Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moni_1985

Weight loss

Polecane posty

Sugeruję nie odbierać towaru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość agag39
Ten portal: http://sukcesosobisty.pl/ jest rzeczywiście super byłam na dzisiejszym wykładnie na temat odżywania po prostu mega!!!

Hej. Obiecałam napisać, więc piszę. Biorę od dwóch tygodni i oprócz tego, że częściej chodzę do łazienki (nr 1, bez obaw :)) i też więcej chce mi się pić, to nie zauważyłam jakichś mega skutków ubocznych. Tyle że waga też na razie spektakularnie w dół nie jedzie. Dopiero 3,5 kg... :/ Dzwoniłam tam do nich żeby spytać, o co chodzi i bardzo uprzejmie wyjaśnili, że to normalne i żebym brała tabletki dalej, bo za chwilę na pewno kilogramy zaczną lecieć. Zobaczymy. Nic mi po nich nie jest, to łykam dalej. Dam znać.

Do hellab Nie, nie należę do naciągaczy po prostu interesuje mnie to, bo sama chciałam kupić te tabletki. Wstawiłam ten link dla zainteresowanych, przecież nie kazałam wszystkim lecieć i od razu kupować tabletki. Do julisima Jak dla mnie to nawet 3,5kg to dużo w dwa tygodnie;)powodzenia

aha :) firma reklamująca weight loss chyba zaczęła tracić klientów ........bo trafili z reklamą nawet na forum :)

Gość mmoonniikka
nie zarażajcie się tym- drogie i nie działają

Gość mmoonniikka
chciaąłm staic tylko kilka kilogramów 3 już by mnie zadowoliły bo waże 68 kl choć zawsze ważyłam około 60, taka waga mi nie przeszkadza jedynie brzuszek się mi zrobił- oczywiście dałam się naciągnąć na te tabletki stosowałma sie do wskazuwek tzn pół godz przed posiłkiem (śniadaniem i obiadem ) a wieczorem spacer a nawet raz w tygodniu siatkówka ze znajomymi bądz aerobik, zmiany wagi w dół nie ma wręcz przeciwnkie kilka dekagramów na plus.także ponowne naciąganie - nie dajcie sobie wmówić kolenjych cud tabletek, bo tylko kase nie potrzebnie stracicie, lepiej wydajcie na co inne

Gość nikki65
Hej !! co do tego preparatu jeśli ktoś chciałby to mogę odsprzedać 1 opakowanie za 80 zł stwierdziłam że jedno mi wystarczy także chętnych zapraszam do kontaktu ze mną :)

Gość sassha167
A ja korzystam z super portalu z dietami oraz o tym jak schudnąć i być zdrowym jak najdłużej i każdemu go polecam sukcesosobisty.pl/

witam chciałam z kimś porozmawiać na temat odchudzania i środków na nie. pozdrawiam

Gość elvinna
ziellolka nie wiem czy wysiadają. znam pare osób co było na tej diecie (i ja też przez pare mies.tyle że nie zakończyłam bo ciąża) i na nerki nie nażekają. ja miałam badania i wszystko ok więc nie wiem. a znasz kogoś komu wysiadły?:( to wszystko to chyba kwestia picia wody ja ok2-3l dziennie:D tak mi się chce pić:D a bynajmniej są efekty. a jak chodzi o te tabletki to sądzicie że to samo zdrowie??? coś w to nie mogę uwieżyć...

Gość pegaz1212
Hej. Przeczytam Wasze opinie i powiem szczerze, że mam pewne obawy co do tych tabletek. Od dzisiaj zaczynam kurację i myślę, że po tygodniu będę mogła coś więcej powiedzieć. Wiem jednak, że tak jak mówili moi przedmówcy, na każdego działa inaczej. Nie martwcie się. Damy radę i osiągniemy wymarzoną sylwetkę :)

Gość pegaz1212
Elwinna, miałam u siebie kilku pacjentów, którzy właśnie przez Dukana mieli poważne problemy z nerkami, przed świętami trafika do nas moja znajoma która okazało sie dostała dolegliwości trzustki. Jednak faktycznie duża ilość wody wspomaga wypłukiwanie toksyn tym samym wspomaga pracę nerek. We wszystkim trzeba zachować umiar i rozsądek. pozdrawiam :)

