Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moni_1985

Weight loss

Polecane posty

Gość Przyczepiajka
elvinnko wielkie dzieki, ale powiedz jeszcze jak jest z tym brzytkim zapachem z ust, czy oni prawde pisza?

Gość elvinna
ogólnie jak umyjesz zęby to nie,gorzej jak o tym zapominasz... ale co tam oddech jeżeli stajesz na wadze i codziennie (prawie codziennie)widzisz spadek wagi to motywacja ogromna!!!! jak sie mieścisz w stare spodnie, bluzka sie nie napina to dopiero daje motywacje.a żyjemy w takich czasach ze jak ci brzydko pachnie z buzi to i pasty i plyny itp wiec uważam że to nie problem:D

Gość elvinna
ja bynajmniej na taki problem nie nazekam. Nie stwierdzono..:P

Gość jemsiebie
magda szostka spadaj spamerze... elvinna... no u mnie właśnie tak waliło, że naprawdę nie można było wytrzymać. może to po prostu kwestia uwarunkowań indywidualnych...

Gość adela70
Jedna wielka ściema! Brałam te tabletki przez miesiąc i nic, żadnego chudnięcia. Jeść chce się bardziej niz zwykle. Działa to jak zwykły błonnik a kosztuje 1/10 tej ceny. Jest to wyłudzenie pieniędzy od dziewczyn, które chcą szybko schudnąć. Nie polecam - pomaga tylko na uszczuplenie portfela:-)

Gość Przyczepiajka
dzięki ci elvinnko za wszystkie rady!

Gość jemsiebie
ja chyba zacznę ten preparat brać. dam znać.

Gość pomarjancza
czy to na pewno dobry pomysł, odkupywanie leków od siebie? :/

Gość marymoncki dżon
Myślę, że odpowiedź jest prosta: nie, nie jest to mądre, raczej dość głupie.

Gość zajdel
hej..mam odmienne doświadczenia waga spada mi powoli ale regularnie...zobaczymy jaki bedzie ostateczny efekt,,

Gość mirab56
Witam. Na początku kwietnia zakupiłam dwa opakowania tego suplementu diety. Był on bardzo zachwalany jednakże stwierdzam, że jest to totalna ściema. Zużyłam jedno całe opakowanie a w spadku kilogramów efektów nie widać na dodatek zaczęłam się strasznie pocić i źle się czuję. Postanowiłam odesłać to zużyte opak. i to nie rozpoczęte jeszcze tylko nie mogę znaleźć w necie namiarów pod jaki adres mam wysłać przesyłkę aby otrzymać zwrot pieniędzy

Gość pasarolka
aaniu madalinska co ty tutaj kombinujesz, spamerom mówimy nie! :/ ja zbieram opinie na temat tego preparatu, także wszystkim będę wdzieczna za karzda wypowiedż... :)

Gość czarujący pizdryk
Wszystkich zachęcam nieustannie do spalania tłuszczu na drodze konwencjonalnej metody zwanej seksem. Ja wczoraj dałem rozkosz jednej panience 7 razy (Boska Liczba). A ona chciała jeszcze. I co powiecie?

Gość serek_w_serek
Że jesteś niezłym buhajem. Choć tu doo mnie!

Gość jamaja2
panowie (i panie?) przestańcie... gadamy o sposobie na odchudzanie chyba... ja tam odchudzania nie potrzebuję, ale z tego co widzę są tam składniki, które działają osobno, więc nie wiem czemu razem miałyby nie działać. od dawna pije się np zieloną herbatę, żeby trochę stracić na wadze. także "składnikowo" wygląda to rozsądnie.

Gość MONIKA 82
witajcie kobietki nie myslcie ze zdarzy sie cud ja bralam 2 opakowania tych tabletek schudlam tylko 4 kg i to nie całe i tyle wiec nie wiem czy warto je kupowac ,owszem waga utrzymuje mi sie taka jaka miałam na poczatku brania tych tabletek,ale na kazdego działają inaczej,,wiec wybór nalezy do was...zastanówcie sie czy warto tyle za nie płacic,, pozdrawiam

Gość RaKoczyBeZwarKoczy
ANKA GRUBASKA -> Spaaaaaam!

Gość Kama.sutra:)
hej Moniko no własnie to jets może podyktowane jakimiś indywidualnymi czynnikami bo ja schudłam 8 kg. Niby chcialabym wiecej, ale i tak jestem zadowolona i chyba nie będę reklamować.

