Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moonlightmoonlight

Reakcja na wieść o ciąży

Polecane posty

ech-ze mna ex tez zrywal w kawiarni- ale sie poryczalam i siary narobilam moze jakies tabletki uspokajajace wez? zeby sie znieczulic ciutke?

Gość moonlightmoonlight
teraz to się boję cokolwiek brać, ze względu ma Malucha, ale postanowiłam , że sobie wbiję do głowy przez te parę godzin, do spotkania z nim, że dam radę i zniosę wszystko, cokolwiek mi powie.

wiesz- nie zycze ci zle ale lepiej sie nastawic na zle i miec niespodzianke mila niz w druga strone a jesli nawet wam powie z e nie jest gotowy- moze sie okazac jak sie male urodzi ze instynkty ojcowskie sie w nim obudza i bedzie chciasl z wami byc pytanie tylko czy bys go wziela z powrotem?

No właśnie.. a powiedz mi, masz jakieś przeczucia co do tego spotkania? bo czasem bywa tak, że niektóre rzeczy się poprostu wie..

Gość niestety:(
ten niby facet ma Cię gdzieś i raczej Cię zostawi....Rozumiem że w pierwszej chwili przeżył szok ale do tej pory zadnej reakcji. To mowi samo za siebie..przykro mi

Gość Angelicccaaaa22
jaknie zostawi ciebie teraz to zostawi póxniej. pewnie po porodzie bo w ciazy zostawic ciebie to bedzie mu głupio. ale jak juz sie dziecko urodzi to śmignie aż sie bedzie kurzyło:) bywa.

Gość o zesz w morde.............
To dopiero poczatek ciazy, jeszcze wszystko sie moze zdazyc, a wy tu juz o porodzie :O

Autorko mam pytanie...jakiego rodzaju zabezpieczenie stosowaliśice? jeśli napisałaś wcześniej, to z góry przepraszam

Gość ja86sia
kurcze... trochę tak dziwnie, że chciał w kawiarni... mi się zdaje, że źle to wroży, ale trzymam kciuki, oby stanął na wysokości zadania :)

Gość moonlightmoonlight
Dopiero wychodzę na spotkanie. cała się aż trzęsę... chcę już być po... W odpowiedzi: nie uwierzysz, ale... pigułki.

Gość moonlightmoonlight
...jezu, ale się denerwuję. Aż nie chcę iść. Ale trzeba mieć to za sobą. Tak bym chciała, żeby ze spotkania wrócił już ze mną...

Gość pestkkka
Trzymam kciuki!

Gość moonlightmoonlight
doczołgałam się do domu. Powiedział, żebym znalazła sobie kogoś innego, kto będzie chciał tego dziecka. I powiedział, że to koniec. Żyć mi się odechciało.

Gość brunatny lis
kurczę aż mi się wierzyć nie chce, naprawdę tak ci powiedział? trzeba go może oświecić że to również jego dziecko,i on też będzie za nie odpowiedzialny.Ale świnia,

Gość no cóż twój facet
okazał się ćwokiem, ale sama w tę ciążę nie zaszłaś. Coś dziecku od ojca się należy, pamiętaj o tym. Nie ma tak, że powinnaś od razu sobie znaleźć kogoś kto zechce dziecko. Z biegiem czasu może znajdziesz faceta, który będzie chciał wychowywać z tobą dzieciaczka, ale z ćwokiem walcz o alimenty.

Gość pestkkka
Strasznie mi przykro że tak cie potraktował. Wiadać nei dorósł gnojek jeden do dorosłego żcia. Jeszcze bedzie chciał być ojcem. Pamiętaj o tym że całkowicie od odpowiedzialności wywinąć się nie może.

Gość uksdfhsdufhdj
Ostatni wpis to może być podszyw...

Gość pestkkka
uksdfhsdufhdj - mówisz o mnie? a przepraszam podszyw pod kogo? czy o jakas znana osobistość?

Gość moonlightmoonlight
Niestety , to nie podszywacz pisał, ale ja. Stało się jak się stało. Nie udało mi się opanować łez, tak się głośno rozpłakałam...Już mi wszystko jedno było. A chciałam mu nie pokazywać, że mnie to zaboli tak mocno. Chciałam być silna. Jestem w szoku , ogromnym.

Gość moonlightmoonlight
pestkka , myślałam, że o tym podszywaczu..to o mnie chodzi... nieważne...

Gość pestkkka
moonlightmoonlight nie martw sie. Ten facet na ciebie nie zasluguje. Nie zasluguje nawet na miano ojca. Bedzie dobrze, musi być. Może masz kogoś kto mógły cie pomóc w tych pierwszych miesiacach po porodzie? Byłoby dobrze bo ten czas jest najgorszy a potem to już sama zobaczysz że wszystko bedzie w porzadku. A on jeszcze bedzie chcial zebyscie byli z nim. Mam nadzieje ze juz wtedy bedziesz maial poukladane zycie

Gość anie mówiłammmmm
tak czesto reagują faceci jak laska ich łapie na brzuch. za krótko byliscie razem. szkoda tego dziecka:O

łapie na brzuch??? nie wiem po co to piszecie, bo nie wierze,że jako inteligentne osoby możecie nazwać wpadke (autorka brała pigółki) złapaniem faceta na ciąże...

Gość pestkkka
Nie rozumiem waszych komentarzy. Pzreciez takich sytuacji jak tak jest tysiace. a nawet gdyby nei brala nic to i tak facet powinien stanac na wysokosci zadania i pomoc dziewczynie Nie mówie o śłubie ale o jakiejs pomocy wspólnym wychowaniu. Przeciez kobieta sama dziecka nie moze zmajstrowac!! zastanówcie sie zanim cos napiszecie!

Gość uksdfhsdufhdj
Myślałam, że tamten wpis autorki to jest podszyw. Nie o Pestkę mi chodziło. B. mi przykro, że tak zareagował :( Trzymaj się...

Gość anie mówiłammmmm
pigułki mozna "zapomnieć" żałosne. Czesto taka panna robi brzuch zapominajac pigułki bo przeciez"wszystko sie moze zdarzyc", "ten kto uprawia seks musi sie liczyc z ciążą!" no i mówi partnerowi to własnie- ze uprawiał seks to "musi sie liczyc z ciążą"a tak naprawde po cichu POMOGŁA by to dziecko sie poczeło... kto nie chce dziecka to sie zabezpiecza naprawde, wpadka prawdziwa po pigułach to rzadkość, maja one 99.6% skutecznosci. no sory.