Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiamt

jezu co za bestialstwo

Polecane posty

33-letni Christophe Champenois Germigny l'Eveque pod Paryżem został oskarżony o zabicie własnego synka - czytamy w "Daily Mail". 3-latek zmarł po tym, jak ojciec wsadził go do pralki i nastawił kilkuminutowy program płukania. Ojciec ponoć zrobić to, by ukarać malca. Dowiedział się bowiem od nauczycielki w przedszkolu, że Bastien zniszczył koledze rysunek i wrzucił go do toalety. Christophe Champenois wpadł w szał i wsadził dziecko do pralki, po czym nastawił płukanie. Dziecko nie przeżyło. Z bębna wyciągnęła go matka, która pobiegła z chłopcem na rękach do sąsiadów. Powiedziała im, że synek spadł ze schodów. - Wzięłam go na ręce. Jeszcze chwilę żył, ale potem umarł. Charlene nie ruszała się. Nie rozumiała, że dziecko zmarło - mówiła sąsiadka. Później sąsiadka zeznała, że Bastien był cały połamany, kończyny zwisały mu jak u szmacianej lalki. O tym, że chłopiec nie zmarł w wyniku upadku ze schodów, tylko był zamknięty w pralce powiedziała sąsiadom jego starsza 5-letnia siostra. Przyznała też, że jej braciszek już wcześniej był zamykany w pralce lub szafie nawet na kilka godzin. Ojciec potrafił go też owiniętego w koc stawiać na parapecie. Tę informację przekazano policji, która aresztowała rodziców dzieci. Ojcu postawiono zarzut morderstwa synka. Matka natomiast odpowie za nieudzielenie pomocy i brak reakcji na przemoc wobec dziecka.

kurwa! :o powinno się tego ojca ponacinać żyletkami co centymetr po całym ciele, wsadzic do dupnej pralki i nastawić płukanie z dodatkiem domestosa jako płynu "zmiękczającego" :o nie wierze normalnie :o

ja też nie wierzę co to dzieciątko musiało przeżywać, jaki ból, ja pier..le, zabić to mało takiego sk....

Gość jezu po co ja to przeczytalam
teraz bede caly dzien myslec o tym biednym dziecku. Moja kolezanka na stale mieszkja we Francji i mowila mi, ze tam rodzice wychowuja dzieci w strasznym rygorze np matka potrafi male dziecko z calej sily uderzyc w twarz bo np zupy nie chcialo zjesc. W ogole opowiadala takie straszne rzeczy.

Gość noinienoxi
straszne, po prostu straszne!!!

Gość noinienoxi
nie no chyba zartujesz? bez urazy, ale i bez porównania nie jestem obojętna na krzywdę zwierząt, ale rozwaliłaś mnie tym tekstem

Gość hanka w pudłach
Skąd się biorą tacy psychopaci? Matka powinna być ukarana na równi z mężem, bo skoro tolerowała takiego bandytę, to sama jest nie lepsza.

Gość kasia!!!!
facet facetem ( dla mnie coś takiego mógł zrobić tylko człowiek chory psychicznie) ale dziecko żyło by gdyby matka idiotka zareagowała wcześniej. Kara śmierci dla obojgu rodziców.

Gość xhsrhbsrbh
kciukiem w dupie mam zwierzeta.

Gość zmarzłam dziś strasznie
Prawdziwy sadyzm, aż sobie nie chce wyobrażać co miało czuć to dziecko.

Gość noinienoxi
ojej, noooo

Gość jahjhxccjxmbjcbm
kciukiem nie generalizuj prosze dla mnie zwierze i czlowiek cierpia tak samo...i dbam o nie jednakowo ,jak o swoje dzieci. a tatusia mam nadzieje naucza chlopaki w pierdlu tak mu tam dupe rozjada ze bedzie blagal o smierc tego mozna byc pewnym!

Gość noinienoxi
ja też nawet nie chcę myśleć, co malutkie czuło, jaki ból matka też nie lepsza

GENERALIZUJE? znasz znaczenie tego slowa? i co, facet pojdzie do pierdla, a jakby to samo jakis idiota z psem zrobil, to by pewnie nawet grzywny nie dostal. gdzie tu k.. sprawiedliwosc

Gość zakochana w orange
straszne. Mój Boże aż mi się płakać chce ale wiecie co, ja jestem za więzieniem. Śmierć jest szybka i łatwa. A za kratkami, zabójca pozostaje sam ze sobą z myślami i bez nadziei na jakiekolwiek jutro. Myślę że więzienie to wieksze cierpienie. Niech gnije do konca swojego parszywego życia

Ale jak mozna wogole na taki pomysl wpasc,nie wiem ten ojciec nie zdawal sobie sprawy ze zabije tym takie male dziecko ? Boze,co sie dzieje na tym swiecie :O Idzie ku upadkowi....:O

ktoś kto robi coś takiego musi być jakiś upośledzony , mieć jakiś uraz mózgu. Bo to się w głowie nie mieści żeby zrobić taką krzywdę komuś.

Gość staly nik mam ale nie napisze
niech ktos zglosi ten temat do usuniecia bo nie moge tego wszytskiego czytac :( biedne dziecko :( sama mam 2.5 latka i jak sobie pomysle, ze takie cos moglo by go spotkac to...

Gość sdfghjklo
Czytałam ! Straszne ! Zastanawia mnie skąd w tym ojcu tyle agresji i jak wpadł na pomysł z pralką. W życiu mi taka myśl do głowy nie przyszła !!!!!!!!!!!!!!!! jebany psychopata !!! jestem w ciężkim szoku

Gość zakochana w orange
kciukiem ja dostrzegam różnicę miedzy człowiekiem a zwierzęciem. W hierarchii wartości człowiek stoi wyżej biorąc pod uwagę umiejętność logicznego myślenia,czy uczuciowość. Niektórzy ludzie zachowują się jak zwierzęta. Czyli nierozumnie, instynktownie, impulsywnie. Człowiek ma tą władzę, którą jest umysł i umiejętność panowania nad gniewem, niskimi impulsami itd Ludzie którzy nie potrafią zachowywać się jak ludzie, są słabi, bezwolni i godni pożałowania. Zwierzęta działają też impulsywnie. Pies znajomych dostał od obcej osoby torbą z zakupami w łeb. Gdy właściciel wracał do domu, zagryzł mu rękę, w której trzymał siatkę z zakupami. Nie mniej też jestem przeciwna maltretowania zwierząt, lecz to hipokryzja z mojej strony, jako, że zajadam się cielęciną, wieprzowiną itd

Gość sdfghjklo
Bo ty nie możesz czytać to mamy zgłaszać do usunięcia ??? idiotka :O Nie czytaj i już :O

zakochana w orange ja caly czas nie rozumiem do czego ty bijesz. o co chodzi?:D po prostu mnie to nie rusza, chyba, ze chodziloby o zwierze, to co innego

Gość DOFONKA
BAJKI JAK ZE SREDNIOWIECZA daj linka gdzie wyczytalas ta tragedie