Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka233

Czy warto wydać dużo na film???

Polecane posty

Gość malinka233

Ze ślubu??? Byłam ostatnio u koleżanki na oglądaniu filmu ślubnego i jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni, film był świetny!!!Jednak cena wbiła nas w ziemie!!! Chodzi mi o taki film - http://tnij.org/n8c8 Warto, nie warto???

Gość Sanders29
lepszy film z nocy poślubnej

Gość asdffffffffffasdfsa
A cena to znaczy ile??

Gość malinka233
Proszę o normalne odpowiedzi!!! Warto na taki film jak są w linku wydawać pieniądze czy nie?

Gość asdffffffffffasdfsa
malinka233 Proszę o normalne odpowiedzi!!! Warto na taki film jak są w linku wydawać pieniądze czy nie? Żeby odpowiedzieć czy warto trzeba znać chociaż cenę takiego filmu :P

Gość malinka233
Podobają wam się w ogóle te filmy??? Bo może ja jestem nieobiektywna a tak naprawdę to te filmy nie są ładne???

Gość malinka233
Cena od 6 tysięcy, za godzinny film, super zmontowany, filmowany 2 kamerami.

Mi sie wydaje, ze film to niepotrzebny wydatek, ale ogolnie obejrzalam kawalek i akurat te filmy calkiem fajnie krecone ;-)

Gość asdffffffffffasdfsa
Wolałbym dać te 6 tyś i zrobić mniejsze wesele kosztem niezaproszenia jakiś dalekich ciotek, wujków itp. których raz na oczy widziałem ;)

Gość margaretkaaakakakakakkakakakak
mOIM ZDANIEM NIE WARTO.

Gość malinka233
Nie rozmawiamy tutaj o jakimś filmie tylko o tym konkretnym!!! Bo my też uważaliśmy, że nie chcemy filmu, bo po cholerę nam widok ciotki Franki tańczącej z wujkiem Józkiem przez 3 godziny... Kiedy jednak zobaczyliśmy film naszych znajomych to zmieniliśmy zdanie!!!

Gość malinka233
Więc proszę pisać o tych konkretnych kamerzystach!!!

Tak jak zdjecia moga byc kiepskie, zwykle i "magiczne", tak i filmy. Te filmy sa w porownaniu z ogladanymi przeze mnie, calkiem niezle. Ja jednak wole, mimo wszystko, fotografie. Za te cene mozna miec duzo niezlych fotografii. W tych filmach (obejrzalam 3) sa fajne momenty. Ale cale filmy nie sa fajne, zapierajace dech. Wiec uwazam, ze nie warto wydawac na nie tyle pieniedzy

Gość oj_oj_oj
no wole taki niż te 2h gnioty które widziałam u znajomych... lepszy taki niz pełen zapis slubu/wesela... a czy warto, oceńcie sami czy jest wam to potrzebne, czy np nie wystarczą same zdjecie, nie podałaś ceny tak wiec nie powiem

Gość oj_oj_oj
aaa własnie zauważyłam 6 tysiecy - nie warto

Jesli masz taka sale, suknie, auto, wystruj w kosciele itp. to i film bedzie ladny. Ja bym wolala pojechac na urlop za te pieniadze. Film , jak film. Ja nie mialam ani profesjonalnego filmu, ani zdjec. Nie robilam ze swojego slubu cyrku, ani z siebie gwiazdy filmowej. Nie zalatwialam wszystkiego dwa lata wczesniej, a ni nie organizowalam przez caly rok szczegolow. Zalatwilam tylko u ksiedza co trzeba, restauracje i zamowilam tort:) To wszystko. :)Bez stresu, bez komplikacji.

Gość malinka233
Masz racje, nie mój poziom. To tylko bogacze mogą mieć taki piękny, nie dla nas szaraczków piękne wesele, ech... Ta moja koleżanka miała właśnie takie sale, suknie, dekoracje i co tam jeszcze. Cały czas zastanawiam się czy zaprosiła nas na oglądanie po to żebyśmy im zazdrościli?

Gość harmid
filmik spoko, ale 6 tys? jak dla mnie warto.

Gość harmid
tzn, NIE WARTO.

po co ci film jak może ze 3 razy go obejrzysz a zaś wyrzucisz po już będzieta po rozwodzie:D

Gość malinka233
Oczywiście cena nie jest za taki krótki filmik jak na stronie, tylko pełen godzinny film.

Gość looooooo
chyba reklamujesz swój biznes. Nie za drogo?

Gość malinka233
Nic nie reklamuje kurwa!!! Po prostu pomyślałam, że choć raz mogę mieć coś tak fajnego jak moja koleżanka!!! Ona ma zawsze najlepsze ciuchy, mieszkanie, piękny ślub i wesele!!! I zaprasza nas chyba tylko po to żeby się tym pochwalić!!

Gość ło matko i córko!
to ty chcesz męża, no chcesz się pochwalić?? dzioecko..dorośnij!!!!!!! Bo małżeństwo to nie film, ani bajka na pochwałkę... P.S. Film mi się nie podoba...

Gość malinka233
Sama dorośnij!!!