Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIECH ZYJE BUTELKA !!!!!!!!

NIECH ZYJE BUTELKA !!!!!!!!

Polecane posty

Gość moje dziecko tez duzo plakala
ale ja nie zrezygnowalam,bo placza nie tylko z glodu!ale niektorzy podciagaja placz dziecka tylko pod glod.nie robcie z dzieci po porodzie taqkich glodomorow.o ile ktos sluchal w szkole rodzenia to dowiedzial sie ile na poczatku potrzebuje mleka taki maluszek

Gość kinia4321
NIECH ŻYJE CYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ta jasne, w szkole rodzenia
to pierdoły opowiadają, że niby dziecko na początku to kilka kropel potrzebuje, tylko dziwnym trafem jest wiele dzieci które już w pierwszych dobach zycia pija od 30ml do 90 ml na jedno karmienie, sama to widziałam na położnictwie, a jak położne miały dzieci naświetlane z powodu żółtaczki które musiały karmic sztucznie to same były zdziwione, że niektóre tyle zjeść potrafią i im tyłków nie rozrywa... więc teoria teorią a życie życiem...

Gość tammmta
A dla mnie karmienie piersia jest piekne ale na obrazku :P tez o malo w depresje nie popadlam.

Gość kabareton
no standardowo, temat do mam butelkowych, ale karmiace piersia musza sie spinac i robic awanture :D podnosze bo moze sie komus jeszcze ten watek przydac :D

Czekam na 3 dziecko i chce po pologu karmic butelka ! Po tym co przeszlam karmiac na sile i pod presja innych, piersia druga corke.....Poza tym chce miec czas dla moich corek ,a nie caly czas walczyc z laktatorem i przyczepionym do sutka wciaz glodnym ssakiem...wiec postanowilam ze MM...:) spotykam sie z roznymi opiniami,ale zrobie jak uwazam i uwazam ,ze zrobie dobrze ;)

Gość kolka123456
ja to w sumie chcialam karmic piersia (bardzo), ale u mnie wystapila podobna historia jak u autorki.