Gość jastice
Dziewczyny to NIE DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!! Na dodatek ściema z 60 dniową gwarancją to też Ściema!!!! Kupiłam cztery opakowania wyłykałam półtora i naprawdę NIC!!!!!!!!! Wiec odesłałam, dwa pełne, jedno puste i pół zaczętego zwrócono mi za jedno i oczywiście niemożna się do nich dodzwonić zostałam oszukana na 250 złoty :( NIEDAJCIE SIĘ OSZUKAĆ PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jemsiebie
dukan jest super rzeczywiście, szkoda tylko, że mocno wali z twarzy ci później. ja próbowałem na różne sposoby zlikwidować ten problem, podobnie jak mój kumpel (zabraliśmy się za siebie we dwójkę), ale niestety nic z tym nie dało rady zrobić.

Gość elvinna
jemsiebie jak to wali z twarzy?bo nie rozumię.to jak się zakończyła twoja przygoda z dukanem?

Gość elvinna
:D aaaa śmierdzi???? czy cię na bźce wysypało??? i jak wam idzie dietka???

Gość wielki prezerwator
TAK TO PRAWDA DUŻO BŹDZIN JEST DZIĘKI DUKANOWI. A Z RYJA TEŻ WALI.

Gość jemsiebie
no generalnie tak mi jechało z ust, że nikt, łącznie ze mną, nie mógł tego wytrzymać. były próby zmiany diety, pytałem, słuchałem, stosowałem, nic. także dla mnie dukan efekty daje, ale co mi z bycia szczupłym, jak nikt się i tak nie zbliży do mnie... wielki prezerwator - tak, wiatry też są, niestety...

Gość elvinna
ja bynajmniej ostatnio nie miałam takich problemów ani przy tym odchudzaniu też nie -narazie nie. więc ja ciągnę ją dalej:d

Gość kamis124
Witajcie to prawdaze to oszusci ja im odeslalam bo choruje na serce i zle sie czulam dalm im kopie takiego zaswiadczenia i odeslalam im opakowania po 2ctyg i mnie oszukali na 134zl bo zwrot dostalam tylko 100 a mialam tez dwa opakowania zwrocili mi jakby za jedno czy jaakos niby w regulaminie pisze jak zwracaja jak nie zuzyjesz bo jest inaczej jak zuzyjesz to niby calos zwracaja

Gość pasarolka
o dukanie terz nie najlepiej slyszalam... :(

Gość Przyczepiajka
elvinnko a możesz wiecej napisac jak to robisz ze ci wychodzi

Gość diamondsbitch
hi..nie wiecej jak 2 tabletki dziennie!! ja jestem bardzo zadowolona..polecam!

Gość elvinna
przyczepiajka więc tak początek 28.03-74,5kg do dnia dzisiejszego 69.7kg (ale muszę sie przyznać że mialam imprezę sobotnią i niedzielna na której się nawet nie ograniczałam jeść no i troszke alkoholu się wypiło:( za 2 dni) więć z 5kg!! raczej było by więcej gdyby nie ten weekend. a na diecie też sie nie ograniczam a i wieczorami trochę podjadam(jedzenia dukana) bo mam wolne bo dzieci idą nynać:) a i wody bardzo dużo(herbat,a i słodyczy dukana bo już 2 ciasto wtryniam:D sama. zdrowie jest ok, nic nie boli ani tego typu.najbardziej się boję przyszłego weekendu bo chrzciny i taka wyżera w lokalu:( chyba się poddam:(

Gość elvinna
a i zapomniałam dodać ze ta ilość kg(69,7) może być troszke zawyzona przez organizm bo zbliża się miesiączka(już jutro masakra:()

Gość elvinna
no a dziś 69.3kg mmmm fajnie

Gość elvinna
Czy za tą strone coś się płaci? jak to uczestniczyłaŚ? przez internet? jaki prezent???