Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kapcie_na_drogę

Do studniówki będę piękna! 15 kg do zrzucenia! ZAPRASZAM CHĘTNE

Polecane posty

Godzina hula-hop i 10 minut ćwiczeń z 1.5 kg hantelkami! Jest dobrze :) ręce muszę trochę wzmocnić żeby mi nic nie wisiało :) Jestem z siebie co raz bardziej zadowolona. Jeszcze drugie tyle co schudłam i będę na prawdę dumna ;)

Gość elmiiiii
kapcie na drogę --- Ty ważyłaś prawie 90 kg a teraz 7 kg mniej?? Ile Ci to zajęło?? Mierzyłaś różnicę w obwodach?

tak, w zasadzie to w najgorszym momencie ważyłam 91 kg a teraz jest 84 ;) obwodów nie mierzyłam niestety ale z brzucha spadło mi na prawdę sporo, największą moją zmorą są boczki, ale z nimi też już walczę ;) no i z pupy sporo spadło, ogólnie w ubraniach czuję duży luz. Także na brzuchu na pewno mam kilka cm mniej ;)

Gość elmiiiii
a ile Ci to zajęło?

Gość Hanka;;
ja się trzymam, choć dzisiaj zjadłam migdały w czekoladzie. Ale... raz się żyje. A jak prezenty, macie kupione? Mi dzisiaj przyszła książka, którą kupiłam dla siostry na prezent: Pokochaj Siebie, autor Wayne Dyre - polecam dla Ciebie i to też pod kątem diety, tylko, że książka stara i trzeba ją szukać w antykwariacie, ale na psychikę działa super :) I kapcie - głowa do góry, najważniejsze, że Tobie tak doskonale idzie :)

Dobrze że przynajmniej ciebie tu mam ;) no ja na zakupy to dopiero za tydzień jadę. Będzie dzień szału zakupowego :D Mi idzie na prawdę świetnie ;) nie przejmuj się tym jednym odstępstwem. a poza tym dietka dobrze? Już jestem po pół godziny hula hop i ćwiczeniach z hantelkami na wzmocnienie rąk ;)

Gość Hanka;;
Oj za tydzień to będzie masakra, ale fakt atmosferka jest wtedy fajna :) Co do diety, wiesz jak nie myślę o tym, że jestem na diecie, jak mam co robić (a teraz mam) to jakoś same mi te kilogramy ubywają. Może też ta zielona kawa pomaga, nie wiem. W sumie staram się ważyć raz-2 razy w tyg., ale po spodniach czuję, że jest dobrze. Ale w święta nie będę się katować, szkoda mi tego, oczywiście zamierzam jeść w granicach rozsądku. Na śniadanie zjadłam 1 parówkę, kromkę z masłem i plasterek sera żółtego + kawa z mlekiem - więc nie jakoś bardzo restrykcyjnie. Ale za to zamierzam mieć przynajmniej 1 godzinny spacer, jest chłodno to i szybciej kilogramy spadają na dworze :) Miłego dnia :)

No jasne, że w zimie potrzebujemy więcej energii :D święta jakoś przetrwamy ;) dziś zjadłam 500 kcal więcej niż na codzień, bo miałam pizze dietetyczną w domu robioną. Mam nadzieję że nie odbije się to na mojej diecie.

Gość Hanka;;
Ja dzisiaj zaszalałam, mam takie skoki; trochę się przeziębiłam a potem tak to się kończy ;( A co u Ciebie?

Ja też leżę chora w łóżku. Przez ostatnie 3 dni zjadłam po jakieś 400 kcal więcej. Co prawda w pasie mnie ubyło ale mimo wszystko mam przez to jedzenie wrażenie że przytyłam...

Kolejny kg w dół!!!! Miesiąc diety i mamy 8 kg w dół ;) jestem z siebie mega zadowolona, połowa to oczywiście woda, ale centymetr nie kłamie i schudłam, nieźle schudłam :)

Gość Hanka;;
e tam woda; nie dyskredytuj swojego sukcesu!!! U mnie też w miarę dobrze, ale boję się świąt;

Ja szczerze mówiąc nie boję się :D w wigilię zawsze mamy zwyczaj że do kolacji nic nie jemy a że wigilię zaczynamy wcześnie to na pewno zmieszczę się w kcal, a dwa następne dni będę jadła po prostu mniejsze porcje niż wszyscy i pozwolę sobie najwyżej na jeden kawałek ciasta. Zobaczysz, skurczony żołądek nie będzie domagał się takiej dawki jedzenia jak zazwyczaj ;) po prostu wszystko z głową :)

Gość Hanka;;
Spróbujemy :)

