Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam dziś nicka

List od kochanka - treść. Proszę życzliwe osoby o pomoc w interpretacji.

Polecane posty

myślałam, że ten fakt uda sie przemilczeć

Gość dres
oczy ma w wypasionej furze i patrzy na kase

Gość autorka to PANNA Z AKCENTU
stary chciał ci przekazać, że dobrze się zabawił z młodą dupą, ale już dziękuje za współpracę :P

Gość nie poniedzialek
hmm skad...bo mialam juz doczynienia stakimi dziadkami...fuj jak ty moglas z nim isc do lozka..tylko cie wykorzystal

Mój nick, moja tajemnica. Planuje przyjazd, to wiem z telefonu. Ale mam w zyciu namieszane

Gość 555i89
a fuj młoda 20 letnia dupa ze starym dziadkiem :P

Gość dres
nie przejmuj sie dasz mu dupy i znowu czynsz zaplacony na zakupy tez starczy:D

nie podam dziś nicka Mój nick, moja tajemnica. Planuje przyjazd, to wiem z telefonu. Ale mam w zyciu namieszane nie oceniam cię bo to tak naprawde twoja sprawa i twoje konsekwencję. Chcesz z nim sie bzyklac czy planujesz życie?:classic_cool: jesli to pierwsze to wyluzuj jesli drugie to juz po kilku zdaniach ci tłumacze wyczuł ze zaczyna isc to za daleko i robi sobie ściezke na odwrót :classic_cool:

a po czym poznajesz ten odwrót?

Gość wiesz co autorko
kocha cię stary dziad:O tak masz czarno na białym:O ja bym sie pozygała

Miłość ma to do siebie, że nie liczy się pora roku, wiek, ani kolor włosów. Czasem kiedy siedzę w samotności, to myślę że to wszystko co między nami zaszło, nigdy nie powinno mieć miejsca. Choć wyznam szczerze że nie żałuję ani chwili spędzonej z Tobą.() . Pamiętaj jednak że ja nie mogę być ciężarem, ani przeszkodą w ułożeniu sobie życia. Jesteś młodziutka musisz kochac, być kochaną, dać życie nowemu pokoleniu. po tym :classic_cool:

Gość wiesz co autorko
ja bym za taką miłość podziękowała...

nooo chyba ze mu wspomniałas ze chcesz szukać sobie młodego byczka na rodzenie dzieci?:classic_cool: a ja sie domyslam że zaczełas nabąkiwac o zwiazku:classic_cool: jesli sie mylę to mnie popraw ;)

wspominałam

nie wiem czy go kocham

Gość monotonia 12
Czy twój kochaś nie ma czasem ok. 60 lat a ty 24. Bo coś mi się wydaje że chyba już były jakieś tematy z twoim udziałem.

no to sama sobie odpowiedziałaś ;) nie jestes idealną kandydatką na zonę dla tego milego Pana :classic_cool: choc pociupciac widac lubi ;)

Gość wiesz co autorko
ale powiedz, jak mozna kochać 60 letniego dziadka? to nawet nie facet ale juz dziadek:O

Gość wiesz co autorko
a jak już ma przyjechać to niech ci kasę zostawi, skoro młodego ciałka mu się zachciało i wypisywania o miłosci

proponował, że da mi pieniądze, ale nigdy nic nie chciałam od niego

Gość proekozielona
to Twoj kochanek>? Stary a Ty młodka ? daje ci do zrozumienia żebys o nim nie myslala bo on ma swoje zycie i mowi ci ze bylas/jestes dla niego ważna

Gość dziadek coś wspominał
o seksie...Jakim kurwa seksie?:D...toż przecież jemu już nawet nie dyga:D Aaaaaaaaaaaa, lizał ci cipsko...to się wysilił:D Swoja drogą, autorko...Jak mogłaś choć przez chwilę pomyśleć o poważnym związaniu się z takim dziadem? Dla 50-latki, chłop 60-letni, ujdzie w tłoku, ale kurwa, dla 20-stokilkulatki???!!! Opamiętaj się!:o...No, chyba, że dziadzio dziany, to wtedy inna śpiewka:o

Gość Eleonor Wscibska
Nie wiem co moze widziec 20paro latka w 60latku.

ale jaki przyjazd??? kobieto!ty wez po prostu juz sie z nim nie kontaktuj ani wiadomosci nie odbieraj. dowartosciowania potrzebujesz bo taniutko sie przy tym plesniaku cenisz.

a jakie relacje z ojcem masz? Jesli kiepskie to ten facet ma za zadanie wyrównac ci te braki...specjalista potrzebny :classic_cool: to się leczy ;)

vee to pojechalas teraz...gdybys nawet miala kiepskie stosunki z ojcem to automatycznie ciagneloby cie do sflaczalego gawedziarza?

przeciętne... daje mi pieniadze na studia, ogólnie nie narzekam, wiem, że w razie czego mogłabym na niego liczyć, choc też nie szczędzi mi czasem niemiłych słów. Zawsze miałam lepsze stosunki z mamą

Gość Eleonor Wscibska
Ale pomyslcie, co ona zyskiwała na tym romansie- jezeli nie utrzymywal jej? Ona naprawde moze byc zakochana, a dziadek poczul sie jak mlody bog ;)

ogólnie, facet z listu dawał mi poczucie bliskości, w pracy praktycznie nic na życie nie wydałam bo on wszystko mi dał, ale dziwnie się czuję z tym wszystkim