Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam dziś nicka

List od kochanka - treść. Proszę życzliwe osoby o pomoc w interpretacji.

Polecane posty

Gość EWELINA19799999
LIST OK....WIDAC ZE GOWNIARZ NIE PISAL..SCIEMA TAKA:) ALE TEN TEKST O "CIPCE"???ZUPELNIE NIE PASUJE.... UWAZAM JAK PARE INNYCH OSOB-FACET NIE POTRAFI SIE OKRESLIĆ... CHCE MIEC ZONE,A CIEBIE NA BOKU........DOKLADNIE!PRZYTRAFILAS MU SIE JAK SLEPEJ KURZE ZIARNO:) MOZECIE SIE SPOTYKAC,ALE NA NIC NIE LICZ-JA TEN LIST TAK ODCZYTUJE.(PRZECIEZ PISZE CI O ZNALEZIENIU CHLOPAKA) SIOSTRA TEZ SIE WPAKOWALA W TAKI CHORY ZWIAZEK.....26 LAT ROZNICY.CODZIENNIE ZAPEWNIAL JA ,ZE ŻONE MA TAKA STRSZNIE ZŁĄ,TAKI SIE CZUJE NIEKOCHANY-STANDARD! ZASZŁA W CIĄŻĘ,KTORA CHCIAŁ USUNĄĆ(ALE SIOSTRA SIE NIE ZGODZILA). URODZILA SYNA....NADAL SIE SPOTYKAJA,FACET ROBI "ZA TATUSIA",NASTEPNIE.....WRACA DO ŻONY.BEZ KOMENTARZA. SORY ZA DUZE LITERY,WIEM ZE ZLE SIE CZYTA ALE CAPS MI NIE DZIALA

Gość EWELINA19799999
AHA.....A CALA "ZNAJOMOSC"TRWA JUZ 6 LAT....(DZIECKO MA 5)

Gość Pierdzielińska
Dla mnie - facet -, który napisał ten list to typowy pierdziel. Ów pierdziel sądzi, że nawijając makaron na uszy przyćmi Twoją uwagę. To jest ten typ, który chciałby zjeść ciasteczko i mieć ciasteczko, nie naruszając swojego status quo. Co to to nie! W razie czego podkula ogon pod siebie i udaje niewiniątko. Dlatego pierdziele boją się dojrzałych kobiet, bo te nie lecą na słodkie słówka! Ów pierdziel - z jednej strony - sili się na romantyzm (może nawet podpatrzył gdzieś i zerżnął od kogoś ten fragment), a z drugiej wykłada kawę na ławę - "cipka" i te rzeczy...

Gość Karlinka xXx
o , zapomniana reniferka sie odezwala

Gość baranekk..
ja mam zastrzeżenia do słowa 'cipka ' ...powinno być cipulka , tak słodko :)

Gość Karlinka xXx
tego slowa nie powinno byc w ogole rozumiem , ze jestescie bezpruderyjni , ale ten wątek moglas sobie odpuscic , bo tylko jego pograza

Gość sami_sobie
Chmara feministek jak zwykle szuka drugiego dna. A to jest proste - człowiek się zakochał chociaż nie powinien. jesteś dla niego wszystkim, ale on wie że dla Ciebie jest tym nieodpowiednim. I właśnie dlatego że kocha chce żebyś żyła normalnie i była szczęśliwa z kimś, bo wie że to nie może być on. Proste - nie chce być psem ogrodnika i psuć Ci życia, bo pewnie czuje ze juz zepsuł, bo przez chwile był egoistą. Czasem trzeba umieć odejść. Z miłości.