Gość onna20
witam bardzo zainteresowała mnie osoba kapcie_na_droge podoba mi sie ze mimo iz czasem zgrzeszysz nie martwisz sie tym ja zaczełam odchudzanie od wczoraj dzisiaj rano waze oj duzooooo:(89.5 mam nadzieje ze pujdzie mi tak samodobrze jak tobie tylko jakos nie moge sie przełamac do cwiczen:(

onna20 to miło że mogę być dla kogokolwiek w jakimś sensie wzorem :D Nie, nie przejmuję się małymi grzechami dopóki są małe, jednorazowe zjedzenie 500 kcal więcej nie sprawia że trzeba się poddać w ogóle w diecie i rzucić na jedzenie. Dopóki jest to jednodniowy wyskok to nic się przecież nie dzieje :) Ja zaczynałam z wagą podobną a teraz już widzę 83-82 na wadze więc i ty dasz radę :D trzeba na początku dużo samozaparcia i najlepiej mieć jakiś swój cel, bo to dużo pomaga. Pamiętaj że odchudzanie zaczyna się w głowie i bez dobrego nastawienia nic nie osiągniesz. A do ćwiczeń forsownych się nie zmuszaj, znajdź coś co lubisz np. tańcz pół godziny dziennie jeśli to lubisz. Nie musisz przecież zaczynać od brania udziału w maratonie, wszystko z głową i małymi krokami :)

Gość onna20
fajnie ze tak duzo chudniesz ja chce sie odchudzac do lutego mam nadzieje ze wytrzymam dzisiaj ogladałam pierwsza miłosc i kiedy zobaczyłam jak tam wsuwaja pizze to niemal czułam jejzapach :( ale jak narazie to daje rade 3 dzien na diecie:)

Gość Hanka;;
Dziewczyny od dzisiaj nie oglądamy filmu pierwsza miłość ;)

Gość onna20
hanka;; dlaczego nie czyzby nie leciał ?????

Hahaha, mnie jakoś widok dobrych rzeczy w filmach nie przeraża więc będę oglądała dalej :D Kurcze zaczął mi się okres i przez ostatnie dwa dni zjadłam po jakieś 500 kcal więcej i dziś mam kg więcej na wadze ;/ pewnie głównie przez okres, bo czuję się strasznie nadęta...

Gość sdfsfsdfsdfsdfsd
kapcie_na_drogę nie czytalam calego topiku ale z tego co przeczytalam na tej stronie to ze schudlas 8 kg:) Gratulacje:)

kapcie na droge -- moge dołączyć oficjalnie? ile teraz ważysz? Może sobie stopke zrobisz? :) Ćwiczysz coś w domu?

Gość onna20
naszczescie dzisiaj nie było nic pysznego w filmie ;) ah i do zblizajacych sie swiat to zdrowych i wesołych bogatego mikołaja oraz zeby w tych 3 dniach swiat nic pysznego i bardzo kalorycznego nie kusiło nas ze stołu :)

Jasne dziewczyny, dołączajcie się :) Ważę teraz 82.5 kg, więc schudłam 8,5 kg. Co prawda dostałam dziś okresu więc waga pokazuje kg więcej ale to normalne, bo zatrzymuje się woda i wszystko niedługo ładnie zejdzie ;) Ja również życzę wam wszystkiego najlepszego na święta i oczywiście wytrwałości w diecie!

Jeśli chodzi o ćwiczenia to codziennie pół godziny hula hop, i ostatnio zaczęłam robić 8 min abs brzuch i ręce a do tego ćwiczę rowerek w powietrzu na nogi.

Gość Hanka;;
ja przy okresie tez tak mam, organizm gromadzi wodę więc nie ma czym się przejmować. Chociaż ja teraz sobie trochę folguję ;) naprawdę :) Ale raz w roku są święta, potem wrócę do mojej dietki. Nie przytyłam też jakoś dużo 1 kg tak na wadze mi się waha więc nie jest najgorzej biorąc pod uwagę co zjadłam.

Gość Wodziona99
I jak idzie odchudzanie? zdawaj relacje;p

Sorry dawno mnie nie było, idzie dobrze nawet bardzo bo nie przytyłam w święta :D a nie powiem żebym się jakoś skrupulatnie diety trzymała, dałam sobie trochę luzu ;) Zapał na szczęście nadal mam, szczególnie kiedy wchodzę w spodnie które od dawna były na mnie za małe i teraz mogę je spokojnie zakładać ;) Już zapomniałam jak to jest podobać się chłopakom (oczywiście oprócz swojego bo ten kocha mnie taka jaka jestem). Nagle zaczynają mnie dostrzegać i próbują podrywać. Nie jestem próżna ale powiedzmy sobie szczerze-to miłe uczucie :D A jak wam idzie?