Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moni_1985

Weight loss

Polecane posty

Gość brydzia77
Witam, czytam wasze opinie i powiem, ze mi weight loss pomaga, biore 3 dzien i schudlam 2 kg. Sama nie wiem jak sie to stalo....hm troszke tylko ograniczylam jedzenie i robie brzuszki oraz jezdze na rowerze i nic wiecej. Nawet podjadlam czipsy ale i tak sie udalo. MYSLE ZE TE TABLETKI NA KAZDEGO DZIALAJA INACZEJ DLATEGO NIE WARTO SUGEROWAC SIE TYM CO PISZA INNI BO KAZDY MA INNY ORGANIZM KTORY INACZEJ BEDZIE REAGOWAL. Jesli ktos pociska fast foody to napewno nie schudnie, takze dziewczyny ktore sa chude i chca schudnac 3 kg to tez nie podziala to nawet samo przez sie robi sie zmieszne....tabletki nie ochudzaja ale pomagaja w odchudzaniu ale trzeba cosd robic a nie pic piwko i pociskac jedzonko. Ja osobiscie polecam i zachecam do sprobowania ale oczywisci pod warunkiem zdrowszego odzywiania albo chociaz ograniczenia jedzenia.

Gość Szczyn
A Tobie co? Płacą za antyreklamę? Napieprzasz tymi postami. Skąd mamy wiedzieć, że nie jesteś z konkurencji. Wklejasz wszędzie dokładnie takie same posty http://forum.gazeta.pl/forum/w,1137,132762090,136152968,Re_Regulamin_i_zwrot.html?wv.x=2 Kto Ci płaci? Nie obraząj naszej inteligencji. W dupie mam te wszystkie tabletki, ale wkurze mnie spam z każdej strony. Dla mnie post do wyrzucenia

Gość sdfedfe
GLUPIE EJSTESCIE BABY ,ODCHUDZACIE SIE GOWNIANYMI RZECZAMI A POTEM ZDYCHACIWE NA RAKA. ILEZ BYLO RPZYPADKOW ZE RPZEZ ODCHUDZANIE KOBIETY UMEIRALY NA RAKA. RUSZAJCIE DUPY, CWICZCIE I JEDZCIE ZDROWO

Gość laszbik
naucz się pisać kretynie/kretynko, a potem udzielaj rad. co za śmietnik, nie wypowiedź. tak trudno popatrzeć, co się napisało przed wysłaniem i poprawić?

Gość brydzia77
ja biore tydzien i schudlam 2 kg nie sa zle na mnie dzialaja

Gość asereje
ja schiudłem 5 kg nie jest to jakaś rewelacja, ale za to daje mi to bardzo dużo energii dodatkowej, czuję się mocniejszy

Gość janekkkk
Moja siora schudła 9 kg :) Nareszcie zaczyna jakoś wyglądać :) Chociaż oczywiście mnie nie kręci, bo jestem jej bratem :)

Gość bac
wielkie oszustwo i nic wiecej....farsa

Gość mmka
witam ja mam całe nowe opakowanie weight loss dostałam (jako prezent) ale nie chce brać tych tabletek odsprzedam za tańsza cenę, jeśli ktoś jest zainteresowany proszę pisać gg 1583024

Gość a protopopow?
bac... i tutaj dotarłeś, mały człowieczku. jeśli myślisz, że ja i moja rodzina damy ci się zastraszyć jesteś w błędzie. sierakowscy mają swój honor i nie pozwolą się pomiatać jak szmatami. jesteś niewiarygodny we wszystkim co mówisz i robisz. zabrałeś mi 1000 zł i wydaje ci się, że nie ma problemu? że było to w ramach wzajemnych rozliczeń? nazywasz mnie wielkim oszustem i mówisz, że zachowuje się jak w farsie, ale ja mam na ciebie oko. halszka powiedziała, że czeka momentu, kiedy odpowiesz za swoje bezeceństwa!

Gość saczo2
hej mmka.. nie sadze, zeby ktoś od ciebie odkupil, ja bede kupowac, ale wole bezposrednio od producenta, bo potem reklamacji mi nie uwzglednia, jak coś nie tak bedzie

Gość bac
odwal sie ode mnie sierakowski, mowie ci. i wez tabletki. na leb!

Gość SuperanckiBajerancki
Słuchajcie ... :) Jest dobrze, naprawdę, dobrze. Schudłem już 10 kg, a zamierzam zrzucić drugie tyle. Mam wspaniałą kobietę i zarabiam ostatnio trochę pieniędzy. Jest naprawdę dobrze. Niech i Wam wszystkim się w życiu powodzi.

Gość lodzia!
są za drogie! ale generalnie działają! zrzuciłam 7 kilo na razie.

Gość ankona
Te tabletki to ściema proszę was niedajcie się nabra!!!!!!!!!!!!

