Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość USRR

Oglądanie płodu na USG przed aborcją

Polecane posty

Gość Obczaiłam
malagenia - dzieciak jeszcze z ciebie...

Gość kamelija
Oczywiście,że wybór powinien być, plus świadomość swojego czynu, to dlatego jak w tytule wątku,kobietom w USA pokazywany jest obraz USG, aby wiedziały co robią, decyzja należy do kobiety.

Gość malagenia
!offerma mam prawo mordować, bo jestem kobietą, która może dać życie i je odebrać mogę gówno nawet udusić dupą podczas stania, jak będzie taka potrzeba bo jestem kobietą kapujesz gówno?

Gość Obczaiłam
Walcz o uświadamianie i stosowanie antykoncepcji. Lepiej zapobiegać niż leczyć, pojmujesz?

Gość malagenia
kamelia decyzja należy do kobiety. tak, ale nie w tym kraju i nie w arabskich krajach

Gość Obczaiłam
mam prawo mordować, bo jestem kobietą, która może dać życie i je odebrać Czas cię uświadomić, że nie TY SAMA dałaś życie dziecino, oj dziecko dziecko. Do tanga trzeba dwojga.

"Oczywiście,że wybór powinien być, plus świadomość swojego czynu," a czy jak ja mam ochotę takiej zjebanej psychopatce jak ty rozwalić głupi łeb to też "powinienem mieć wybór plus świadomość swojego czynu"? to są ludzie a nie jakieś odpadki.

Gość kamelija
Żaden człowiek nie chce zabijać drugiego człowieka, kluczem do problemu jest fakt, dlaczego urodzenie tego dziecka ma wpędzać kobietę w kłopoty, niszczyć jej życie? - to należy zmienić, a nie zaostrzać ustawy i kary.

"mam prawo mordować, bo jestem kobietą" no i mamy kolejny dowód na to ze ta cała sekta aborcjonistek to psychopaci których się na ulicę nie powinno wypuszczać.

A dlaczego ta kobieta (i jej partner) nie pomyślą o zabezpieczeniu? Aborcja to nie jest zabieg kosmetyczny. Aborcja niejednokrotnie rujnuje również zdrowie "matki".

Gość malagenia1
nie o dania życia potrzebna jest wola kobiety i do odkarmienia też

Gość kamelija
offerma, będziesz chciał mnie zabić, to nic na to nie pomoże zaostrzanie kar za zabójstwo, kapujesz cos takiego jak przyczyna i skutek oraz zmienne obojętne? Natomiast jeśli ktoś zadba o twoje wychowanie, tak abyś wiedzial czym jest zabicie cżłowieka, to tego nie zrobisz, choćby po największej zlości i za największe pieniądze. :)

"Żaden człowiek nie chce zabijać drugiego człowieka, " jasne, a ten cały aborcjonistyczny ruch domagający się prawa do decydowania o czyimś życiu lub śmierci to niby co?

Gość Maximus Yebus
oglądam czasem super stację a tam była rozmowa z rzecznikiem Ruchu Palikota, o tych problemach, ale katole nic oprócz Biedronia nie widzą... i chwytów poniżej pasa, banda katolickich zboczeńców....

Gość malagenia1
ustawa antyaborcyjna pokazuje brak szacunku do kobiety jaki jest w tym kraju

Gość Obczaiłam
nie o dania życia potrzebna jest wola kobiety i do odkarmienia też A czemu wola kobiety? To nie żadna wola, jak nosisz w sobie dziecko, to ono i tak za 9mies. urodzi się czy chcesz czy nie :) Tak więc o jakiej woli mówisz, chyba o swoim egoizmie i zapędach psychopatycznych. Karmić zaś może od urodzenia każdy kto chce, są mleka modyfikowane już od narodzin dziecka, ale co ty o tym wiesz. Matka tu jest zbędna.

"offerma, będziesz chciał mnie zabić, to nic na to nie pomoże zaostrzanie kar za zabójstwo, kapujesz cos takiego jak przyczyna i skutek oraz zmienne obojętne?" lewackie brednie już przekraczają ludzkie pojęcie. skoro karanie nic nie pomoże to po co istnieją sądy i cała machina wymiaru sprawiedliwości kosztująca miliardy? zupełnie już straciłaś kontakt z rzeczywistością?

"do dania życia potrzebna jest wola kobiety i do odkarmienia też" - wola kobiety to za mało. Chyba, że jesteś matką Buddy/Jezusa/Tammuza/Anakina/innego boskiego.

Gość kamelija
offerma! nie chcą zabijać, dlatego używają słów: aborcja, płód, problem, dobro kobiety, itd. Sedno sprawy to nie jest zabijac/nie zabijac, tylko nie zachodzić. ;)

Gość malagenia1
!offerma jesteś człowiekiem , którego nikt nigdy nie chciał, spadem, który ma czelność mówić kobicie, żamusi zostać matką jesteś gównem wysranym przez jakąś kobietę, które mówi jej, że to był jej obowązek

Gość Maximus Yebus
ty głupia offermo, ten ruch aborcyjny jest po to by aborcje przebiegały w cywilizowany sposób a nie mozliwościa uszczerbku na zdrowiu kobiety. Ale do tego katolickie poyeby nigdy nie dopuszczą bo to jest kasa i możliwość zarobku. Jak widzę tego nawróconego alkoholika co był ministrem zdrowia a teraz działaczem pisiorów, to mi sie normalnie rzygac chce, wykonał ponad 1000 zabiegów i nagle go oświeciło, delirium go męczy.....

