Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moni_1985

Weight loss

Polecane posty

Gość polincja
stanelam. waga zaś mi spadła. po tych tabletkach, pozdrawiam.

Gość anachronizm
@godzina w To ejst chyba bardzo różnie zależnie od człowieka, który te tablteki birze. Moja zona potrzebowała dwóch miesiecy zeby zrzucic 8 kilo, a ja zrzucilem w 5 tygodni. Także różnie od człowieka

Gość waznesprawy
witam, stosowalam Weight Loss wedlug scislych zasad.Przestrzegalam 5 regul plaskiego brzucha.Nie schudlam ani kg,137 zl to pieniadze wyrzucone w bloto..odeslalam puste opakowanie juz msc temu, jednak do dnia dzisiajeszego nie otrzymalam zwrotu pieniedzy!! MOJA OPINJA JEST NEGATYWNA PEWNIE NAWET MODERATOR TEJ STRONY NIE UMIESCI TEJ ODPOWIEDZI.W INTERNECIE GDZIE SIE TYLKO DA OPINIE WYSTAWIE NEGATYWNA!! WYLUDZANIE PIENIEDZY I TYLE

Gość talmudziak
:) osoba "ważne sprawy" ma najwyraźniej jakieś prywatne konflikty z firmą produkującą ten preparat, bo wypisuje te komentarze rzeczywiście wszędzie. dla mnie ta opinia nie brzmi wiarygodnie, wierzę za to swojej 10letniej przyjaciółce, która na moich oczach schudła. jest teraz nie do poznania. w związku z tym sama zamierzam również sięgnąć po ten suplement.

Gość zazouu
a a a a a a a a a a a a :) Śpiewam sobie i się cieszę , bo już na liczniku wagi minus 5 kilo, a liczę na więcej. Nie wiem skąd te wszystkie negatywne opinie, może zbyt wiele oczekujecie od suplementu, nie zmieniając stylu życia?

Gość jebbik
Działa!!! Naprawdę działa! Nie wierzę! Zrzuciłem już 3 kilogramy!

Gość gaston22
super sprawa, jestem juz po dwuch tygodniach i jeste 6 kg nizej

Gość helloween
Pół roku temu kupiłam 2 opakowania łącznie 260 zł..Używał je mój mąż 1 opakowanie zjadł i schudł 4 kg. Słyszałam ze to zależy od organizmowi jednemu pomaga drugiemu nie. Mąż nie chce brać drugiego opakowania.A to leży. Więc mam do sprzedania 1 opakowanie -nieotwarty za 80 zł.

Hej:-) chciałam podzielic sie swoja opinia na temat preparatu weight loss, otóz stosowałam go w czerwcu i przez okres miesiąca schudłam 12 kg, jest to dużo i wszyscy znajomi zauważyli moja przemiane, gdy opakowanie mi sie skończyło ważyłam 76 kg startując z wagi 88 kg. Postanowiłam odpocząc trochę i zacząc znów go stosowac. Waga nie wróciła waże obecnie 71 kg znacznie mniej jem, nie głodzę sie ale dużo pije. Pozdrawiam

Gość Wiasia
Mnie się nie udało, ale nie miałam żadnych problemów ze zwrotem kasy - oferta jest uczciwa.

Gość helloween
mam do sprzedania 1 opakowanie -nieotwarty za 80 zł.

Ja zamówiłem dwa małe opakowania , nie schudłem nawet kilograma , do tego nie ma adresu zwrotnego i to ,że można to zawrócić to wielka ściema , tak jak ten preparat. Ludzie trzeba zrobić sobie dietę , nie pić słodkich napoi ,piwka i nie jeść słodyczy , ostatni posiłek o 19 i dodać trochę ruchu 4 X w tygodniu i konsekwentnie wytrzymać tak 6 miesięcy ,po których zobaczycie każdego dnia zmiany. Jestem bardzo zły ,że namówiłem się na ten preparat, ale reklama działa cuda, a ci co piszą ,że im tak pomaga bez diety i ćwiczeń to są na 100% z tej firmy i nakręcają wszystko w necie.

Gość zajdel
jak ty sie znasz na wszystkim...

Gość Baszkielka
kamil nigdy nic nie można stwierdzić ze 100% pewnością :) Więc jeśli tak piszesz, może sam jesteś opłacany? ;)

Gość pipi pończocha
Nie polecam tych tabletek ponieważ nie schudłam po nich ani kilograma,nigdy juz sie nie dam naciągnąc na taki badziew,nie zwróciłam też opakowania bo z góry wiedziałam,że nie oddadzą pieniędzy i jak się okazuje miałam rację. Zato po Lidzie schudłam pieknie.

