Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfumerka

jakie sa Wasze ulubione perfumy?

Polecane posty

Gość no ja to
chanel chance freiche dior hypnotic poison

Gość chanel nr 5 smierdzi
kiedys tez gucci rusch,ale dalm mamie ,bo jak mam go na sobie boli mnie głowa.i jest gucci rusch i rusch 2

Gość tylkko teeeeeeeee
Yves Rocher--- może któraś wie, były kiedyś z tego takie perfumy i pachniały słodziuko jak cukierki.Jaki to był zapach??

DKNY Delicious Armani Code Dolce Gabbana - Feminine (niestety nie ma ich w Polsce) Hugo Boss Orange z męskich Escada Moon Sparkle i Diesel Only the brave

Gość znajoma krzysia
jeżeli ktoś twierdzi że chanel 5 śmierdzi starą babą to znaczy tylko tyle ze nie dorósł do nich :P a paris hilton to dno dla ludzi bez klasy .

Gość jhdsvkj
kurde a o co chodzi z gucci rush?? mój facet uwielbia ten zapach a dla mnie to normalnie smród, a widze że cieszy się on powodzeniem wśód kobiet.....a chanel 5 to faktycznie dla starych bab.

Ale tu elita siedzi. Same diory i gucci :P Ja niestety z tych szaraków :D Moje ulubione to today tomorrow alwas z avonu i od niedawna różowa puma animagical

Gość jejujejujaksieciesze1
SENSI-ARMANIEGO od lat ukochany niestety już nie produkują :(ale mam zapas:) GUCCI ENVY (ŻÓŁTE) piękne też nie produkują ale ma jeszce 50-tkę :) I ostatnio ........męskie PACO RABSANE ONE MILION ........ale te męskie są cudne pieprz,cynamon,tytoń ,drzewo cedrowe ,PODKRADAM JE MĘŻOWI I WSZYSTKIM SIĘ PODOBAJĄ:) A CHANEL 5 TOFAKTYCZNIE DLA STAREJ BABY ,FLAKON ODDAŁAM MAMIE ALE TYLKO STOI SĄ OKROPNE !!!!!

Żadna elita:) Flakon SENSI oryginał kosztował mnie 320 zł a starczył mi na rok więc się opłacało ,choć nie wszystkie drogie perfumy warte są wysokiej ceny.Ostatnio kupiłam z FM zapach MEXXA za 28 zł i jego trwałość mnie powaliła mile

niezmiennie od 4 lat Flower by Kenzo z czerwonym maczkiem. A tak to obecnie używam Armani Summer,Jimmyy Choo,Lacoste Pink.Lubię też Estee Lauder Bali Dream i Cacharel Amor amor. Z Avonu lubię Pur Blanca. I kedyś chyba w 2006 roku znalazłam śliczne perfumy w Geancie za 17 zł :D trafiłam na nie tylko raz.

Wogóle jestem zapachocholiczką :) Mam chyba z 30 -40 zapachów od takich za 9 zł(wcale nie złych ) do w mniejszości droższych bo na dłużej starczą

Avonowskie też mam i lubię :)kiedyś CELEBRE teraz już mniej ,incandesence lubię za 29 zł kupiłam .

Gość jhdsvkj
a korzystacie z rozlewni perfum?? bo według mnie są meega zajebiste!!

Gość co pewien czas....
cerruti 1881 są boskie

Gość haha dobre sobie
rozlewnie to podróbki :O zapachy są całkiem płaskie,nie rozwiajają sie :O jak mogą być zajebiste?

Zapewniam cię że czsami niektóre tańsze odpowiedniki są świetne .Wody z bi-esa SĄ kapitalne i pachną i po dwa dni .

Ja to wogole ma takie male zboczenie co chodzi o perfumya, ale numer : 1 Poison- Dior 2 Light Blue- D&G 3 Cashmere Mist- Donna Karan 4 Magnifique- Lancome

Gość haha dobre sobie
wy chyba zamiast nosów to kartofle macie :O

No właśnie kupiłam niedawno z rozlewni jakiś fajny zapach (nazwy zapomniałam)pachną świetnie

Gość haha dobre sobie
jak masz katrtofel zamiast nosa to zapewne pachną zajebiście :P

TY co takie pokrzywione gęby tu wklejasz ,nie wypowiadaj się i nie rób z siebie niewiadomo kogo.Umnie w kolekcji goszczą i te drogie markowe zapachy i takie za 12-20 zł zapewniam cię że niektóre tańsze zdarzają się być perełkami .

Euphoria CK, ale ciemnoróżowa nie jasniejsza to bardziej na chłodniesze dni i wieczory na lato polecam lacoste białą, jest idealna, bardzo zmyslowa i mocna jest naomi cambel złota, kiedys trafiłam na Miracle, piękny zapach, ale nigdzie jej juz nie mogę znaleźć

A KARTOFEL TO TY MASZ MIĘDZY NOGAMI :)

Też lubię NAOMI CAMPBEL złotą ale nie widzę jej już nigdzie :(

Gość haha dobre sobie
wole miec kartofel między nogami niż capić podróbą z rozlewni lub biesa i jeszcze sie podneicac jaka to perełka buhahhahahaha same nie czujecie jak od was wali smierdzielstwem aż sie nos wykręca w drugą strone ! porażka lalunie capiące :O