Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bardzoo się boję

Wydaje mi się, że mój facet mnie zdradza

Polecane posty

Gość Bardzoo się boję
pRZEPRASZAM za błędy... Powiedział mi na koniec, że jak się uspokoję i wszytsko przemyślę to mam się odezwać. O hu..ja się odezwę... Boże...do czego on mnie doprowadził Mówił jeszcze, że nie chce abym patrzyła przez pryzmat tego co działo się wc ześniej w jego życiu.e on jest ze mną szczęśliwy, że jest mu dobrze, że chce być ze mną, że jest szczęśliwy i zupełnie nie rozumie dlaczego ja sie tak zacghowuję....

Gość AQQ74
OJ TAM OJ TAM OD RAZU ZDRADZA:-(

Gość Bardzoo się boję
Nigdy w zyciu nie byłam chorobliwie zazdrosna o swojego faceta ale on poprostu sam mnie do tego doprowadza, zabiję go :(

Gość virtuvon
sama sobie wkrecasz a on popelnil blad ze byl ''szczery?'' wyluzuj nie zlapalas go za reke w takim razie zastanow sie czy umiesz z nim byc czy bedziesz ufac skoro juz teraz nie ufasz to zatrujesz ta relacje

Gość Twoje emocje są niezdrowe
wiesz co, facet facetem, ale to, w jaki sposób Ty to wszystko odbierasz, jest co najmniej niepokojący. Czy jedynym powodem, dla którego go podejrzewasz, jest to, że W PRZESZŁOŚCI zdradzał, będąc w innym związku, z inną kobietą?? Przecież to nie oznacza, że od razu Ciebie też będzie zdradzał. A mówiąc Ci o tym raczej chciał być szczery, a nie wzbudzić w Tobie niepewność, założę się. Nie mówię, że na 100% nie zdradza, ale też podejrzewanie go, bo raz nie oddzwonił na telefon to jednak za wcześnie, za mało danych, nie uważasz?

Gość Bardzoo się boję
właśnie mi napisał, że z nią widocznie tak musiało być, że jemu zależy, żebym mu w końcu zaufała...

Gość pyt do autorki
czy jego pierwsza liter imienia to R?

Gość Bardzoo się boję
Nie..

Gość dwhwdgfgh
Coś Ci powiem z własnej autopsji. Zaczęłam spotykać się z facetem, było zajebiście fajnie, dzwonił pisał eski. Po 2 miesiącach ja zadzwoniłam jako pierwsza i nie odebrał! Zaświeciła mi się lampka! Powód miał głupi, że nie odebrał! Zrobiłam tak kilka razy później! Na szczęście w łóżku nigdy nie wylądowaliśmy:P Dziś jest moim przyjacielem, bo przyparłam go do muru:P:P Powiedział, że mnie jedynej nie potrafi skrzywdzić:P:P Zależało mu na mojej przyjaźni, mi na jego też:P. Spotykamy się często:P. On mi mówi jacy faceci to huje, co w facetach pociąga kobiety:P. Mam super przyjaciela, który notabene jest kawał sk...em:P. Możemy spać w jednym łóżku:P, bo zaśniemy przy oglądaniu filmów, jest zajebiście, bo traktuje mnie jak siostrę, której nikomu nie da skrzywdzić, mimo, że sam, to kawał sk...la.

Gość bambiska
Czyzby chodzilo o Adama?

Gość gość
Może któryś z waszych chłopaków pisze bloga? www.zdrajcakuba. blogspot .com Kassia

Gość Marcelina1222
Sprawdź jego SMSy! Miałam ten sam problem, także chciałam sprawdzić męża i szukałam wielu rozwiązań. Wtedy znajoma poleciła mi stronę http://szpiegsms.tk która zapewnia, że pobierze wszystkie smsy z danego numeru telefonu na komputer. No i faktycznie! Spróbowałam, postępowałam zgodnie z instrukcją na stronie, krok po kroku i po paru minutach miałam wszystkie jego smsy na swoim komputerze. A potem zaczełam czytać... Serdecznie polecam, bo naprawdę warto, ja skorzystam jeszcze nie raz.

Gość Marta Anita
ja mam podobnie jak wy wszyscy.. nie dawno zadzwonił do mnie mój narzeczony że niby kończy prace godzine później. Też boję się że mnie zdradza.... ja to wiem... codziennie o tym myśle.. mimo że pytam się go o to wprost to wiadomo że się wyprze i będzię się wypierać dopóki ja nie zdziałam i nie zacznę go śledzić... nie chce go stracić bo bardzo go kocham... pomóżcie dziewczyny...