Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsjd

przesadzili z tym becikowym od przyszlego roku

Polecane posty

zUooo I bardzo dobrze. Nie po to pracuje zeby dawali beztroskim dzieciorobom ale ten odpis nie jest dla beztroskich dzieciorobów bo to odpis z tego co rodzice do US wpłacili więc sie dokształć najpierw :P

Gość agasimi22
jest pewien plus takiej polityki antyrodzinnej - niskie lub nawet brak bezrobocia w przyszłości. Natomiast problem zasadniczy to wymieranie społeczenstwa europejskiego, brak ludzi do pracy, to zalew różnej maści emigrantów. Generalnie nie mam nic przeciwko, tylko, że według obecnych statystyk najwięcej rodzi się nowych wyznawców islamu, a oni to niestety swoją kulturę przynoszą tam gdzie się pojawią i się nie asymilują z nową. Biali ludzie przy takiej polityce, to za 20 lat będą mieli przerąbane. Rasizm jest o wiele większy w stosunku do nas. Możecie mi wierzyć. Mało młodych Polaków w przyszłości, to gorszy standard życia obecnych młodych na starość. Mniej możliwości, mniejszy dostęp do usług. Jest wiele innych konsekwencji, nie tylko niska, lub brak emerytur.

Ale o tym nikt nie pomysli. ja nie wiem czy bedziemy mieli 2 dziecko bo nie wiemy czy w tym kraju damy rade je utrzymac... moj M sie tym bardzo martwi.. wiec nie wiem czy kiedy kolwiek zdecydujemy sie na kolejne dziecko