Gość czajnikczajnik
wiadomo że wszystkie rzeczy sa przereklamowane pytanietylko w jakim stopniu, jesli chociaż w połowie jest efekt, który zapowiadaja to ja lek uważam za dobry

Gość Dusia007
a zamawiałyście może tabletki z tej strony http://pk.weightlossc.com/ Jeżeli tak to ile czekałyście bo ja już czekam tydzień i nic

Gość Anenia
Zamówiłam te tabletki ale po tym co tu poczytałam nie odbiore ich, czy może ktoś tak zrobił, dajcie znać

Gość KubaBB
Ludzie czy wy jesteście tępi ? Wystarczy jeść 5 razy dziennie i tyle. Plus woda. Wieczorkiem przygotowac w pudełka do pracy i jeść. Od samych tabletek jeszcze nikt nie schudł...ale do tego trzeba dojrzeć a nie mysleć że za 100 kilkadziesiąt pln cos wam się zmieni. Robia was na kasę a wy jak to stado baranów kupujecie, zmądrzejcie

Gość Baby to naprawdę sa głupie
Myślą żą że za 160 złotych będą szczuplejsze.

Gość Ajwon
trocję kupe mi się chce, jak Was czytam. Nie chcecie to nie kupujecie. Chcecie, to kupujecie, ale nie stosujecie się do zaleceń. I co ten hałas? Ktoś Wam stawia szałas?

Gość EwciaB
Monia_1976 teraz to mi się wydaje, że spamujesz i zaraz moderator Cię złapie! :D ja nie brałam, ale wydaje mi się, że wszystko jest dla ludzi. tylko zawsze czytajcie wszystkie ulotki. małym druczkiem też! :D

Gość Grrrahamka2
hej kama.sutra a moglabyś powiedzieć jak miałaś wtedy z piciem kawy? :( bo ja niestety jestem bardzo kofeinowa, a oni mówią, że lepiej nie pić kawy i zamiast niej wodę... no i efekty mam, tylko, że ulubioną kawę musialalm odstawić, proszę napisz jak u Ciebie z tym :(

Gość madzia0085
witam ja mam całe nowe opakowanie weight loss zamówiłam, ale okazało się że mam problemy z tarczyca i nie chce brac tych tabletek odsprzedam za tańsza cenę, jeśli ktoś jest zainteresowany prosze pisać madzia0085@interia.pl

Gość iza O
Trzeba mieć mało rozumku żeby się skusić na te tabletki. Po pierwsze : ta ich strona to fikcja, to nie jest żaden portal medyczny(ma tylko na taki wyglądać) Po drugie komentarze pod produktem są fałszywe, nie można dodawać własnych- wystarczy wyjść całkowicie z ich strony i wrócić na nią żeby po naszym komentarzu nie było śladu. Po trzecie jako mgr farmacji mogę powiedzieć że nie ma obecnie w sprzedaży leku który by miał potwierdzone działanie i był skuteczny. No może orlistat, ale to lek który nie jest wart swojej ceny, jego działanie jest w porównaniu do właściwej diety i ćwiczeń pomijalnie małe. Ja sama schudłam 10 kilo w dwa tygodnie na diecie opisanej w książce "Eat to live" fuhrmana, jest to dieta zdrowa i działa cuda jeśli się jej trzymać. Naprawde uwierzcie ludzie, żadne tabletki nie działają to jedna wielka ściema żeby wyłudzić pieniądze od zdesperowanych kobiet. Trwają obecnie badania nad preparatem który pozwoli jeść co tylko się chce i chudnąc. Szczury przynajmniej chudły:) Warto poczekać te 10lat, albo wziąć się za dietę i ćwiczenia.

Gość czarujący pizdryk
Ja za to jestem magistrem seksuologii i działanie wszelkich tabletek proponuję wesprzeć cwałem w moim towarzystwie. Działań niepożądanych - nie ma. Zaparkujcie pod moim domem i poczujcie się wolne. Dzisiaj w nocy dałem szczęście dwóm dziewczynom, każdej z Was też się należy coś z życia.

Gość Kama.sutra:)
hej grrahamko, nie wiem powinnaś sie ich podpytać albo lekarza, ale wydaje mi sie, że przeciwwskazanie jest związane z tym, że w tych tabletkach jest już kofeina. Więc pewnie chodzi o to, że jak napijesz sie kawy, to już w ogóle nie zaśniesz :)