Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alekotka

W Polsce kazdy bezrobotny powinien miec 1000 zl zasilku

Polecane posty

Gość Alekotka

Nie moze byc tak, że komus nie oferuje sie pracy i nie wypłaca żadnego zasiłku. Czlowiek musi miec za cos zyc! Niestety polscy politycy tego nie pojmuja

Tak, po co pracować, jak na dupie można siedziec. Ja bym płaciła 1500 matkom, które małymi dziećm i w domu się opiekuję, do momentu wieku przedszkolnego, a taki bezrobotny to niech sobie pracy szuka a nie bąki w domu zbija to nie fair

Gość mentaI cut
Tak, 1000zł. za nic jest bardzo motywujące do zmiany swojego bezrobotnego stanu. Gratuluję! Nobel z ekonomii i socjologii!

Gość Alekotka
Nie rozumiesz - nikt nie oferuje mi zadnej pracy, mimo, ze jestem po studiach

Gość mentaI cut
"Ja bym płaciła 1500 matkom" :) ciekawe skąd weźmiesz te 1500 dla każdej. odjęłabyś np. sobie 50zł. miesięcznie? :)

Gość dziaddek
za tysiac to nikt nie bedzie dymal za minimum bo sie nie oplaci hahah

Gość mentaI cut
"Nie rozumiesz - nikt nie oferuje mi zadnej pracy, mimo, ze jestem po studiach" to się przeprowadź tam gdzie jest praca

to nie ma ci ktoś oferować tylko rusz dupe i szukaj a nie z moich podatków żyć będziesz nierobie jeden!!!! pochodź i popytaj, sorry, ale po studiach to na bank w każdym sklepie, gdzie płacą min 1500 cię przyjmą

Gość u mnie zeby w tesco
pracowac to trzeba miec znajomosci :classic_cool:

Gość Alekotka
Nie szukam pracy w supermarkecie. Nie mowcie, ze jestem leniwa, gdyż po prostu meczylabym sie w takiej pracy. Wolalabym w biurze badz w urzędzie - skonczylam studia kierunkowe do takiej pracy. Niestety wszystko jest obsadzone starym babami bez wyksztalcenia badz rodzina wysokich urzedników

Wkurza mnie, kiedy ktoś mówi "bo ja nie mogę znaleźć pracy" to trzeba chodzić, pytać, cv dawać a nie tylko płakać nad sobą, kurcze... nieroby

Gość ja nie pracuje ale jakos
pracy szukam! a nie zdzieram z innych.znajdę a to ze jestem zarejstrowana w bezrobotnym to wcale mnie nie przekonuje ze znajda mi tam oferte z ktorej bede zadowolona.tez jestem po studiach.i co mam narzekac? sama znajde.praca do ciebie nie przyjdzie a co najwyzej to bym dala po 200 zł za marne papierki z cv i listami.autobusy i jazdy w szukaniu pracy.i na tym koniec.

nie moja wina że takie studia wybrałaś, ja też w swoim zawodzie nie pracuję i co mam może w domu na dupie siedzieć i liczyć na kasę śmieszna dziewczyno jesteś

"Nie moze byc tak, że komus nie oferuje sie pracy i nie wypłaca żadnego zasiłku" pracy to powinnienes sam sobie szukac, a nie czekac, az cos Ci zaoferuja

Gość ja86sia
super, do pracy jaka JEST nie pójdziesz, bo "byś się męczyła" a państwo ma Ci dać 1000zł bo "skończyłaś studia i nikt Ci nie OFERUJE" takiej pracy jaką byś chciała... brawa za inteligencję...

mnie najbardziej wkurza mwoienie, ze prace to mozna tylko po znajomosciach znalezc. na szcezscie takie czasy juz dawno minely

Gość 5rty45y455y
ja bym pracował za 1000zł bo mam rente stałą 540zł wiec bym miał 1540 zł miesiecznie ale nie pracuje bo nikt nie chce mi dać na pól etatu bo bym musiał zawiesic rente i tego nie zrobię bo moge pózniej nie odzyskac powrotem bo lekarz powie że już jestem zdolny do pracy a poza tym teraz jest dziura w budżecie ZUS-u. mam rente bo jestem osobą słabosłyszaca i jestem po studiach. nawet nie mogę znalesc pracy na czarno u mnie w okolicy. chyba po nowym roku wyjade do niemiec do pracy na czarno.

Alekotka, wex się ogarnij dziewczyno, taka paniusia z Ciebie to znajdź sobie chłopa bogatego to za darmochę będziesz nawet 2 tys dostawać a jak nie to do pracy jakiejkolwiek zachrzaniaj a nie tu smuty walisz

Gość b...2878
Ja po 10 latach pracy w jednej panstwowej firmie zarabiam niecale 1500 zl, a jakis nierob mialby dosawac 1000 zl zasilku? Smiechu warte. Nic bym im nie dala,moze inaczej by zaczeli tej pracy szukac. A swoja droga to pracodawcow w polsce mamy takich za naprawde odechciewa sie isc do pracy jakiejkolwiek

Gość m a d z im mniejsza
miejscowość to tym bardziej sie liczą znajomości. To tylko w kilku największych miastach jest trochę lepiej. Nie znasz realiów, albo mieszkasz w dużym mieście, albo za granica :D

Gość Do b...2878
Skoro Ci sie nie podoba, ze zarabiasz 1500 zl, zmien prace albo zaloz wlasna firme. jesli masz umiejetnosci i uprawnienia, w kazdy wieku znajdziesz prace

Gość b...2878
Nie pisalam nic o wieku. Jestem mloda, mam 28 lat, a co do dzialanosci wlasnej to tez nie taka prosta sprawa, bo trzeba trafic z czyms na rynek, a jak mieszka sie w malej miescinie to ciezko gdzies sie wbic i tym bardziej znalezc inna praca za lepsze pieniadze.

Gość dgfdegdrgy
vampire blood nie zrozumialas do konca postu autorki. Chodzi o to by zasilek ktory jest wypalcany rpzez jakies pol roku byl w tej kwocie a nie marne 400 zeta

Gość DFERFREF
a ja vampire blood zdzieram z ciebie podatki. siedze w domu, panstwo mi placi i nie oplaca mi sie isc do roboty za amrne grosze by jeszcze zasilic alkoholikow w wode czy piwska

Gość 5rty45y455y
Vampire Bloood W Niemczech to na umowie dobrze płatną pracę znajdziesz, Polaków coraz chetniej tam przyjmują. a jak tam umowa o prace wyglada w niemczech ? ZUS się dowie że pracuję w Niewmczech ?

Gość 5rty45y455y
mam 25 lat i nie chcę kurna mieszkać rodzicami . chciałbym wynająć sam kawalerkę!!!

Boże ludzie... A jak się do Irlandii wyjeżdżało?????? Gneeralnie, już niedługo potrwa to bezsensowne zdzieranie podatków, a swoja drogą to te "marne" 400 zł i tak się za friko dostaje moim zdaniem niesłusznibe. Precz z nierobami!!!!!!!!!!!! Do roboty albo na bruk

Gość DFERFREF
VAMPIRE skad ta piana z twego ryja, jak jestes ulomem i za friko zapierdalasz to tez idz na bezrobocie i korzystaj z panstwa. ja wolę dlugo zyc i ciagnac z was niz zapierdalac za tyle samo