Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiwatwota

Tusk nas wykonczy!!!!

Polecane posty

Gość gość
Wawcia jest wg mnie za głupi na pisiora... To tylko mięso armatnie...:O

zastanawia mnie czy w naszym kraju jest duzo takich iditoow jak shatyn czy stomatoloszka i dochodze do wnisoku ze tak :D ich partia i guru wygralo wybory a oni ciagle walcza:D i mowia o pisie :D

Gość gość
:D:D:D

Gość gość
No to miałem udowodnić jaka jest wawcia co jak zwykle mi się udało.Wystarczyło tylko wawcie "nacisnąc " w odpowiednim miejscu czy raczej w odpowiedni sposób i sam udowadnia jaki jest chamusiem z brakiem wiadomości.:D:D:D:D:D:D

ale patrz jaka ty jestes prosta podobna do shatyna pytam cie o dwie proste sprawy od razu sie zdenerwowalas :D:D wiec o czym z toba mozna dyskutowac jak ty wchodzisz na forum i pierdolisz ze tusk i po sa cudowne:D:D no sama pomysl:D

Gość gość
Udowodniłem wawciu że z ciebie buc i chamuś bez wykształcenia i wiedzy.Udowodniłem że piszesz o tym, o czym nie masz zielonego pojęcia, co widac po praku uzasadnienia czegokolwiek z twoich postów....I to byłoby na tyle.Dziekowc nie musisz że się do ciebie odezwałem.Znaj mój gest...:D

a teraz wybaczcie odpuszczam was bo ide zobaczyc jak wisla dostaje w pizde a wy dalej tutaj lizcie sie po dupach we dwoje :D:D shatyn gnido wiesz ze bym cie zmiazdzyl :D

Gość gość
*braku

Gość gość
Stomatoloszka...Zapraszam w wolnej chwili na mój topik...:)

Gość gość
"no to eraz udowodnij ze nie mam wyksztalcenia albo wiesz na kogo wyjdziesz"Bardzo proszę..."a teraz wybaczcie odpuszczam was bo ide zobaczyc jak wisla dostaje w pi**e a wy dalej tutaj lizcie sie po d**ach we dwoje"To własnie dowód na twój brak wykształcenia. Osoba wykształcona byłaby merytoryczna a nie usiłowała obrażać.

"no to eraz udowodnij ze nie mam wyksztalcenia albo wiesz na kogo wyjdziesz" Bardzo proszę... "a teraz wybaczcie odpuszczam was bo ide zobaczyc jak wisla dostaje w pi**e a wy dalej tutaj lizcie sie po d**ach we dwoje" To własnie dowód na twój brak wykształcenia. Osoba wykształcona byłaby merytoryczna a nie usiłowała obrażać. ale udowodniles:D:D:D to ja twierdze ze ty tez nie masz wyksztalcenia bo wklejasz same glupoty ahhaahh co za koles :D:D:D

Gość gość
" 18:59 [zgłoś do usunięcia] wawcia powraca6969 co widac po praku nerwy chyba dziadkowi puszczaja"Zapewne dlatego:" 18:58 [zgłoś do usunięcia] Shatyn *braku":D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

a czego sie boisz ze co przyjade i nie wiem szybe ci wybije:D po prostu bede wiedzial czy klamiesz czy nie jak 90% ludzi z tego forum :D:D w wolnej chwili wpadnij na topik do shatyna moze bedziecie fantazjowac razem w duecie kim to nie jestescie:D