Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marvin nnn nnn

???

Polecane posty

Gość Marvin nnn nnn

Czy kobieta podczas okresu ma dni plodne tzn . czy moze zajsc w ciaze?

Gość Aleksander Kwasniweski
Aleksander Kwaśniewski

Gość Marvin nnn
Poradzi Ktos?

Gość mądrusek 80
podczas okresu nie można zajść w ciążę, ale moze sie jakimś cudem zdarzyc, ze plemniki przeżyją ,a owulacja będzie wczesna i nastąpi zonk.

Gość Marvin nnn
Czyli teoretycznie to mozliwe ;( nie Wiem co robic ,kobieta z ktora uprawialem raz w zyciu sex z prezerwatywa ( uwaza ze gums byla uszkodzona) twierdzi ze jest ze mna w ciazy... Podczas wspolzycia miala koncowke okresu.... Co byscie poradzily? Jako kobiety...

Gość mądrusek 80
Jako kobieta radzę ci zainteresować się tematem i (jesli masz pewność , ze byles tym jedynym), stanąć na wysokości zadania :) Jeżeli podejrzewasz, ze moze nie byc to Twoje dziecko, to koniecznie zrob test, bo po co se łamać życie.

Gość B_asia
Moi znajomi 5 lat starali się o dziecko, leczenie, tabletki itd i nic. W końcu lekarz kazał im współżyć tylko i wyłącznie podczas okresu po 3 miesiącach była w ciąży!!!! Teoretycznie to niemożliwe a jednak stał się cud.

Gość Marvin nnn
Wlasnie chodzi o to ze nie mam pewnosci ze bylem jedyny, z ta dziewczyna to krotka znajomosc, dodam ze to ona naciskala na zblizenie mowiac ze kazdy potrzebuje odrobiny szalenstwa I ze trzeba w zyciu troche spontanicznosci.... A chwile potem informuje mnie o ciazy!!!!! Nawet nie Wiem co robic!!! Jak sprawdzic czy dziecko jest moje!!! Swoja droga nie zauwazylem aby z guma podczas sexu bylo cos nie tak.... Prize 9 msc mam zyc w nieswiadomosci...??;(

Gość Marvin nnn
Moze Ktos byl w podobnej sytuacji.... Co move zrobic juz teraz aby sprawdzic czy to moje dziecko???:(