Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

animea

Jaki typ kobiety może pociągać takiego faceta?

Polecane posty

Matka go zostawiła jak był mały, wychowywał go ojciec i starsze rodzeństwo. Większość czasu spędza z dziewczynami, lubi eksperymentować z wyglądem i jest lalusiowaty. Czy wg. psychologii bedzie dazyl do zwiazku z kobieta inną niż jego matka, taka co sie nim zaopiekuje i bedzie mu d...miodem wrecz smarowala? Bo zauwazylam, ze kolezanki, ktore na niego leca i mu komplementuja traktuje na pioziomie kolezenstwa tylko. Taki jest dzieciakowaty troche, taki Piotuś Pan. A może wlasnie bedzie go pociagala taka ,,zimna'' kobieta?

Gość yato
znałem takich gostków, których same kobiety wychowywały, pięcioro dziewczyn i on był najmłodszy i pamiętam, że łaził w ich zdartych ubraniach , majtkach i rajstopach , co było małe albo ciasne to on wskakiwał łącznie z butami na obcasach a teraz facet ma ponad 20 lat i potrafi ryknąć jak facet, niski męski głos i kieliszki pękają , a dziewczynom się podoba i widać, że dziewczyny jemu nie odmawiają , więc normalny facet :)

No tak, ale skoro sie do niego garna laski to on nimi pomiata? Pewnie nie zalezy takiemu na dziewczynach jak moze miec kazda praktycznie. Wiec wychodzi na to, że niedostepne go kreca?

Gość yato
tak to jest, facet wychowany w babińcu i przez babiniec już widział wiele i będzie lekceważył kobiety, chyba że znajdzie taką, która da porządnie popalić i za żmijką pójdzie w ogień :)

ja znam takiego co ma 5 sióstr :D normalnie czysta ciota taka delikatna i ma delikatny głos :D

Czyli mam całkowitą rację w tym, że cioty lubią baby z pazurem, które złapią za łeb i ogarną ich?