Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ilona-bi

Niestandardowe małżeństwo...

Polecane posty

Gość Autorko pytasz
uważasz że paczka chipsów to to samo co wypad z mężem do klubu dla bi w celu uprawiania sexu z nieznajomymi? I ty chcesz argumentów?

Gość Sarkazm gwarantowany.
Powiem tak. Ja tez jestem biseksualna, ale tez mezatka i skoro zdecydowałam sie na życie z mężczyzna to jestem mu wierna i nie wspolzyje z kobietami. Tak jak wy mogą postępować single ale nie ludzie którzy darza sie miłością i szacunkiem.

Nie chodzi mi o to, że seks to paczka chipsów, tylko to, że jak się jakąś czynność powtarza kilka razy w życiu to wcale nie znaczy, że jest to uzależnienie

Gość hunug
można się ujebac raz na pół roku i też być alkoholikiem

Gość jertella
o jakich potrzebasz ty mówisz ? kretynko człowiek ma potrzebę jedzenia, czystości, oddychania , srania itp a to co robicie to nie potrzeby, to dewiacja nie wmawiaj sobie zerzygam się też

Alkoholizm porównywać z seksem...? Nie brakuje mi tego, az tak bardzo, zebym musiala czesciej. Gdybysmy byli od tego uzaleznieni to staralibysmy sie czesciej robic takie wypady. A zdarzaja sie one coraz rzadziej.

Gość hunug
nawet nie odpowiedziała co czuje gdy rucha sie z mezem wiedzac, ze jego fiut był wczesniej w gejowskim dupsku:D

Gość oboje jesteście potworami
:o

Gość jertella
normalnie jak zwierzęta :O maz ma potrzebę obcowania z meżczyzną więc poznaje gostka w noc , rucha sie z nim i wraca do zony to tak jakby psa napuścić na suke żeby poruchał i przestał trzeć kutasa o dywan wełniany

mimo ,ze mam nadizeję ,że to jednak prowokacja to prawda jest taka ,ze tacy ludzie , takie małżeństwa naprawdę istnieją . Być może autorko jednak nie jesteś tak do końca przekonana ,że to co robicie jest ok i w porządku i że jestęście po prostu małżeństwem . To co robicie to rozpusta i rozpasanie i nie ma znaczenia ,ze oboje sie na to zgadzacie .

wiesz trudny temat mi by nie odpowiadało takie coś ty nie widzisz problemu to co dla mnie jest podłogą dla ciebie sufitem nie ma o czym dyskutować żyj jak chcesz

Gość jertella
tak, jesteście idiotami i ch o j obchodzi że oboje sie zgadzacie równie dobrze możecie sie oboje zgadzać na ruchanie z kotami albo możecie sie oboje zgadzać żeby pies wam Dupę lizał co nie oznacza że to jest w porządku to jest dewiacja

Gość jertella
pozatym wiadomo że jak idziecie do klubu i wyrywacie osobe na jednonocny seks to bardzo prawdopodobne że ta osoba ma HIV no naturalne więc zadna poważna osoba tak nie postępuje, to chore

Za dwa lata planujecie dzieci. Mówisz i myślisz ze to jest ok i nie ma w tym nic złego. Czy w takim razie opowiesz swojemu dziecku bez wstydu i zazenowania o tym co robicie ??

Chyba sypianie z czlowiekiem to co innego niz sypienie z kotem. Czy nie widzisz roznicy?

Gość jertella
przecież twój maz pewnie pije sperme tamtego faceta albo sie sobie spuszczają więc wydaje mi się raczej nieprawdopodobne żeby dorosły żonaty człowiek tak postępował HIV

Gość jertella
ty tez liżesz picke obcej kobiety i nie wiesz czy ma HIV dla mnie prowo wymysliła i patrzy jak sie ludzie produkują serio :D

Tak jak powiedzialam wczesniej, kiedy bedziemy starac sie o dzieci zaprzestaniemy tego typu akcjom. Dlaczego? Bo potrzeby dzieci sa dla mnie wazniejsze niz moje wlasne. I, ze wtedy to juz bedzie rodzina. Poki co my mozemy sie na to zgadzac, ale rodzina to juz wieksza odpowiedzialnosc. Nam to oze teraz pasowac, poki nie mamy zadnych zobowiazan praktycznie w stosunku do innych. Jestesmy tylko ze soba i nasze zycie nikogo nie rani. Rodzina to co innego

Gość jertella
przecież powiedziałas że to sa wasze potrzeby i musicie je realizować więc jak będziecie mieć dzieci to te potrzeby stracicie ? NIELOGICZNE TO JEST :D wymyslaj dalej

A to jak małżeństwo nie ma dzieci to nie są "rodzina"?

Gość a masz 1000
Autorko, a masz pewność, że mężowi będzie też tak łatwo zrezygnować z przygód i skoków w bok?

Czy Ty myślisz, że my sobie pozwalamy na to, żeby sie w jakiś sposób nie zabespieczać? Poczytaj sobie trochę w internecie o tym. Seks homoseksualny to także stosunek, w którym inni ludzie się zabespieczają. Myślisz sobie, że z obcą osobą pozwolimy sobie na to, żeby mieć bezpośredni kontakt z płynami ustrojowymi drugiej osoby? Staramy się ograniczyć ryzyko do minimum, ale wiadomo ryzyko jest zawsze, także wśród osób heteroseksualnych.

I ja sie nie pytam czy przestaniecie tylko czy nie byłoby by Ci wstyd powiedzieć dziecia co robicie.

Potrzeby dzieci są ważniejsze niż nasze. Rozmawiam z mężem. Wiem, że na stosunek, na który bym się nie zgodziła on by nie poszedł...

A Twoi rodzice opowiadali Ci każdy szczegół ze swojego życia? Opowiadali Ci o każdym swoim partnerze seksualnym? A Ty swoim dzieciom będziesz opowoadać o szczegółach swojego życia intymnego? Rodzice chyba mają prawo do swojego życia? Czy nie?

Gość jertella
ale to jest nierealne jesli urodzisz dziecko to tak jak każda kobieta dalej potrzebujesz seksu dalej uprawia się seks w tym momencie powiedziałaś, że potrzebujecie swojej płci bo macie taką orientację więc jak się urodzi dziecko to dalej będziecie to mieć, to nie minie zdecyduj się czy seks z tą samą płcią jest waszą potrzebą która realizujecie z przypdkowymi osobami jesli to prawda to pozostanie to na całe życie nie zmienisz swojego popędu ot tak bo są dzieci piszesz głupoty

Gdzie napisałam, że zmienie orientację? No pokaż mi? Da się bez tego żyć. Żyję bez tego tak? To są rzadkie sytuację. Potrzebuję seksu z moim partnerem. Po urodzeniu dziecka będę go potrzebować jeszcze bardziej. Mój mąż mnie strasznie podnieca i jest dla mnie strasznie ważny. Potrzebuję seksu, jak każdy. Kocham się ze swoim męże,, to chyba normalne. Mam potrzebę obcowania z kobietami, ale nie jest to potrzeba pierwszego rzędu i potrafię bez tego żyć. To była nasza wspólna decyzja, że prowadzimy taki styl życia i nam to w tym momencie życia pasuje, ale nikt nie powiedział, że będziemy to robić do końca życia.