Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilona-bi

Niestandardowe małżeństwo...

Polecane posty

Gość prawda w oczy kłująca
trochę smutne. moim zdaniem to zdradzanie się. to nie jest małżeństwo a niemal jak wolny związek. ty mu pozwalasz na seks on tobie też a co będzie jeśli np mąż zakocha się w którymś z kochanków ? dodam tylko, że dziwnie się próbujesz tłumaczyć a to chipsy/ a to wagon. przecież chodzi o miłość, o seks o ważne rzeczy, nie o paczkę chipsów. spłycasz to. jak dla mnie to u ciebie to że jsteście biseksualni to wymówka. ludzie biseksualni potrafią będąc w zwiążku z jedną płcią nie zdradzać się. wy nie potraficie. tzn twoim zdaniem to nie jest zdrada, tylko umowa. a moim zdaniem jednak coś tam jest, bo jako małżeństwo jesteście jednością. a tak, to każde z was miało po jakieś 8 partnerów. a to jest dużo. a mam jeszcze pytanie: mówiłaś, że nie z każdego spotkania jest seks. u ciebie tak jest czy u męża ? tzn ty powiedzmy byłaś na 12 spotkaniach, ale seks był ze wszystkimi a mąż na 12 spotkań miał 12 razy seks ? dopiszę jeszcze, że dla mnie rodzina to dwoje kochających się ludzi. ty za to piszesz, że rodzina pojawia się odkąd są dzieci. jeśli jesteście szczęśliwi, to ok. jednak ja nie mogłabym żyć w zwiążku, gdzie wiem, że mój mąż jest posuwany w tyłek przez jakiś kolesi. bo perspektywa seksu z kobietą jest podniecająca, ale faceta z facetem dla kobiety nie. i dobrze, że boga w to nie mieszacie. ale cóż, szczęścia życzę. żeby to się nie obróciło przeciewko wam.

Gość szerrty
spierdaiaj poyebana kretynko będziesz tą gadaninę ciągnęła do swojej usranej śmierci a ruchajta sie kurva z kim chceta, szczajcie sobie do mordy i przestań już o tym pierdoIić i dorabiać ideologie kurviszonie pierdoInięty

Gość mhymffr
to chyba provo, bo zdrowa i normalna kobieta w zyciu by sie na to nie zgodziła

Gość pjnynnynygnuctrxx
i gdzie jesteś autorko?

Gość njhbyftb
up,up

Gość chętny januszek
jestem chetny na dyskretne spotkanie, 172/80 wlosy czarne tel603081741