Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moni_1985

Weight loss

Polecane posty

Gość Barbara93
hej wszystkim :) własnie czekam na tabletki weight loss :) czytałam wszystkie opinie o tych tabletkach i jest po połowie . tak naprawde to kazdy musi sam w sobie sie zastanowic i podjąc decyzje . ja mimo wszystko spróbuje brac 2 tabletki dziennie . Bedę ppisała o wynikach , jak narazie wazę 79 kg i mam 168cm wiec dużo pracy przedemna :) innym i sobie zyczę powodzenia :):)

Gość kolki45
hej czy kto s wie czy gdzies to mozna kupic taniej?

Gość Ania16337
na allegro. ;)

Gość Święty-P**nięty
Hej ską d mogłbym dowiedziec sie o tym, czy w weightt loss jest jakas substancja chemiczna niewlasciwa dla sercowcow, jestem sercowcem od dziecka>?

Gość narabarbara:)
Ja biorę, a jestem sercowcem. Ale najlepiej, żebyś pokazał skład lekarzowi i żeby on ocenił, bo zależy jakie problemy z sercem masz. Ja biorę Weight loss forte, bo to jest bez kofeiny i nie robi mi problemów z nadciśnieniem. :) Tak mi poradził lekarz, lepiej idź też, nie sugeruj się tylko wypowiedziami z forum :)

Gość goraleczka 67
Słuchajcie ja tez kupiłam ten specyfik.Czekam na niego ,ale pan ktory do mnie dzwonił z potwierdzeniem wysyłki zapewnił mnie ze jesli nie schudne pieniazki mi oddadza ...w co nie wierze .Pozdrawiam jesli bede chudnac dam znac papa

Gość mokomoko
przyszlo juz do mnie dwa tydzie temu, na wadze minus pięc kilo, polecam

Witam; Owszem,jeżeli ktoś przy zażywaniu stosuje równocześnie dietę,ćwiczy,na pewno schudnie(ale na pewno nie dzięki pigułom).Nie jest tak jak zapewnia dystrybutor,że samo zażywanie pigułek powoduje chudnięcie o ileś tam kilogramów w ciągu dwóch tygodni,JEDNA WIELKA ŚCIEMA.W moim przypadku się nie sprawdziło. Osobiście mam zamiar złożyć reklamację,ciekawe co z tego wyniknie. Nie dajcie się nabrać.

Gość janeczka_mak
No ja się "dałam nabrać". Schudłam dzięki temu 8 kilo. Ciekawe czy Ci co tak gardłują , stosują się do zasad brania tych tabletek

Więc gratuluję,a do jakich zasad trzeba się stosować,bo według producenta zażywanie dwóch tabletek dziennie daję GWARANCJĘ SCHUDNIĘCIA kilku kilogramów tygodniowo.No nie tak,a może schudłaś bo przy okazji stosowałaś zasadę M.Ż.,czyli mniej żarcia.

Gość biba_25
niestety jest to zwykly suplement diety, za ktory w aptece lub rosmmanie zaplacicie moze 20zl i rezultaty beda te same tzn praktycznie zadne!!! to sa niesamowici oszusci!! podajac swoj numer telefonu w zamuwieniu narazacie sie na natarczywe telefony od konsultantow......sa poprostu beznadziejni.stwierdzilam ze oddzwonie i powiem co o tym mylse, wlaczyla sie sekretarka na ktora sie nagralam i po krotkim czasie ktos mnie odlaczyl!! chamstwo do potegi. UWAZAJCIE

Gość biba_25
oczywiscie jednym to pomoze drugim nie. ja zamowilam ale w ostatniej chwili odmowilam poniewaz znalazlam forum na ktorym byly komentarze o zwrocie kasy w razie gdyby ktos nie mial rezultatow. szukajcie w necie info na ten temat nie jest od nich latwo odzyskac kase.

Gość normalny89
histeryzujecie i tyle. wszystko jest w porzadku. fakt trochę to jest za drogie. ale jeśli nie wpieprzasz codziennie fast foodów i nie oczekujesz nie wiadomo jakich cudów, to pomoże ci to schudnąc. wyluzujcie i przestańcie histeryzować.

