Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drawmate

jego rozmowa na gg...czy to zdrada?

Polecane posty

Gość jest z toba bo nie chce
co ma obserowowac, skoro jak pisal z nia miesiac temu, to autorka zadnej zmiany nie zauwazyla??????????? a przeciez wtedy pisal ze JEST SAM! a bylo cudownie.. wiec z niego fajny aktor , a moze nowa znajomosc dodala mu skrzydel , roznie bywa.

Gość drawmate
a jezeli sie okaze, ze jednak kawa była?

Gość a na pewno dobrze
napisałaś jak wyglądają relacje między wami, a wynika z opisu, że to on sie stara a ty tylko raczysz to aprobować, to trochę zniechęca, ale to nie znaczy, ze nie kocha.

lucyfer ale ty nie piszesz ze nie masz zony ( a masz), nie piszesz ze chcesz sie z ktoras z nas spotkac. forum a rozmowa na gg to jest zupelnie co innego. nie wiem czemu to porównujesz.

jesli okaze sie ze kawa byla to jednak z niego chuj. i tyle.

Gość drawmate
napisałaś jak wyglądają relacje między wami, a wynika z opisu, że to on sie stara a ty tylko raczysz to aprobować, to trochę zniechęca, ale to nie znaczy, ze nie kocha.......... no cos w tym jest, zawsze mialam problemy z okazywaniem uczuc, wiem, ze to moze zniechecac..nie twierdze, ze jestem idealna. wiem, ze musze nad soba pracowac. ale i tak boli mnie, ze umawial sie na kawe z inna twierdzac, ze jest wolny.

jest z toba bo nie chce-- na GG znam dziewczyny młodsze o 24 i 30 lat i nie wynika nic z tego ze rozmawiam z nimi.Znamy sie z cafe ponad 2 lata i to wszystko. Tak samo moze ten jej kochaś znać i nic z tego nie wynika.

lucyfer, przerazasz mnie.

Gość h.kjtykl
Lucek może taki być ale może być też inny. Ty też go nie znasz więc nie baw sie w wyrocznie.

jest z toba bo nie chce--dziecko kochane znam życie a nie ma reguł na postępowanie kogokolwiek.Np.nie zdrdziłem żony nigdy a miałem masę okazji do tego.Czyli nie wszyscy musza jednakowo postepować.A wy tutaj tak nieobiektywnie sie wyrażacie.Mowię jak facet i co przeżyłem.Może jest inny niż ja lecz nie ma na to niezbitego dowodu.

na GG znam dziewczyny młodsze o 24 i 30 lat.. maskara ;D

mam szacunek do ludzi starszych :D:D:D

pa pa Lucek :)

a jak tam miewa sie autorka ?

Gość drawmate
a jak tam miewa sie autorka ? dalej siedze i sie zastanawiam, czy to juz teraz tak jest, ze nie mam sie co czepiac, bo sobie facet poplotkowal z inna, czy jednak mnie oszukuje.

z jednej strony jakby to byla jakas zwykla znajoma chyba by Ci o niej powiedzial...

Gość drawmate
z jednej strony jakby to byla jakas zwykla znajoma chyba by Ci o niej powiedzial... no wlasnie to mnie dziwi, bo ja nie robie mu problemow, z tego powodu, ze ma kolezanki, znajome itd. nie musialby wiec jej "ukrywac"

nie mieliscie wtedy zadnego kryzysu??

autorko gdyby pisał z nią o dupie maryny to jeszcze o niczym nie świadczy ,każdy ma bowiem prawo do własnego życia i utrzymywania kontaktu ze znajomymi, w tym przypadku kolezanką , ale...on napisał , że JEST SAM ...ja na Twoim miejscu powaznie zastanowiłabym się czy ten związek w ogole ma sens , skoro on udaje singla a jest w 2letnim zwiazku co wiecej chce sie umawiać na kawę...;)

moze pogadaj z nim szczerze, np czy kiedykolwiek myslal zeby spotkac sie z inna bedac z Toba, czy czasem gadal z kims.. czy moze jest cos o czym Ci nie mowil.. jesli bedzie cos zmyslal to spytaj czemu klamie..

Gość drawmate
nie mieliscie wtedy zadnego kryzysu?? kryzysu...nie wiem, mielismy raz lepsze, raz gorsze dni, roznie wiadomo to bywa. ale jak tez wspomialam bylismy wtedy na wspolnym wypadzie weekendowym u znajomych, a z dat wynika, ze rozmowa byla dzien wczesniej...