Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drawmate

jego rozmowa na gg...czy to zdrada?

Polecane posty

Gość h.kjtykl
często też faceci próbują się dowartościować gawędkami z innymi babeczkami, często je adorują a swoich nie. To już też uważam za nielojalność bo w związku ludzie w pierwszym rzędzie winni oboje dbać o własne wzajemne dobre samopoczucia. Po to dobierają się w pary, no chyba że z innych pobudek to wtedy w zalezno0ści od potrzeb.

Gość a na pewno dobrze
"Ale faktem jest,że za tekst "jestem sam" powinien mieć opiedol" właśnie, ten tekst sprawił, że spokojnie ze 100% pewnością można stwiersdzić, że z jego strony to prowokacja

Gość pani GINEKOLOG
to jest zdrad poniewaz chcial sie z nia spotkac, wiesz jak by tylko flirtowal itd. ale on chcial sie z nia SPOTKAC wiec i by sie na wiecej zgodzil

Gość drawmate
ale tam było napisane o umawianiu sie na kawe.....

Gość jest z toba bo nie chce
ja osobiscie nie sadze zeby to byla prowokacja. inaczej autorka by juz wczesniej o tym wiedziala. po prostu zapomnial o tym, bo nie bylo to wazne. faceci sa tacy nieogarnięci czasem.

Gość drawmate
no wlasnie, pani ginekolog, o to mi chodzilo:(

to byla tylko ta jedna rozmowa? czy moze wiecej bylo juz usunietych? ?

pani GINEKOLOG-- w realu nie spotyka sie w pracy czy gdziekolwiek z znajomymi kobietami??Nie bądz taka pruderyjna.Jeśli kocha nie zdradzi nigdy.

jesli kocha to nie ma ochoty spoktyac sie z innymi twierdzac ze jest sam. moja kolezanka miala faceta, ktory to tak szalenczo ją kochał.. a na boku umawial sie z innymi. wszystko jej obiecywal.. a na koniec gdy wszystko sie wydalo, zwalil cala wine na nia ;/

Gość drawmate
to byla tylko ta jedna rozmowa? czy moze wiecej bylo juz usunietych? ? ta rozmowa była tylko jedna, ale z jej tresci wynikalo, ze nie pierwsza, bo od razu o czyms rozmwiali, nie poznawali sie dopiero.

to widocznie skasowal inne a o tej zapomnial. a moze to jest jakas jego kolezanka.. nowa, z pracy albo cos.. ech

Gość drawmate
Jak jesteś pewna za niego to o co Ci biega??.... a kto ci tak powiedzial? to wy mnie przekonujecie jak na razie, ze taka rozmowa, chec umowienia sie z inna czy informacja z jego strony, ze jest sam, nie swiadcza o niczym złym.....ze to zwykly flirt na gg i nie mam sie co czepiac.

a w kontaktach gg nie moglas sprawdzic jej numeru ? ;)

Gość a na pewno dobrze
" jesli kocha to nie ma ochoty spoktyac sie z innymi twierdzac ze jest sam. moja kolezanka miala faceta, ktory to tak szalenczo ją kochał.. a na boku umawial sie z innymi. wszystko jej obiecywal.. a na koniec gdy wszystko sie wydalo, zwalil cala wine na nia ;/" czyli zachował sie jak typowa kobieta przyłapana na zdradzie, wcale tak bardzo się nie różnimy:)

Gość jsjs001
szczerze?jakby byl ze mna a innej napisal ze jest sam i chetnie spotka sie na kawe to bym go kopnela w 4 litery i zamknela za nim drzwi..na zawsze:O

Gość drawmate
a w kontaktach gg nie moglas sprawdzic jej numeru ? nie ma jej na swojej liscie, a numer spisalam.

jsjs001 ja tak samo. nie bawia mnie takie gierki.

to zobacz moze w katalogu skad jest i ile ma lat itd :d przynajmniej cos bedziesz wiedziec o niej. hmm.. a ta rozmowa , jej zakonczenie tez byla jakas urwana?

Gość a na pewno dobrze
"nie ma jej na swojej liscie, a numer spisalam" to napisz do niej i po sprawie

Gość drawmate
to zobacz moze w katalogu skad jest i ile ma lat itd :d przynajmniej cos bedziesz wiedziec o niej. hmm.. a ta rozmowa , jej zakonczenie tez byla jakas urwana? .... nie, taka normalna, ona napisala, ze musi konczyc, bo gdzies wychodzi i sie pozegnali. dziewczyna ma 27 lat, jest z miasta obok.

Gość drawmate
"nie ma jej na swojej liscie, a numer spisalam" to napisz do niej i po sprawie..... jest niedostepna, spisalam nr do mojej listy gg.

Gość drawmate
Zachowujecie sie jak dzierlatki 15 -letnie a nie dojrzałe kobiety!!.......... to doradz cos bardziej dojrzałego.

w sumie to nie wiadomo, jak ja poznal.. czy zaczepil na gg, czy to moze ona jego, czy przez jakis portal.. ile wczesniej gadali, czy pozniej tez byly rozmowy.. nic nie wiadomo. masz tyko jedna rozmowe, z ktorej widac ze juz sie znali ale nie spotkali. :/ dziwne. i bardzo przykre. Koleś po prostu może chcial czegos swiezego, ale to nie jest powiedziane ze cie nei kocha. niektorzy maja taka nature. tylko czy bedziesz umiala mu ufac? to jest dziwne, niby kocha a pisze z innymi. po co. bez sensu... jak dla mnie, kompletnie bez sensu.

teraz masz juz jakis znak ze jst on nie wporzadku wobec Ciebie.