Gość malagenia1
niechciane gówna walczą najbardziej o niechciane płody

Gość kamelija
System karny i penitencjarny jest formą opresji społecznej na osobnikach łamiących normy społeczne, żadna kara nie ma działań profilaktycznych i to w wielu badaniach stwierdzono już dawno. Kara następuje po czynie i służy tylko eliminacji groźnych i szkodliwych elementów z życia społeczności. Urodziłeś sie wczoraj, że wierzysz w to, że lanie pasem czegoś uczy? Uczy, uczy, unikania przyłapania na psoceniu. ;)

Gość Obczaiłam
offerma! nie chcą zabijać, dlatego używają słów: aborcja, płód, problem, dobro kobiety, itd. No więc właśnie. W USA jak lekarz aborter dokonuje swojego czynu, to też nie mówi: teraz usuwamy kleszczami główkę, teraz ramionko, teraz brzuszek itd... Tylko posługuje się suchym językiem lekarskim: teraz usuwamy część A, teraz część B itd... Tak, tak właśnie odbywa się tam aborcja, wszystko zawoalowane, żeby tylko przypadkiem nie padło, że miażdżymy teraz brzuszek, tylko wyciągamy część C :-O

Gość Maximus Yebus
a teraz wypadek na molo w Sopocie, mamusia Polka wyrzuciła 2-letnią dziewczynke do morza, a teraz banda przygłupów będzie ją trzymać w psychiatryku, może by było lepiej jakby nie urodziła, Co?

"nie chcą zabijać, dlatego używają słów: aborcja, płód, problem, dobro kobiety, itd." no nie bardzo i nie na pewno. słów "aborcja, płód itd" to używają dlatego że propaganda forsująca "prawo matki do zabicia swojego dziecka" trudniej by się "sprzedawała" w społeczeństwie niż "prawo kobiety do decydowania o własnym ciele" chociaż to to samo. "nowomowa" to typowa lewacka metoda. "ty głupia offermo, ten ruch aborcyjny jest po to by aborcje przebiegały w cywilizowany sposób a nie mozliwościa uszczerbku na zdrowiu kobiety." naprawdę niewygody i niebezpieczeństwa na jakie naraża się zbrodnicza kurew przy mordowaniu własnego dziecka mnie nie wzruszają.

O ja pierniczę:O malagenia a Ty swoich poglądów nie potrafisz w inny sposób wyrażać tylko w taki: mogę gówno nawet udusić dupą podczas stania, jak będzie taka potrzeba bo jestem kobietą kapujesz gówno? Nauczyłaś się jeszcze jakiegoś innego słownictwa w swoim życiu? I tu akurat nie wypowiem się o twoich poglądach ale o tym w jaki sposób je wyrażasz. Frustracja? W tak młodym wieku? Jak Ci tak kraj nie pasuje to wyjeżdżaj, na co czekasz? A jak Ci życie nie pasuje to skocz z mostu....śmiem twierdzić że bardzo płakał nikt nie będzie.....bo może i "wiele facetów chce Cię podotykać", ale miłości to od nikogo nie zaznałaś. No dalej skarbie powyzywaj mnie teraz od gówien i ......mieszkanek arabskiego kraju:D:D bo chcę się pośmiać przy piwku :)

Gość malagenia1
bo tacy są ludzie od zawsze świadomość musi być świadomość i wolność decyzji a dlaczego ludzi nie uczestniczą w uboju zwierząt w rzeźni?

Gość Obczaiłam
niechciane gówna walczą najbardziej o niechciane płody skończ z tymi wulgaryzmami bo wychodzi na to że ty byłaś niechciana i miałaś spaprane dzieciństwo :-O Ja miałam super dzieciństwo, mam kochaną mamę i cudownego synka, nic mi więcej do szczęścia nie trzeba, bo reszta to tak proste sprawy że nie ma co o tym się rozwodzić. Ręce nogi mam, to i pracę a więc i kasę też mam, jestem szczęśliwa, więc już skończ z głupimi wypocinami o niechcianych gó*nach.

Gość bluszczyk kurdybanek 34
Ja nie jestem za aborcją, aczkolwiek nie potępiam kobiet, które z jakichś względów płód usuwają. Są to na ogół bardzo przemyślane decyzje poprzedzone wewnętrzną walką i dramatem osobistym. Są też kobiety, które decydują się urodzić dziecko i oddać je do adpocji i chwała takim matkom, bo na dzieciaczki czekają kochający rodzice, którzy sami dzieci mieć nie mogą. Zastanawia mnie tylko jedno, dlaczego w domach dziecka jest tak dużo sierotek, wywodzących sie z patologicznych rodzin. Mających rodziców alkoholoków, psychopatów, dzieci tak skrzywdzonych i skrzywionych przez zycie na samym już starcie. I dlaczego nikt nie pomyśli o tym żeby rodziców takich dzieci wysterylizować. Można wielbić życie i zamykać oczy na te problemy. Ale to jest wtedy hipokryzja.