Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moni_1985

Weight loss

Polecane posty

Gość saxa18
Nie zarzucaj mi tylko pisania za pieniądze bo po prostu piszę bo nie jestem na razie zadowolona z efektów

Gość Tola_Coca_Cola
Hej, ja tu chciałam tylko napisać w skrócie swoją historię z tym suplementem. Więc też miałam sporo wątpliwości. Zastanawiałam się, czy jest sens to próbować, skoro tyle negatywnych opinii. Na szczęście nie opierałam się tylko na opinii z netu, ale również na tym co moi znajomi uważają o tych tabletkach. Moja siostra brała, to nie zadziałało na nią, bo miała problemy z hormonami, ale dostała zwrot za to. Ale jedna z moich bliższych koleżanek w miesiąc pozbyła się 7 kg, więc postanowiłam spróbować. I schudłam bardziej niż ona! 9 kg mam mniej i na razie przerwałam kurację, bo chce zobaczyć, czy nie bedzie joja. Pozdrawiam.

Gość taratatam
Zażywam te tabletki dokładnie miesiąc i waga ani rusz. Natomiast mierzyłam się metrem krawieckim i muszę powiedzieć że spadło kilka cm. W pasie w najwęższym miejscu spadło jakieś 6 cm a w najszerszym 4cm. Efekty nie są takie jakich oczekiwałam bo przecież miało spaść 14kg a tu nic. Nie warto kupować tych tabletek lepiej wydać te pieniądze na siłownie (3msc) albo po prostu wybrać się do dietetyka. Efekty będą 100x lepsze

Gość widzinka
hej ja chcialam napisac, ze biore te tabledki na razie krotko jakies poltorej tygodnia, ale widze pozytywne zmiany: wga spadla mi na razie tylko o 2 kilo, ale czuje sie bardzo dobrze... napisze jak zakoncze kuracje.

Gość adrianl
witam ja kupiłem ostatnio tabletki i nazwie allevo weight loss - wspomaga odchydzanie w aptece koszt około 35 zeta to nie dużo czy ktos brał te tabletki . Jedno co wiem to nie mam po nich apetytu ale puchnie mi bżuch do takiego rozmiaru że szok nie wiem czy to tak ma działać czy to skutek ubiczny odstawiłem tabletki na 2 dni i brzuch spadł tak jak by powietrze zeszło. Narazie nic nie schudłem ale biore to wsumie tydzień , waże 83 kilogramy i nic narazie nie spada

Gość majkamos
U mnie widać fajny efekt - 4 kg straciłam w ciągu pierwszego miesiąca - ciekawe jak będzie dalej. Dużo czytałam przed zakupem, postawiłam również na aktywność fizyczną i efekt jest zadowalający. Co do ceny, nie wiem jak teraz, ale najlepszą promocję przy moim zakupie trafiłam tutaj - http://ezielonakawa.pl/

Gość gość
ja osobiscie polecam produkt Acai , mozna szybko schudnac oczywiscie z dobrze dopasowana dieta . www.dla-kobiet.jimdo.com

Gość KarolkQ
Hej moge sprzedac 23 tabletki Weight loss forte tyle mi zostalo z opakowania nie biore juz ich schudlam dzieki cwiczeniom:)cena to 30 zl jak cos to pisac na emaila agusia43@vp.pl

Gość mulan33
Ja osobiście polecam Foreverslim ze sprawdzonego źródła www.slim24.pl dzięki temu suplementowi zrzuciłam w miesiąc 4kg nie katując się na siłowni i nie stosując głodówek. Mój sposób: nieco ograniczyłam jedzenie i wprowadziłam jego regularność, jestem aktywna fizycznie i stosuje suplement Foreverslim. Polecam podane źródło bo je przetestowałam.

Gość gość
Jeżeli macie zamiar wspomagać odchudzanie jakimiś tabletkami to na pewno nie Weight Loss.Jest mnóstwo innych suplementów które zapewne będą bardziej skuteczne niż te tabletki.

Gość WiolkaMors
U mnie porażka na całej linii. Totalna klapa. Bo za sukces chyba nie można uznać 2 kg jakie mi spadły biorąc pod uwagę, że trzymałam dietę, może nie restrykcyjną, ale nigdy nie przekraczałam wartości energetycznego zapotrzebowania dziennego, a do tego codziennie ćwiczenia po 30 minut...Więc te 2 kg jak najbardziej mogę powiedzieć zawdzięczam ćwiczeniom a nie suplementowi. Chyba, że jego podstawową zasadą, jest tylko świadomość, że bierzesz, w takim przypadku sprawdził się całkowicie, z tym że mi przynajmniej o świadomość nie chodziło i czego innego oczekiwałam

Gość Ja gość
Zamówiłam z bratową , nic nie działa :) na 3 dzień miałam mdłości . Nie kupujcie tego. Jem kolację o 18 , chodzę 3 razy w tygodniu na kijki , jem co chce tylko trochę mniej . W 7 miesięcy schudłam 6 kilo bez eksperymentów