Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilona-bi

Niestandardowe małżeństwo...

Polecane posty

Gość Sarkazm gwarantowany.
Naucz sie czytać!!! Czy ja napisałam ze musisz im powiedzieć ?? Ok zadam pytanie inaczej. Gdyby przez przypadek dorastajace dzieci dowiedziały sie co robicie to wstydZilabys sie za to czy nie?? I od razu sprostuje ze nie chce wykładu na temat ze sie nie dowiedza bo niby skąd itd tylko konkretna odpowiedz!

Gość oczyszczalnia
tak, nigdy nie usuniesz tej plamki w głowie nawet laserem, która podpowiada, że tylko z kobietą będziesz szczęśliwa , to zostaje do końca życia w glowie babeczki w kropeczki :)

Nie usunę, ale podjęłam świadomą decyzję o małżeństwie. I nie zostawię swojego męża. Umiemy bez tego żyć. Ostatnio taki wyskok mieliśmy w maju 2010r. Od tego czasu nawet nie rozmawialiśmy o tym. Okresy te się wydłużają. To najdłuższy

Gość Anulkaaaaaaggg
To jest wasza decyzja i robicie to na co macie ochotę, jeśli obydwoje na to się godzicie to powiedz mi na co Tobie opinia innych? To jest wasz wybór a nie nasz. Liczy się to iż wy tego chcecie i że wam to pasuje, a to co my myślimy nasza sprawa. Mnie nie interesuje to co inni sądzą na mój temat, jakbym miała się tym przejmować wybacz ale bym się załamała a mi to niepotrzebne więc patrzcie na siebie a nie na innych.

Jak jak wam powiedzialam: takie akcje sa na pewnych zasadach. Juz przed pierwsza akcja postanowilismy, ze to jest czasowe i zaprzestaniemy temu. Nasza wspolna decyzja

Gość a masz 1000
Autorko, to co 7-8 m-cy czy ostatni raz w maju 2010? A które z was idzie do hotelu a które z przygodnym kochankiem do sypialni małżeńskiej? Ciągniecie zapałki czy jak?

Pisałam około pół roku rok, ta przerwa jest najdłuższa. Wcześniej właśnie takie przetwy były, ale około, a nie z kalendarzem w rękach. Nigdy tego nie robiliśmy u nas w domu

Gość jertella
autorko żyjesz w swoim świecie i tępo sie tłumaczysz potrzebe bi będziesz mieć po urodzeniu i twó maz też i gwarantuje ci, napisałas że to wasza potrzeba kiedy ty bedziesz opiekować się niemowlakiem twó maż będzie się seksił z innym facetem idę o zakład a ty nie będziesz tego wiedzieć

Gość hunug
a próbowaliście sexu grupowego zz waszymi nowymi partnerami, ciekawie by było;)

Ilona mam taka prosbe do ciebie, skopiuj sobie to wszystko, i przeczytaj kiedys .....jak rozwali ci sie zycie, wtedy zrozumeisz o co nam wszystkim chodzilo, OK jestes szczesliwa teraz, ale wiesz ze nie da sie przestac tak zyc, zabrneliscie w to za daleko, nie oszukuj sie ze bedzie dobrze.

Gość Sarkazm gwarantowany.
Nie odpowiedzialas. A wiesz dlaczego?? Bo Jak bys powiedziala ze bys sie wstydzila to zaprzeczalo by to wszystkiemu Co napisalas a gdybys powiedziala ze neu to oznaczalo by ze jestes pojebana. Wiec Jak widzisz nie wazne z jakiej strony na to nie patrzysz , nie wyglada to dobrze.

Gość hunug
rucham kaczke w sraczke:classic_cool:

Gość jertella
a wiez o tym że kobieta karmi piersią i jest bardziej potrzebna niemowlęciu niż ojciec ?

Tak, ale kąpać dziecko może też facet, przewijać może facet. Usypiać też może facet. Wcale nie musi być tak, że to wszystko robi kobieta. Wspólne dziecko to wspólny obowiązek.

Gość jertella
dzieci urosną i tak dowiedzą się że matka i ojciec seksią się z poszczególnymi osobami swojej płci tego nie ukryjesz a dzie3ci są sprytne a będą mieć kiedyś po 16 lat i będą wiedzieć a ty będziesz potrzebować seksu z kobietą tego sie NIE UKRYJE to że masz zamiar nie mówić dzieciom nie znaczy że NIE BĘDĄ WIEDZIEĆ no chyba że będziesz mieć jakieś dzieci opóźnione umysłowo

Zazdroszczę takiego modelu;). A, że ludzie was atakują? Ech, bo większość akceptuje tylko tradycyjne modele i wszystko co inne jest dla nich złe. Trzymajcie się !