Gość hobala
Witam, Tutaj jest strona pt Ludzie ze Stanów chudną na potęgę, ale to Polak pobił rekord! http://pkx4.medicalnewsreporter.com/?fl=pl A tutaj jej niemiecka wersja pt "Menschen aus den Staaten nehmen massenhaft ab, jedoch war es ein Deutscher, der den Rekord gebrochen hatte!" http://pkx4.medicalnewsreporter.com/?fl=de w niemieckiej wersji oczywiscie rekordy bija niemcy. Na poczatku strony polskiej widzimi zdjecia jakiegos faceta, ktory ma na imie niby Pawel. W niemieckiej wersji imie jest oczywiscie Paul. Idzcie na dol, gdzie znajduja sie komentarze. Pseudonimy sa pozmieniane ale tresci sa dokladnie takie same i w wersji niemieckiej i w wersji polskiej. wszystko jest przetlumaczone! Nawet komentarze! Ludzie! to jest oszustwo! Uwazajcie. Te tabletki to wielkie oszustwo! Nie kupujcie!

zajdel jak ty sie znasz na wszystkim... 13:04 [zgłoś do usunięcia] Baszkielka kamil nigdy nic nie można stwierdzić ze 100% pewnością Więc jeśli tak piszesz, może sam jesteś opłacany? To chyba właśnie wy jesteście opłacani za wypisywanie na forach tych bzdur zachęcających ludzi do kupna tego badziewia. Ja opłacany , przez kogo i w jakim celu? Mogę dodać ,że jak ktoś napisze ,że głupek ze mnie ,że kupiłem ten preparat -- to przyznam mu rację. Tu informacje na ten temat http://naturalneleczenie.wordpress.com/2012/11/15/tabletki-weight-loss-opinie/

Gość kaiczik
widze, że ktoś sobie blog pozycjonuje... dosyć żałosny sposób.

Gość pasarolka
ja właśnie zaczynam to brać, trochę się obawiam po tych wszystkich opiniach, ale raz kozie śmierć :)

Gość juppp
super sprawa... ja schudłem n a tym 10 kilosow... ale musisz przestrzegac zalecen a nie oczekiwac nie wiadomo czego..

Gość mireczka89
Witam Chce sie pochwalić żę w ciągu 2 tygodni schudłam 7 kg :) wystarczy w to uwieżyć tylko a nie tylko czytać takie bztury a ja tabletki kupiłam po 205złotych i to nie jest wyrzucona kasa na gówno bardzo polecam a te zawroty głowu i chwilowa besenosc to reakcja ze organizm sie broni ale jednak tabletki sa silniejsze i wtedy mozna zobaczyc działanie a nie odrazu odstawić

Gość lotuśka
mireczka... ja tylko 5 ale i tak jestem zadowolona :) zachęcam wszystkich oprócz spadku wagi, jest cudowne uczucie pozytywnej energii! aż szef mnie pochwalił, że jestem w pracy lepsze :))

Gość borkomir
ja tylko mogę napisać, że na mnie to działa - wprawdzie u mnie efekty przyszły późno, ale sa...

Gość Pluja!
Ja też jestem zadowolona...

Gość pnacer
niedziwne niezadowolone jest tylko cale to eliciarne towarzystwo! kasę chcą zeby do nich chodzic do dietetykow i kupowac w aptece, jak ktos ma inny pomysl, to najlepiej go udupic

Gość saxa18
Witam! Brałam te tabletki przez 2 tygodnie i zero rezultatów. Zwykłe oszustwo, zaznaczam ,że byłam w tym czasie na diecie.Waga ani drgnęła.Dodatkowo zaczął boleć mnie brzuch.A jeśli chodzi o zwrot pieniędzy to też nie jest tak łatwo jak mówią.Po zamówieniu tabletek dzwoni do nas przedstawiciel tej firmy i proponuje większe opakowanie za większą kasę, bo w przeciwnym razie nie ma zwrotu kosztów.Także odradzam!

Gość angel903
Hej własnie zakupiłam tabletki Weight Loss i dzis juz dostałam je zakupiłam jedna paczke zaczne je od jutra brac i zobaczymy jakie efekty beda:):)

Gość visca_eL_barca
Droga Saxo, nie wiem po co tutaj kłamiesz i zmieniasz rzeczywistość. Mam nadzieję, że robisz to za pieniądze. Po pierwsze konsultanci tej firmy nigdy nie potraktowali mnie w nieuprzejmy ani nietaktowny sposób. Zawsze byli w porządku. Po drugie po dwóch tygodniach ja też nie miałam super efektów, bo spadło mi tylko - 2kg, więc też do nich zadzwoniłam z pretensjami, ale powiedzieli mi, że efekt i szybkość zależy zawsze od uwarunkowań indywidualnych, więc czekałam cierpliwie i po miesiącu mam -8kg. Możesz powiedzieć, że to za mało i nie warto, ale ja jestem zadowolona i zamówiłam jeszcze jedno opakowanie.

Gość saxa18
No dobrze jeszcze spróbuje i dam im szansę skoro tak piszesz