mam nikogo na stale ;( troche mi przykro z tego powodu Zazdroszcze mojej kolezance co usidlila faceta i moze to z nim robic kiedy tylko zechce a ja sie musze lasic do facetow i kombinowac...

Taaaa,i da mi jakies leki po ktorych nie bedzie mi sie chcialo nic??? Nie ma mowy! chyba masz pojęcie o lekach jak kura o pieprzu.... :p