Gość jertella
czyli chcesz sie opikować dzieckiem w 50 % na społke z mężem, ok twój wybór nawet jak będzie dziecko płakało bo ma kolkę to też się nie zajmiesz bo to też obowiazek ojca , schematycznie i już miałam na mysli że w zyciu niemowlecia to matka częściej sie opiekuje ze wzg nawet na swą budowę i karmienie ale ty sie zapierasz że pół na pół ok w takim razie jak ty będziesz sprawowała swoja połowę opieki nad swoim dzieckiem to twój mąż będzie się ruchał z facetem bo się wypości jeszcze będziesz się tłumaczyła ?

Nie napisalam 50%. Napisalam, ze facet też może opiekować się dzieckiem, owszem nie nakarmii dziecka, ale potrafi chyba zajac sie dzieckiem. Jezeli oboje bedziemy zajmowac soę dzieckiem, to bedzie chyba latwiej tak? I jezeli dwie osoby beda sie zajmowac dzieckiem, a nie jedna to bedzie wiecej sil na seks. On mnie kocha, nie jest maszynka do seksu.

Gość jertella
czyli po urodzeniu dziecka NIGDY JUŻ DO KOŃCA ŻYCIA NIE ZROBISZ TEGO Z KOBIETA ponieważ automatycznie wyłączysz sobie tą potrzebę jak guzikiem i jak dotad była niezbędna ale poźniej ją sobie wyłaczysz i dziecko sie nic nie dowie no każde dziecko jak jest dorosłe to wie co nie co o swoich rodzicach od rodziny , bliskich itp dowiadują się od kogoś dziecko nie będzie wiedziało że byłas kiedyś młoda ? i jak lubiałas balować ? dowie sie tego

Napisalam wczesniej, ze nie jestem wstanie usunac tej potrzeby. Napisalam tez, ze nie jest to potrzeba pierwszego rzedu i da sie bez niej zyc.

Gość jertella
a gzie ja powiedziałam że tylko rty będziesz się zajmować dzieckiem ? gdzie ? przecież kiedyś tam się nim zajmiesz czy powiedziałam że mąż się nie będzie zajmował ? dlaczego odpowiadasz na pytania i zarzuty których nie napisałam napisałam że twój mąz cię zdradzi jak będziesz zajmować się dzieckiem a ty uprawisz GRĘ SŁÓW \to nie jest ROZMOWA tylko gra slów ja mówię jedno , a ty na podstawie mojej wypowiedzi budujesz sobie w swojej głowie zarzut na który odpowiadasz , a ja o to nie pytałam

Gość jertella
więc jeśli to nie jest potrzeba pierwszego rzędu to zrezygnujcie z niej w imie miłości ponieważ NIE POTRZEBUJECIE TEGO a jest to wasz kaprys na tym polega miłośc, że mamy inne priorytety i rezygnujemy z rzeczy dalszego rzedu więc rezygnujcie z tego i prowadzcie normalne życie małżeńskie

Najpierw napisalas, ze facet nie moze zajmowac sie dziwckiem, bo to kobieta ma piersi. Potem zarzucilas mi, ze bede zla matka, bo bede dzieckiem opiekowac sie w moich 50 procentach, a ja nic o zadnych procentach nie wspominalam. To Ty mnie atakujesz, nie ja Ciebie. Czyli kazda kobieta, ktora urodzila dziecko jest zdradzana? Tak mam rozumiec to co piszesz? Bo ja urodze to facet mnie zdradzi.

Gość tym razem pomaranczka
Sama jestem osoba biseksualna, od 3 lat mężatka. Od kąd jestem związana z moim mężem, nie miałam żadnego kontaktu fizycznego z kobieta ani mezczyzna. Kocham i szanuje mojego meza, po jednorazowym numerku z obca osoba chyba nie potrafilabym spojrzec mu w oczy :O. Szczerze to nigdy nie mialam przygodnego seksu z obca osoba, dla mnie to jest cos oblesnego. Nie potrafilabym piescic obcej mi osoby, predzej bym rzygla :O Owszem mialam seks z kobieta ale bylysmy razem w 2 letnim zwiazku i kochalysmy sie... Dla mnie jestescie bardzo rozwiazli, zboczeni i sie kurwicie. Jednak nie atakuje was, wasze zycie wasza sprawa nic mi do tego.

Gość jertella
napisaam że kobieta spędza więcej czasu bo karmi a ty przekształcasz moje słowa i nadinterpretujesz chcąc mnie ośmieszyć niemowlę je co 2 godziny , jeśli nie wiesz napisałam to po twojej wypowiedzi gdzie zarzucałas mi że ojciec nie zajmuje sie dzieckiem więc i tak to stwierdzenie nie ma sensu bo bez tego zarzuciłas mi że mówię że tylko kobieta zajmuje sie dzieckiem

Gość indianeczkaa
moim zdaniem to bez sensu - albo sie kogos kocha i sie z nim jest - nie wazne czy homo cz bi.... i nie chodzi sie do lozka z innymi. tu jakos nie widze milosci tylko jakis chory uklad. takie jest moje zdanie, no sooooorrrryyyy!!!!!