usb and adsl 0 Napisano Listopad 29, 2011 calluna i dzieki za info Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Calluna 0 Napisano Listopad 29, 2011 Proszę bardzo :D Idę i ja polatać na mopie :D Teraz piję wodę-na siłę bo nie ma upału-a pić trzeba . Około 12 zjem jabłko-i może mandarynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matkapuchatka:) Napisano Listopad 29, 2011 Dziewczyny bardzo chętnie się przyłączę! Ja mam do stracenia 10-15kg. Jestem młodą mamą, podczas ciąży strasznie przytyłam. W ostatniej fazie ważyłam prawie 90 kg... Po ośmiu miesiącach jest już 74kg. Do wagi z przed ciąży zostało mi tylko 3kg do stracenia jednak przed ciążą też mi sie przybrało:( Mam nadzieje, że uda nam sie wspólnie osiągnąc wymażoną wage:) Wzrost 173cm waga 74kg waga docelowa 62kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Listopad 29, 2011 matka puchatka :) mamy podobne cele ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shaneeya 0 Napisano Listopad 29, 2011 Adziam, cieszę się, że wróciłaś :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Listopad 29, 2011 Shaneeya :D szczerze powiedziawszy wolalabym nie wracac hehe i miec juz upragniona figure:P ale nie ma to tamto trza ruszyc ten tluszczyk i go wytrzasc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
usb and adsl 0 Napisano Listopad 29, 2011 5.00- kanapki 11.00- jabłko banan 13.00- jogobella light = 90kcal .. dom posprzatany, obiad ugotowany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matkapuchatka:) Napisano Listopad 29, 2011 adzim... tylko, że ty już piękne 70 kg widzisz na wadze a ja cały czas 74... Starałam się odchudzac od jakiegoś czasu ale marnie mi to idzie. Razem raźniej:) mam ambitny cel: zobaczyć 70 kg za trzy tygodnie! gdyby na sylwestra było 69 byłabym przeszczęśliwa!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Listopad 29, 2011 matka puchatka, masz TYLKO 4kg wiecej na wadze chwila moment i z nich zejdziesz tylko trzeba samozaparcia, sily i dobrego towarzystwa do chudniecia :D kazda jest dla kazdej przykladem to mobilizuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwona8321 0 Napisano Listopad 29, 2011 matkapuchatka ja rowniez jestem po ciazy osiem miesiecy:D i mam do zrzucenia sporo wazyłam przed porodem az 96kg teraz waze 79 i moj cel to 60 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwona8321 0 Napisano Listopad 29, 2011 a stosujecie jakąś konkretną diete? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Listopad 29, 2011 iwoncia - to tyle co ja przed pierwszym porodem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwona8321 0 Napisano Listopad 29, 2011 adziam powiem Ci ze masakra byłam jak balon:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwona8321 0 Napisano Listopad 29, 2011 ale strasznie bym chciala wazyc 55 to juz by było spełnienie moich marzen oprócz willi z basenem i super bryki hahahaha:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matkapuchatka:) Napisano Listopad 29, 2011 iwoncia ja stosuje klasyczną diete:) czyli jem 5- 6 posiłków dziennie, drastycznie ograniczam węglowodany i tłuszcze a stawiam na białko i zielenine . Do tego minimum godzina ćwiczeń dziennie. Poza tym będe prowadzić diennik zjedzonych potraw, żeby móc zliczyć kalorie i mieć pojęcie jak wartościowa jest dieta. dziś już zjadłam 100g twarogu chudego z jogurtem naturalnym ok 100g zapiekaanej ryby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Listopad 29, 2011 ja nie tne weglowodanow weglowodany sa dobre:) daja energie oczywiscie nie opycham sie nimi ale nie pozbawie sie ciemnej kromki chleba czy ciemnego makaronu a tluszcze? oliwa z oliwek jest bardzo wazna ja jeszcze stosuje olliwe z kokosu (taki smales kokosowy do smazenia) maslo, od lyzki masla na kromce chleba tez mi nic nie bedzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Listopad 29, 2011 iwoncia - nic nie mow :D do wanny sie ledwo miescilam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shaneeya 0 Napisano Listopad 29, 2011 Adziam, ja oczywiście nie cieszę się w tym sensie, że musiałaś wrócić, po prostu walka o piękną i zdrową sylwetkę to coś, co robi się przez całe życie. Jak tylko się sobie odpuści, szybko zaśmieca się organizm. Stąd dieta