Gość tussia
Hej! Dziewczyny pamiętajcie ze bez minimalnych wlasnych wyrzeczen nic wam nie pomoze... ja biore te tabletki 5 dni i schudlam ponad 3kg. Ale mam motywacje zaplacilam za te tabletlki ponad 150zl i postanowilam troche sie wysilic...codziennie skacze na skakance 2 serie po 100 skokow i brzuszkow robie tyle samo (dziennie zajmuje mi to ok 15 min)), po za tym staram sie nie jesc slodyczy notorycznie ale zdarza mi sie pogrzeszyc i zjem ze 4 kostki czekolady:D i dam wam dobra rade zmieńcie biale pieczywo na ciemne nie pijcie slodzonych napojow (noo chociaz zdarza mi sie slodzic kawe i herbate) i przede wszystkim jedzac obiad nie jedzcie miesa razem z ziemniakami tylko z podwojna porcja surówki!! (rada od dietetyka) poniewaz ziemniaki i mieso nie sa w stanie szybko razem sie strawic...dlatego po obiedzie czujemy zmeczenie... Zycze powodzenia i zadowolenia z efektow!! Takiego jak ja!!:)

Gość ankona
Sorry pomyliłam się, nie o weight loss mi chodzi tylko o therma cut!!!!!

Gość mskrsk
Mimo, że z natury swojej jestem raczej oponentem wszelkich tego typu specyfików, bo nie lubię chemii i w ogóle niespecjalnie pociaga mnie branie leków, to jednak przekonałem się do tych tabletek. Jestem już kilka kilo poniżej celu, który początkowo sobie założyłem. Gratuluję

Gość maz-trans
Odsprzedam oryginalnie zamknięte tabletki weight loss 60szt 700 mg. Żona zaszła w ciążę i nie może ich zużyć. 697348405 maz-trans@wp.pl

Gość 7Ronnie
brałem, schudłem. polecam. :)

Gość habibikamtumi
czesc :) ja uważam że przeginają trochę z marżą w sensie to jest trochę za drogie :) ale efekty rzeczywiscie daje, moja matka miala straszne problemy, ruszala sie, nie jadła za specjalnie dużo a waga nie chciala jej drgnać (wiadomo, przemiana materii już nie ta :( ) . tabletki pomogly jej schudnąć. tylko rzecywiscie sie troche wykosztowala. no przy czym nic nie jest za darmo. ale marże mogli by obniżyc.. :/

Gość trzepak z trzepaczką :)
hej wszelkie pary chętne do pofiglowania zapraszamy do używania wszelkich dostępnych środków, żeby to robić. prosimy o kontakt na priv. zażywanie tabletek poprzyjcie najlepszym na świecie wysiłkiem - seksem. zapraszamy :)

Gość pęknięty_prezes
Ale przed czy po wzięciu tabletki? :D

odswieze temat uzywalem weight loss przez miesiac za czasow gdy mialem problemy z waga to chyba oczywiste ze taki spacyfik dziala inaczej na kazdego z.nas wystarczy miec problem z nadcisnieniem itp schudlem razem przez 1,5 miesiaca 9 kg do tego powtarzam JEST TO.TYLKO SUPLEMENT DIETY!!! wiec panie ktore licza ze lyknal magiczna tabletke i beda siedziec i nic nie robic ,niech nie mysla ze schudną jesli.ktos bierze sie.za.odchudzanie to poparte tez dobra dieta i cwiczeniami tez bylem sceptyczny i niecierpliwy to taka moja pozytywna opinia bo mi pomoglo nie znaczy ze wszystkim pomoze :-)

Gość brydzia77
zgadzam sie z przedmowca, tabletki pomoga jesli sie cwiczy i nie je wszystkiego co popadnie...ok ok... ktos jest bardzo leniwy i nie cwiczy to spoko ale najwazniejsze nie jesc duzo i nie jesc po 18 oczywiscie dieta odpowiednia a nie jakas rygorystyczna i do tego musi byc regularna, ja jestem zadowolona z tabletek. mysle ze kazdemu pomoze kto robi to z glowa:)

Gość Ania16337
Chciałabym się dowiedzieć : 1.Czy te tabletki dostepnę są w aptekach? 2. I czy są na receptę ?

Gość zabiegina
nie, bo to nie lek, tylko supelement. ja zamówiłam przez stronę.

Gość achterek7
Cześć. Ten supel jest kurewsko drogi, ale spełnia swoje zadanie. Więc polecam. Jak kupowałem tańsze rzeczy, kończyło się bez efektów. One niestety na ogół kosztują :> Pozdrawiam

Gość :)kozaczek:)
:) fajne okreslenie - supel :D ja tez to bralam i jestem zadowolona, przede mna jeszcze 10 kilo, ale 7 juz za mną :) pozdrawiam