Gość czarujący pizdryk
Ponownie witam i polecam wesprzeć działanie tabletek cwałem w moim towarzystwie. Drogie Panie, nie wahajcie się już więcej. Poczujcie się wolne i szczęśliwe. Jestem w stanie dać Wam wiele. Przyjdźcie, a dostaniecie czego chcecie. Wprowadzę Was w Krainę Jednorożca.

Gość jurna
pocwałowałabym z tobą, ale pewnie jesteś grubym i obleśnym frustratem ze sflaczałym peniskiem i połową wieku na karku.

Gość dondiii
pojechaaaaaaaaaaaaaaanyyyy! :D

Gość Steph
Weight loss są do d..y,śmiać mi sie chce bo tyku ludzi nabili w butelke(tez dalam sie nabrać),pewnie mieli dużo zwrotów i dziś te tabletki na necie widnieją jako nowość ODCHUDZANIE za 67zl.Ludzie opanujcie sie i nie dajcie im zarabiać.

Gość julaka
nie wierzę w ciebie

Gość rolmops
Steph, albo kłamiesz, albo jesteś jakimś wybitnym wyjątkiem. Jestem czwarty miesiąc na tych tabletkach i zrzuciłem 13 kilo mojego sadła. Nie czuję się w żaden sposób nabity w butelkę, uważam, że te tabletki działają. Oczywiście przy założeniu, że nie leżysz na kanapie i nie jesz codziennie pizzy

Gość gabiczka
właśnie napisałam reklamację - mnie niestety nie pomogło ani trochę. Nie jadam fast foodów, mimo że nie uprawiam żadnego sportu i tak sporo się ruszam. Nie odczuwałam sytości po mniejszym posiłku, nie odrzucało mnie od słodyczy, mimo obietnic z ulotki. Nie spodziewałam się jakiś rewelacyjnych efektów, ale liczyłam na odrobinę, a tu nic. Może należę do wąskiego grona (ponoć 2%), na które żadne suplementy nie działają. Pozostaje najlepsza dieta "ŻP", więcej ruchu i polubić samą siebie. Życzę powodzenia wszystkim, którzy się zdecydowali na jakąkolwiek formę odchudzania.

Gość bodziowusk
tak wlasnie sylasłem ze nie wszystkim to odpowiada i dziala na nich. moja zona miala stracic jakies 15 kilo stracila 10 ja uwazam i ze tak lepiej

Gość goskapaa
witam serdecznie chcialbym pochwalic ten produkt... jest dla mnie bradzo dobry odcuhdzilam sie 15 kilo, ale ne jestem jeszcze zadowolona licze na 25... pozdrawiam

Gość mirea
Dysponuję sprawdzonym adresem biura firmy massive dynamic (którego nigdy nie podają klientom) zajmującej się sprzedażą preparatu, który obecnie nosi nazwę weight loss (wcześniej odchudzanie, fast slim itp.), jeśli ktoś potrzebuje do odzyskania pieniędzy.

Gość androit
Zapraszam wszystkich do niesamowitych przeżyć

Gość BasiaSzarlotka
Ale do jakich przeżyć? Nie obiecuj jak nie dasz.

Gość androit
Takich jakich byś chciała :) Przecież obiecuję i dam

Gość BasiaSzarlotka
No to co? Na priv?

Gość generalissimus
o czym wy piszecie? :> to nie forum randkowa, spadówa! :> ja byłem wielkim przeciwnikiem wszelkich tabletek do momentu, do którego sam nie zacząłem ich brać. zleciało mi 10 kg i to wystarczy by zmienić zdanie.

Gość ksiadz_kanonik
I ja się wypowiem. Dla mnie te tabletki okazały się naprawdę punktem zwrotnym w mojej walce z otyłością. Potrzebowałem czegoś, co sprawi, że zacznę wierzyć w szansę lepszego wyglądu. Tabletki pomogły mi w trudnych początkach. Polecam wszystkim, którzy mają trudności ze zmobilizowaniem się!

Gość godzina_W
a czy ktoś mógłby mniej więcej powiedzieć ile należy brać te tabletki zeby był jakiś efekt? PS Pamiętajcie, by 1 sierpnia o 17:00 uczcić naszych bohaterów minutą ciszy