Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drawmate

jego rozmowa na gg...czy to zdrada?

Polecane posty

Gość drawmate

Jestem z chłopakiem od 2 lat. Zawsze kochajacy, romantyczny, czuły, traktuje mnie jak księżniczkę. Oprocz tego wspolne pasje, hobby. Zamieszkalismy razem. Dzisiaj cos mnie podkusiło. Drukowałam fakture z jego kompa, mial niewylogowane gg, sprawdzilam archwium. Nigdy tego nie robie, mam wlasny, wiec nie spodziewal sie pewnie, ze cos moge zobaczyc. Pisal miesiac temu z jakas dziewczyna na tym gg. Taka rozmowa o wszystkim i o niczym, ale napisal jej, czy nie spotkaliby sie na kawe, bo....jest sam i chetnie poznalby jakas fajna dziewczyne. On pracuje do wieczora. Gdy wroci, porozmwiam z nim. nie wiem, czy doszło do spotkania. czy jest sens to ratowac?

Gość niunchako
Ale co ratować? Przecież on nie ma dziewczyny. ;) Jest sam jak ten palec

Gość ma ciebei a chcial sie spotkac
z inna. ja bym olala debila.

Gość a na pewno dobrze
sprawdziłaś datę?

Gość drawmate
a na pewno dobrze sprawdziłaś datę? tak, na pewno:( nie ma tu pomyłki

Gość drawmate
dodam jeszcze, ze nasze rodziny sie znaja, planujemy na pszyszły rok slub, on nawet w zartach mowi do moich rodzicow "tesc" czy tesciowa"...

Cos nie tak z wami jest jak pragnie innej laski.:(Może już mu się przejadłaś?Za dużo pozwalasz kochasiowi i dlatego taka sytuacja jest:(

Gość a na pewno dobrze
a czy przestał być czuły delikatny itp?

Gość drawmate
a czy przestał być czuły delikatny itp?......nic nie zauwazyłam. nawet po tej jego rozmowie z nia pojechalismy na weekend do znajomych, swietnie razem spedzilismy czas.

łeb bym urwała! A na przyszłość mała wskazówka - w gg nie trzeba znać hasła, żeby czytać archiwum. Mój sam mi to powiedział prosząc o sprawdzenie czegoś w jego archiwum ^^ Co nie zmienia faktu, że nie należy tego robić! :]

Gość a na pewno dobrze
no to po co psujesz wszystko?

Gość maczu pikczu
prowo prowo prowo strasznie słabe prowo

Gość drawmate
nogogłaszczka, nie mam ochoty juz zagladac w zadne archwia. "a na pewno dobrze no to po co psujesz wszystko?".... to co, mam przymknac na to oko?

Gość a na pewno dobrze
wyluzuj, penis nie mydło:)

Gość a na pewno dobrze
dokładnie, tak jak Lucyfer pisze, i co Ci po tej wiedzy? zaczniesz o tym z nim gadać i to będzie koniec związku, bo nikt normalny nie chce się wiązać z prześladowcą i szpiegiem

Gość drawmate
nigdy go nie przesladowalam, nie sprwdzalam. robil, co chcial, wychodzil na spotkania i nigdy nie wnikalam, czy to prawda, nie sledzilam go, nie dzzwonilam za nim. nie wiem, czy teraz rzeczywiscie mnie nie nabiera, bo dziwne, ze zostawil ta rozmowe, nie skasowal jej. no ale jednak rzeczywiscie z jakas dziewczyna rozmawial.

widocznie zaopmnial skasowac. co, chcesz sluchac tych smiesznych jego tlumaczen? preciez prawdy Ci nie powiem. bedzie klamal ze labo specjalnie to zostawil, ale miesiac temu? to by wtedy juz zrobil tak zebys to widziala.. po prostu szukal rozrywki i tyle.

Gość a na pewno dobrze
to sprawdzian zaufania, to jest tak oczywiste, że aż szok

nie badz nawina autorko.. napisz mu smsa, ze zapomnial wykasowac pewnych rozmow.. i ze milo Ci sie nie zrobilo od tego

Gość drawmate
ma ciebei a chcial sie spotkac: nie rozumiem tylko, dlaczego to zrobil, jak mowie, wszystko u nas ok,my szczesliwi, rodzina tez, ze bedziemy ze soba, a tu nagle takie cos:(

bo szukal rozorwyki. nikt nie zrozumie debilnej psychiki facetow. moze byc ok miedzy wami a jemu i tak bedzie czegos brakowac, moze on ma taka nautre.. rozni sa faceci. nawet Ci co sa baaardzo kochani za plecami kobiety ją zdradzaja..

Gość kobieto a dlaczego nie
powiedz mu ze skoro nie ma dziewczyny to tak bedziesz od dzisiaj zachowywac się i zrób tak przez kilka dni ten sukinsyn powinien oprzytomniec co trci przez swoje frajerskie zagrywki

Gość czyzyzyzyz
Nie zakładajcie taki tematów:( Ja chcę się zakochać szczęśliwie ...😭 😭 😭 Faceci- szlag was jasny!

Gość drawmate
ale nie moge caly czas pilnowac go, sprawdzac... Nie zerwe z nim z tego powodu, ale nie wiem tez, dokdkad te rozmowy zaprowadzily...

Gość czyzyzyzyz
"nie zerwe z nim z tego powodu" wyparł się Ciebie, to mało?

Gość drawmate
wyparł się Ciebie, to mało? ... moze chcial sie tylko sprawdzic/dowartosciowac? ale jezeli nie, to po cholere jest ze mna?????? sila go nie trzmam, owszem, jakies plany mamy, ale poki co, nic nas nie trzyma.

Gość SweetGirl^^
Nie pisz mu żadnych smsow! Bo przygotuje sobie historyjkę którą opowie ci podczas rozmowy... Lepiej walnać prosto z mostu w rozmowie w cztery oczy! Zrób mu awanturę! Niestety na za dużo mu pozwoliłaś. Faceta trzeba sobie wychować...