powinna być rozsądna, nie ma na niej żadnego jo-jo bo całe życie się ją stosuje :-) Ważne jeść najzdrowiej jak się da i to, co się lubi :-) Dobra dieta uwzględnia również małe grzeszki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matkapuchatka:) Napisano Listopad 29, 2011 adzim... Też nie mam zamiaru kompletnie rezygnować z węglowodanów czy dobrych tłuszczów, jednak koniec z białym pieczywem, makaronem czy ryżem. Musze się też mobilizować do ćwiczeń. Od dzis nie kłade się spać zanim nie zrobie 300 brzuszków dziennie. Ja w ciąży miałam prawie 90 kg ale jakos nie wydawało mi sie, że jestem taka ogromna. Może dlatego, że mam wielką wanne:) a może przy tym brzuchu tyłek wydawał sie mniejszy:) kwestia perspektywy:):):) teraz to jestem chodzątym tyłkiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Listopad 29, 2011 Shaneeya - amen :D matkapuchatka :) jesli moglabym Ci cos polecic to 8min abs na you tube :) jak dla mnie mega najlepsze cwiczenia na brzuszek mi wychodzi ze robie przy tym... czekaj...jakies 15 na serie na dwoch seriach po 30.. ok 200 brzuszkow na rozne partie miesci a brzuszek sie robi cacy no i moje od zawsze ukochane relaksujace hula hoop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Listopad 29, 2011 ja ogolnie wszystko mam w sam raz, w sensie proporcjonalne tylko chcialabym sie 'dopracowac' a wiadomo ze gdy czlowiek cwiczy to i chudnie wiec przy okazji ten cel wagowy :P ale jesli sie okaze ze przy 65kg bede wchodzic w swoje ciuszki rozmiar 10 to w sumie nie wiem co.. :) zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PysiaMysia0082 Napisano Listopad 29, 2011 ja juz po obiedzie (losos + kiszona kapustka +marchewka+por)teraz wypije herbate czerwona o smaku czekolady hihihi. Jestem najedzona jak nie weim co wiec zobacze moze zjem tylko podwieczorek o 17(3-4 mandarynki ) i na tym koniec :) a jak tam u Was 1 dzionek ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Listopad 29, 2011 PysiaMysia :) ja zapchalam sie i to konkretnie kalafiorem z jogurtem i pomidorkami koktajlowymi ;) potem pewnie jablko na przegryche i cos na ruszt wieczorem... ale jeszcze nie wiem co :) co tam pewnie dzieciaki wymysla ja sie trzymam czuje sie silna herbata o smaku czekolady???? wow! masz gdzies jakies namiary to by bylo to co tygryski lubia najbardziej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PysiaMysia0082 Napisano Listopad 29, 2011 Ja kupuje wszystkie herbaty w Tea Shop nie wiem czy w Polsce tez sa te sklepy ale na pewno cos znajdziesz :) - super po wypiciu nie mam ciagotek na slodycze :) o moze jutro zjem kalafiora na obiat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Listopad 29, 2011 nie mieszkam w Pl ;) wiec poszukam tea shop w Uk :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PysiaMysia0082 Napisano Listopad 29, 2011 adziam... to bedziesz chyba miala latwiej hihi ja mieszkam w Madrycie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matkapuchatka:) Napisano Listopad 29, 2011 Ja wciągnęłam jeszcze pomarańcze a jak mąż wróci z pracy to indyk i sałatka z brokułem i fetą:) Teraz może seria brzuszków i hula hop itp:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tralala91 0 Napisano Listopad 29, 2011 Cześć wszystkim :) Byłam dzisiaj pierwszy dzień w nowej pracy i na sam początek ekipa z pracy mnie wkurzyła :P Wmusili mi kawę z mlekiem i cukrem, a do tego drożdżówkę !!! Powiedzieli, że pierwszego dnia nie mogę odmówić, bo inaczej będzie się nam źle współpracowało ;/ Ale się nie poddaję i jutro już za nic nie dam się przekonać. Dzisiaj za mną jak do tej pory bułka grahamka z serkiem topionym, kawa, drożdżówka, kaszka Smakija i za chwilę jeszcze zjem kiszoną kapustę gotowaną. To już ostatni raz taka wyżerka :) Pewnie mnie teraz skrytykujecie, że nawaliłam, ale zastanówcie się co byście wy zrobiły gdybyście były w mojej sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Listopad 29, 2011 tralala :D tez bym zjadla ;) mieli racje pierwszy dzien nie wolno odmowic wazne zeby reszta dnia byla cacy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adziam... 0 Napisano Listopad 29, 2011 PysiaMysia poszukam na ebay - moze tam cos sie znajdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach